Kotae Streams kulmauksessa pääset tapaamaan suosikkistriimaajiasi livenä, sekä seuraamaan kulmauksen livelähetyksiä! Saatat myös tutustua uusiin striimaajiin!

Kotae Streams paikoilla tapahtuu koko tapahtuman ajan. Tutustu Striimaajiimme ja tarkempiin aikatauluihin tällä sivulla!

Aikataulut

Lauantai Konepaikka 1 Konepaikka 2
11:00 – 12:30   Shiroiakuma
12:30 – 14:00 MiwaSata Shiroiakuma
14:00 – 15:30 OhtoGangg Kenjidarou
15:30 – 17:00 OhtoGangg Weepingtom
17:00 – 18:30   Weepingtom

 

Sunnuntai Konepaikka 1 Konepaikka 2
9:30 – 11:00 Arara Shiroiakuma
11:00 – 12:30 Arara DoctrineDandy
12:30 – 14:00 MiwaSata DoctrineDandy
14:00 – 16:00   Weepingtom

 

 

Striimaajaesittelyt

Arara

Olen fanitaideharrastaja jolla on pitkä tausta pelistriimaajana ja youtubettajana. Vuosien varrella striimaaminen on jäänyt vähemmälle, mutta paluu taidestriimaajana houkuttaa! Tervetuloa seuraamaan piirtelyä ja rentoa jutustelua!

DoctrineDandy

Suomen- ja englanninkielinen VTuber, taistelupelaaja, turnauskommentaattori. Sisältönä taistelupelit, yksinpeliräiskinnät ja muut uudet ja vanhat pelit.

Kenjidarou

Striimaaja, tubettaja ja esiintyjä, joka jakaa yleisölle ninja aiheista sisältöä rennon meiningin, kepeän huumorin ja tyrmistyttävän huonojen pelitaitojen kera! Twitch kanavani pääsisältö on toimintapainotteisissa ninja-/samuraipeleissä, mutta toisinaan myös muita pelejä jotka sattuvat vain kiehtomaan!

Kanavan pääkieli on englanti, mutta myös VHS-kasetteja lainaten: Puhumme suomea (toisinaan)!

MiwaSata

Moikka! Olen MiwaSata, tuttavallisemmin Miwa, ja olen harrastanut striimaamista muutaman vuoden verran. Pelaan kanavallani videopelejä aika laidasta laitaan, mutta pääasiassa pelaan PS2 aikaisia julkaisuja striimeissäni. Tämän vuoden puolella ns. erityinen pääpaino on Ratchet & Clank pelisarjassa, sillä tämän vuoden tavoitteeni on suorittaa koko Ratchet trilogia kuolematta läpi!

OhtoGangg

Joku voisi kuvailla että olen Hessu Hopon kauan kadoksissa ollut veli, sillä jutut lentää railakkaasti ilman päätä eikä häntää, ja toivotan jokaisen mukaan omituisten otusten kerhoon. Olen pienestä pitäen rakastanut animea ja kuten arvata saattaa se myös välittyy striimeissäni sekä muissa somealustoissani VAHVASTI.


Lyhyesti: just se animesta vöyhöttävä rämäpää!

Shiroiakuma

Moi söpöliinit. Oon Shiroiakuma, kutsutaan myös Shiroks, Shiro-tädiks ja kääpiömummeliks.
Omaan sekalaisen satakuntalaisen murteen ja oon myös japani intoilija, turri sekä iso ginga-fani sekä keräilijä. Eli hopeanuoli, eläimet, luonto ja japani on suuresti lähellä sydäntä.
Suosikkipeli valikoimiini kuuluu kauhupelit, avoimen maailman seikkailupelit ja erilaiset söpö ja vähemmän söpöt seikkailupelit. Muutamana esimerkkinä Dust: An elysian tail, Okami, Project zomboid, minecraft, lethal company, phasmophobia, devour, sims4, valheim, icarus, green hell, poppy playtime, resident evil, among us yms…..

Weepingtom

Vantaalainen variety-striimaaja, kauhu- ja retropelifani, hevari, alias ”Väsynyt Mieslapsi”. Striimaan säännöllisen epäsäännöllisesti Twitchiin pelejä vähän laidasta laitaan.