Zenkojen esittelyt ovat täällä!

Tervetuloa hengähtämään teekupposen äärelle! @Toriin porteilla matkaajia vastaanottamassa ovat ihanat zenkomme:

Ikä:
Olen aika nuori, synnyin valistuksen ajalla

Miten päädyin @Toriihin:
Matkustettuani menneisyyteen etsimään viisasten kiveä ja selvittyäni keskiaikaisista noitavainoista, stressin uuvuttamana vannoin, että on aika tehdä parannus. Aikani vaellettua @Toriin porttien edustalla O-inari lupasi minulle: “Kettuhenkenä saavutat henkisen rauhan”.

Minä olen:
Puhelias ja innokas alkemistin oppilas. Puolihaltia vereltäni, mutta matkani aikana olen ehtinyt muuntautua niin pupuksi kuin nyt Zenkoksi. Lieneekö malttamattomuuteni ja taipumukseni sähläämiseen syynä sille, että päämääräni on edelleen määrällisesti määräämätön ʅ(°ヮ°)ʃ 

Mikä on ihmismaailmassa mahtavinta:
Vaihtokaupat, alkuaineet sekä luovat nerot. Kissavideot, suklaa ja filosofiset keskustelut ovat parhaimpia ihmiskeksintöjä!

 

 

“Jokaisella vaihtokaupalla on hintansa. Mutta atToriissa vaihdat kolikkosi mielenrauhaan ja Zenkojen suojeluun! (๑˘︶˘๑)”

Ikä:
Satoja? Tuhansia?!? Sovitaan 600+ vuotias

Miten päädyin @Toriihin:
Edellisessä elämässä Japanin Yakuza-piireissä jouduin vähän vääriin piireihin ja vihamieheni saivat lopulta kiinni. Jouduin jonnekkin ihmisten maailman ja henkimaailman väliin jossa vietin… en edes muista kuinka kauan… Autoin muita kadonneita sieluja ja pohdin omaa tilannetta kun löysin Toriin portit ja sain uuden mahdollisuuden. Nyt yritän päästä pakoon edellistä elämää ja elää lain paremmalla puolella kunniakkaasti.

Minä olen:
Hieman varauksellinen kettuhenki. Vanhat tavat katoavat hitaasti, mutta toivottavasti @Toriin asiakkaat saavat tämän vanhan kettuhengen luottamaan taas ihmisiin 😌

Mikä on ihmismaailmassa mahtavinta:
Kun autoin muita henkiä kadotuksessa, opin arvostamaan miten paljon erilaisia ihmisiä tähän maailmaan mahtuu. Onneksi kaikki eivät ole pahoja, vaan hyviä mahtuu mukaan todella paljon.

“Ai tarvitsit suojelua? Kunhan vain hinnasta sovitaan! Istu alas puhumaan ja voin tarjota samalla kakkua”

Ikä:
En tiennyt että sitä lasketaan

Miten päädyin @Toriihin:
Olin uskollisesti suorittamassa tehtävääni ylläpitää vanhaa pyhättöä, joka huostaani oli monen monta talvea sitten jätetty, kunnes O-Inari ensimmäisenä vieraana pitkään aikaan kehotti minua mukaansa Torii nimiseen paikkaan. Vaikka rauhalliset tee-hetket eläinten kanssa ovatkin ihania, en voinut vastustaa O-Inarin tarinoita uusista ihmeellisistä asioista joita voisin hänen matkassaan kohdata.

Minä olen:
Kovin aurinkoinen ja lempeä kettuhenki ainakin omasta mielestäni. Vaikka saatan välillä ujostella uusia kasvoja, saavat uteliaisuuteni sekä innostukseni kaikkea uutta kohtaan minut lopulta kaikenlaisesta höpisemään ystävällisten ihmisten kanssa.

Mikä on ihmismaailmassa mahtavinta/kummallisinta:
Vaikka monet ihmiset vaikuttavat kovin samalta, saa silti jokaiselta kuulla oman uniikin tarinan tarjotessa teetä ja juttuseuraa.

 

“Täältä ei sitten murisevalla vatsalla lähdetä :3c”

Ikä:
kolminumeroissa mennään… muistaakseni

Miten päädyin @Toriihin:
kuulin huhuja, että jossain olisi paikka täynnä kettuhenkiä viihdyttämässä ihmisiä, joten tietenkin tieni vei Toriille~ Missä viihde siellä minäkin !

Minä olen:
kettuhenki… ainakin viimeksi kun tarkistin…

Mikä on ihmismaailmassa mahtavinta/kummallisinta:
ihmiset, he ovat samaan aikaan niin… outoja ja mahtavia, aina pääsee yllättymään.

 

 

 

 

“Tehdään muistoja yhdessä, Toriilla tavataan <3 ”

Ikä:
Te ihmiset kysytte outoja… Olen ollut olemassa niin monen elämän ajan, etten usko teidän edes kykenevän käsittämään sellaista lukua. 

Miten päädyin @Toriihin:
Jopa O-Inarin täydellisellä kettuhengellä voi olla paheita… 
Minulle yksi näistä paheista on makea, ja päädyinkin Toriille herkullisten tuoksujen perässä♡~ Tavatessani ihmisiä ensimmäistä kertaa, tajusin, kuinka hauskaa heitä on seurata♡ Päätin siis jäädä, teidän iloksenne~(๑˘︶˘๑) 

Minä olen: Itsevarma, mystinen ja hiukan kiusoitteleva O-Inarin palvelija. ~♡ Autan Toriille eksyneitä ihmisiä O-Inarin pyynnöstä, ja takaan heille mielenkiintoisen kokemuksen henkimaailmassamme~

Mikä on ihmismaailmassa kummallisinta: Olen käyttänyt paljon aikaa ihmisten tarkkailemiseen ja heidän tapojensa opetteluun, mutta on silti monia asioita, joita en ymmärrä. Miksi niin monet ovat epävarmoja itsestään, varsinkin ulkonäöstään? En ole kertaakaan tavannut ihmistä, joka ei säkenöisi omalla tavallaan. Hmph… outoja olentoja, mutta silti rakkaita♡~

“ O-Inarin säkenöivin Zenko toivottaa sinut tervetulleeksi ~♡”

Ikä:
Yllättyisit, jos kertoisin

Miten päädyin @Toriihin:
Olin laivamatkalla meren yli maalaamaan suurinta tilaustyötäni, kun näin suurten aaltojen pauhaavan etäällä. Päätin tehdä pikaisen maalausharjoituksen ja ennen kuin huomasinkaan, meri oli ylläni ja herätessäni olin Toriilla! Täällä olikin paljon kaikkea uutta ja ihmeellistä, joten päätin jäädä hakemaan inspiraatiota taiteeseeni! ✎ᝰ.˚⭒

Minä olen:
Ajatuksiinsa helposti uppoava kettuhenki, kuka kanavoi menneisyyden taiteilijanuraansa koristelemalla kakkusia ja lautasliinoja.

Mikä on ihmismaailmassa mahtavinta/kummallisinta:
Olen nähnyt ihmisten maalaavan joihinkin kummallisiin loistaviin alustoihin ilman sotkuja! MITEN???

 

 

 

“Täydellinen lopputulos ei ole tärkeintä, vaan se, että annoit luovuutesi virrata!”

Ikä:
Jos nukkuu parin 1000 vuoden ohi, niin onko ikään silloin lisättävä vai vähennettävä vuosia?

Miten päädyin @Toriihin:
O-inari takavarikoi korvani pienen vahingon seurauksena ja ne ilmestyisivät kuulemma Toriilla takaisin, jos työskentelisin ahkerasti ilman suurempia nukahteluja. Sain siksi myös hereillä pitävän tiu’un ja varakorvat, jotka tosin näkyvät vaihtelevasti Toriin ulkopuolella.

Minä olen:
Unista ja nukkumisesta nauttiva kettuhen..Zzzz ~

Mikä on ihmismaailmassa kummallisinta:
En ymmärrä miten ihmiset pärjäävät niin vähillä unilla kuin 8 tai 10 tuntia, kun itse tarvitsen vähintään 20 tuntia? Ehkä heillä ei ole kunnollisia tyynyjä…

 


“Lämpimästi tervetuloa Tor…Zzzzz..*jingle*…!!!..Toriille!”

Ikä:
28, I’m just a baby

Miten päädyin @Toriihin:
Minut tönäistiin maailmojen välillä olevan portin läpi. Taas. Pikkusisarusten huonompia kepposia.

Minä olen:
Sähäkkä ketun roikale, häntä löytyy useammin kainalosta kuin sieltä mistä yleensä.

Mikä on ihmismaailmassa kummallisinta:
Kenelläkään ei ole häntää??

 
 
 
 
“bark!”

Ikä:
1430 vuotta

Miten päädyin @Toriihin:
Seurasin erästä ihmisjoukkoa tänne ja löysin muita zenkoja! Siispä koska täällä on zenkoja, ihmisiä ja ruokaa, niin ajattelin jäädä vähäksi aikaa.

Minä olen:
Yleensä melko rauhallinen ja ehkä hieman varautunut, mutta ihmiset herättävät mielenkiintoni. Ihmismaailma muuttuu niin ihmeen nopeasti; jos on vaikka vaivaiset pari sataa vuotta käymättä täällä, niin kaikki on yhtäkkiä ihan erilaista eikä enää ihmisten kielestäkään meinaa saada selvää. No cap.

Mikä on ihmismaailmassa mahtavinta:
Ihmiset ovat keksineet paljon kaikkia mahtavia herkkuja! Ja keksivät koko ajan lisää! Täällä @Toriissakin on kaikenlaista mitä en ole ennen maistanut.

 

“Mikä se yeet on?”

Ikä:
324

Miten päädyin @Toriihin:
Minä ilmestyn sinne, missä O-Inari minua tarvitsee. Tällä kertaa se oli @Toriissa.

Minä olen:
Rauhallinen ja hiljainen kettuhenki. Palvelen kuuliaisesti O-Inaria, mutta en kaipaa kiitosta tai parrassvaloja. Minut näkee vain harvoin sillä juoksen aina O-Inarin asioilla milloin missäkin.

Mikä on ihmismaailmassa kummallisinta:
Kummallista ihmismaailmassa on ruuan hukkaan heittäminen! Miksi maailmassa, jossa osa lajitovereista näkee nälkää, osa tuhlaa ruokaa? Jopa riisiä heitetään hukkaan!! Riisiä!

 

 

 

“Syö lautasesi tyhjäksi tai tulee seuraamuksia!”

Ikä:
Juuri sopiva! Ei liikaa mutta ei liian vähän! >:3

Miten päädyin @Toriihin:
  Olin tekemässä kepposia tässä nurkilla, kun O-Inari nappasi minut tassut punaisina! Kuulemma ei ole soveliasta Zenkoille piirrellä temppelien seinille tai jekuttaa ohikulkijoita!
(*>ω<*)

Minä olen:
Kujeileva kettu-henkihän minä olen! >ᴗ<

Mikä on ihmismaailmassa mahtavinta?:
Kaikki nämä herkut! Sekä tietenkin tämä loputon kuolevaisten määrä!!! Minulle löytyy aina joku ketä jäynäyttää!  ^ ^

 

 

 

 

“Jos sinua oikein onnistaa voit nähdä miten kettu-henget laittavat jalalla koreasti!” ^ ω ^
–Torii:lla tavataan vai miten se nyt meneekään! >:3

Ikä:
Apua en ole laskenut ;_;

Miten päädyin @Toriihin:
Söin mocheja ja taisin kuolla siihen (о´∀`о) Heräsin seuraavan kerran zenkona ja löysin tämän mahtavan työpaikan, jossa saan mocheja palkkioksi <3

Minä olen:
Mochia rakastava riisipellon jumalan apurikettu! Olen lempeä ja lämmin (*´꒳`*) Jos joku koskee mun riisipeltoihin nii silloin en enää ole lempeä, olkaa varovaisia >:3

Mikä on ihmismaailmassa mahtavinta/kummallisinta:
Että mochiin voi tukehtua. :3

 

 

 


–一緒におもち食べよーね!♡

Ikä:
tarpeeksi

Miten päädyin @Toriihin:
erheekseni menin vielä kuolevaisena lupaamaan sieluni ylijumalille, jonka takia joudun nyt toteuttamaan heidän omituisia käskyjään. Tällä kertaa tehtäväni oli soluttautua tänne muiden zenkojen sekaan, tarkkailemaan teidän ihmisten omituista käytöstä.

Minä olen:  
entinen kuolevainen, nykyinen henkiolento, joka on tällä kertaa ottanut fyysiseksi muodokseen viekkaan hovimestariketun.

Mikä on ihmismaailmassa kummallisinta:
eräs ihminen näytti minulle kerran kuvan, jota hän kutsui… mikä sen nimi nyt oli? Ah, ”meemi”. En ymmärtänyt.

 

 

 

“Ne roskat sitten viedään roskikseen…. Tai muuten ( •̀ – •́ )

Ikä:
Hah! Liian maallinen käsite meille kuolemattomille ja jumalille!

Miten päädyin @Toriihin:
Tulin tänne pitämään huolta klaanimme pienimmistä ja nuorimmista zenkoista. Se ken aiheuttaa yhdenkin kettukyyneleen saa vastata siitä suoraan minulle. Henkimaailmassa on erittäin kurjia paikkoja pahantekijöille ja minä tiedän niistä ne pahimmat jos tarve vaatii… ゴゴゴゴ \\٩(๑`ȏ´๑)۶//

Minä olen:
jotain aivan muuta kuin pahansuopa kettudemoni! Silti tämä saattaa olla kuolevaisen ensireaktio korkeaan olemukseeni ja sehän on oiva syy hieman kiusoitella heidän kustannuksellaan, vaikka en oikeasti mikään yako olekaan.

Mikä on ihmismaailmassa kummallisinta:
Ihmiset.

 

 

やれやれ (yare yare)”

Ikä: 
Ainakin 2517

Miten päädyin @Toriihin:
Kuulin rauhallisesta paikasta, jossa olisi muitakin zenkoja ja pitkän yksinolon jälkeen seura kuulosti ihanalta! 

Minä olen:
Positiivinen ja rauhaa rakastava zenko. Liikun enemmän varjoissa ja suojelen muita vaaroilta. Minua harvemmin näkee konkreettisesti auttaessa ketään, työnkuvani on enemmän.. ihmiset kai kutsuvat minunlaisiani “suojelusenkeleiksi”. Se ei kuitenkaan tarkoita, etten pitäisi seurasta! Pidän pitkistä syvällisistä keskusteluista ja filosofisten kysymysten pohtimisesta.

Mikä on ihmismaailmassa kummallisinta:
Ihmiset kuuntelevat hyvin ristiriitaisesti oman kehonsa vointia. Toiset tarkkailevat sitä koko ajan ja toiset taas sivuuttavat kaikki mahdolliset vihjeet ylirasituksesta.

 


“Nyt sinulle tulee suuri tarve istua alas ja levähtää hetki” ଘ(੭ˊᵕˋ)੭

Ikä:
En osaa sanoa sitä ihmisten vuosissa…

Miten päädyin @Toriihin:
Olen ollut täällä niin kauan kuin muistan!

Tehtäväni on palvella sekä O-Inaria että vieraita ihmismaailmasta~

Minä olen:
Rauhallinen ja seurallinen, valmis opastamaan kaikkia jotka astuvat sisään @Toriin porteista. Jos olet oikeassa paikassa oikeaan aikaan, saatat nähdä minut myös esittämässä tanssin!

Mikä on ihmismaailmassa kummallisinta:
Se, että ihmiset eivät yleensä usko zenkojen olemassaoloon – mutta täällä me olemme!

Ikä:
330

Miten päädyin @Toriihin:
Seurasin kullan kilinää ja löysin tieni kahvilaan.

Minä olen:
Ginkgo Zenko Kin. 

Mikä on ihmismaailmassa mahtavinta/kummallisinta:
Nuo pienet kultaiset kiekot joita ihmiset mukanaan kantaa. En ymmärrä niitä, mutta samalla haluan ne kaikki itselleni.

  

 

 

“Kaikki mikä kiiltää on kultaa”

Ikä:
En ole pysynyt mukana laskussa.

Miten päädyn @Toriihin:
Olin osa kuuluisaa samurai perhettä ja kaaduttuani suuressa taistelussa heräsin kahvilassa ja minulle oli kasvanut mystiset zenko ketun korvat.

Minä olen:
Samurai-perheen vanhin tytär Tomoe. Olin taitava soturi ja kohtaloni oli jatkaa perheeni samurai-perinteiden opettamista seuraaville sukupolville. Olen rauhallinen ja ystävällinen pohdiskelija. Kun kaaduin suuressa taistelussa ja heräsin Zenko-kettuna, pääsin toimittamaan perheeni rukouksia jumalille ja täten edelleen olemaan yhteydessä heihin. Toivon maanpäällistä rauhaa kaikille.

Mikä on ihmismaailmassa mahtavinta/kummallisinta:
Sitten minun elinaikojeni ihmisille on ilmestynyt jonkinlaisia pieniä suorakulmion muotoisia esineitä jotka hohtavat taikuudesta kun ne ovat heillä käytössä. Ne ovat varmaan jonkinlaisia hyvän onnen taika-amuletteja, koska ihmiset eivät halua luopua niistä koskaan.

 

“Meditointi pitää soturin mielen virkeänä”

Ikä:
Ei ole kohteliasta kysyä naiselta hänen ikäänsä~~ 😉

Miten päädyin @Toriihin:
Elelin rauhassa hoitamassa puutarhaani ja leipomassa pullaa, mutta kun kuulin ihanien pikkukettujen menevän tällaiseen kahvilatoimintaan mukaan niin halusin tulla auttamaan~!

Minä olen:
Oi pitäydyn yleensä omissa oloissani, mutta monet käyvät vierailemassa, jos tarvitsevat jotain ja autan aina mielelläni. Luotani harvoin lähdetään tyhjin käsin tai vatsoin~.

Mikä on ihmismaailmassa kummallisinta:
En ymmärrä miten ihmisten maailmassa on niin paljon stressiä… haluaisin vain ottaa kaikki kultapienet ja antaa heille hyvää ruokaa, hyvää mieltä ja haleja.

 

 


“Nähdään pian, muruset~ Toriille~”

Ikä:
Ainakin 5000 vuotta minulla vielä jäljellä!

Miten päädyin @Toriihin:
Ihan tuosta kulman takaa löysin tänne… tai itseasiassa hakeuduin siis varta vasten työskentelemään ihmisten maailmaan.

Minä olen:
Jekuttaja tai ainakin haluaisin olla, mutta rehellisyyteni on yksi paheeni. Tuppaan olemaan rehti, vaikka tarkoitus olisi välillä tehdä jekkuja.

Mikä on ihmismaailmassa mahtavinta:
Anime, kukkien loisto sekä ihmiskaverit joita olen tehnyt.

 

 

 

 
 
“Tervemenoa Toriin! (˵ •̀ ᴗ – ˵ ) ✧”

Ikä:
327

Miten päädyin @Toriihin:
Aikaisemmin elin tavallista kettuprinsessan elämää, mutta se alkoi käydä perin tylsäksi. Eräänä iltana olin tuttuun tapaan katselemassa tähtiä kukkulan reunalla, mutta yhtäkkiä tipuin vahingossa suoraan kaivoon. Kun kiipesin sieltä ylös huomasin olevani aivan ihmeellisessä paikassa, joka paljastui Toriiksi. O-Inari ja muut ottivat minut lämpimästi vastaan, ja olenkin heti alusta asti päässyt tekemään kaikkea kivaa uusien kettuystävien kanssa.

Minä olen:
Hieman rämäpäinen, mutta omaan silti ylimystön etiketin! …Ainakin osittain, haha. Enemmän kuitenkin olen sisukas vaikken kaikessa onnistukaan, ja kollegani ovatkin kuvailleet minua energiseksi ja yritteliääksi.

Mikä on ihmismaailmassa mahtavinta:
Ehdottomasti tee. Olen huomannut, että parhaimmat hetket ovat juuri haudutetun jasmiiniteen äärellä. Ja näin kesäaikaan en voi olla ylistämättä tarpeeksi jääteetä – kuinka oiva keksintö! Tanssiminen on myös hirmuisen kivaa!

“*hyräilee Don Quijote sävelmää*
🎶To- to- to- torii
Torii cafééé~🎶”

Ikä: Ikuisesti 17 ☆

Minä olen:
Jostain syystä aina muiden zenkojen jekutettavana?? ₍ᐢ ›̥̥̥ ༝ ‹̥̥̥ ᐢ₎ Yritin kerran keppostella Kon-kon-kunia takaisin ihan kunnolla, mutta säheltäessä menin sitten itse omaan ansaani…. 

Miten päädyin @Toriihin:
Keksin ihan huikean idean millä juksuttaa muita, jätin metsään oikein näkyvälle paikalle herkullisen näköisiä sieniä, jotka vievät niiden syöjän ihmismaailmaan!! 

En tosin käsitä mikä meni pieleen, koska ne toivat minutkin tänne..? Yhtenä hetkenä naureskelin makeasti ja seuraavana tupsahdin Toriille (❀」╹□╹)」*・

Mikä on ihmismaailmassa mahtavinta:
Jäätelö kaikissa sen eri muodoissa! Pehmiksenä, mehujäänä, puikossa, tuutissa… 


“(ノ≧ڡ≦) Teehee~!”

Ikä:
Aika uusi?

Miten päädyin @Toriihin:
Olin tyytyväinen pikku-pikku-kettu ja elelin metsässä, söin marjoja ja etanoita. Löysin upean punahattuisen sienen valkoisilla nonpparelleilla, onnen päivä! Ahmin herkku-sienen ja sitten pufff olin Toriilla. Pilvet kuulosti tylsiltä ja vähäsienisiltä niin päätin jäädä tänne ┐(°ヮ°)┌

Minä olen:
Todennäköisesti päikkäreillä

Mikä on ihmismaailmassa mahtavinta:
Mättäillä mässäily

 

 

 

“Mitä pienestä, jos tykkää sienestä!”

Ikä: 4371 vuotta

Miten päädyin @Toriihin:
Olen asustellut pitkään Toriissa. Olen aina ollut henki, enkä muista koskaan asuneeni ihmismaailmassa, tai sitten siitä on liian kauan 🤔 Viestien vieminen antoi minulle syyn matkustella.

Minä olen:
En ole paras keskustelemaan tai ymmärtämään ihmisiä. Minun on vaikea sisäistää kaikkia ihmisten juttuja, tai oikeastaan yhtään mitään ihmisten juttuja. Yritän aina kovasti ymmärtää ja siksi olenkin toriilla, mutta älkää tuomitko minua liian kovaa jos lymyilen suurimman osan ajasta keittiössä. Ihmiset saattaa myös ehkä ihan pikkuisen vain minua ujostuttaa.. tämä jää sitten vain meidän keskeiseksi..OKEI!?

Mikä on ihmismaailmassa kummallisinta:
Ehdottomasti ihmiset. Ihmisillä on kummallisia tapoja mitä en pysty ymmärtämään. Ihmettelen näitä aina kun vien viestejä ihmismaailmaan. Ihmiset myös säikähtävät kun ilmestyn tyhjästä paikalle ʅ(◞‿◟)ʃ

“Kon~(о´∀`о) kon~kon eikun hups Toriilla tavataan!”

@Toriilla tavataan!