Kotae Expon iltabileissä on tunnelmakohdallaan, ja bileet tapahtuvatkin kahdessa paikassa yhtäaikaa! Lisätietoja molemmista iltaohjelmista päivitetään tälle sivulle tapahtuman lähestyessä!Tokin megabileet messukeskuksella

Messukeskuksen tunnelma lähtee virallisesti nousukiitoon, kun tapahtuman päälavan valtaavat toinen toistaan upeammat iltabile-esiintyjät! 

Kotaen iltabileet messukeskuksen päälavalla ovat ikärajattomat, eikä tiloissa ole anniskelua.

Iltabileiden käytössä messukeskuksella on kokonainen halli, johon juhlijoita mahtuu mukaan yli 2000! 

 

Lisätietoja iltabileiden ohjelmasta ja esiintyjistä tulossa tapahtuman lähestyessä.

 

Koe-bileet Bar&Cafe Lategamella (K-18)

Kotae Expon yhteistyökumppanin Bar&Cafe Lategamen tiloissa vallitsee illalla lämmin tunnelma, kun astetta rauhallisempaa menoa kaipaavat tapahtumamme täysi-ikäiset pääsevät suuntaamaan Tampereen keskustaan!

Koe-bileet ovat ikärajalliset, ja sallittu vain täysi-ikäisille. Lategamella tullaan illan aikana näkemään esiintyjiä ja osallistumaan pääsee myös muuhun paikanpäällä järjestettävään ohjelmaan.

Illanviettoa Koe-bileissä onkin mahdollista jatkaa Toki-bileitä rauhallisemmissa merkeissä, vaikka toimintaa löytyy täältäkin! 

 

Lisätietoja iltabileiden ohjelmasta ja esiintyjistä tulossa tapahtuman lähestyessä.

Esiintyjähaku

Kotae Expon iltabileet etsivät esiintyjiä!

Oletko valmis valloittamaan Kotae Expon iltabileiden lavan ja luomaan unohtumattoman tunnelman? Nyt on tilaisuutesi! 

Haluamme sinut mukaan huikean tapahtumapäivämme huipennukseen – iltabileisiin! Ilmoittaudu mukaan tällä lomakkeella, ja kerro mitä juuri Sinulla tai ryhmälläsi olisi iltabileisiimme tarjota. Esiintyjiä haetaan sekä messukeskuksen Toki-bileisiin että Lategamen Koe-bileisiin, joista voit hakea esiintymään joko molempiin, tai vain toiseen. 

Tämä on mahdollisuutesi loistaa, nähdään bileissä! 

 

Iltabileiden artistien pääsyliput tapahtumaan sopimuksen mukaan. Olemme kaikkiin iltabileiden esiintyjähaussa hakeneisiin erikseen sähköpostitse yhteydessä yksityiskohtien sopimiseksi.