Vaikka tapahtumamme nimestä ei sanaa ”con” löydykään, on cosplay, eli hahmopukeutuminen, tapahtumassamme erittäin sallittua ja siten iso osa koko tapahtumaa. Kotaessa tullaan näkemään myös cosplay-kilpailuja launtaina sekä sunnuntaina, kun kisaajat valloittavat niin pää- kuin sivulavankin! 

 

Cosplay-harrastajat voivat valmistaa cosplay-asun perustuen erilaisiin fiktiivisiin lähteisiin, kuten animaatioihin, peleihin, sarjakuviin tai vaikkapa idoleihin. Hahmon voi suunnitella myös kokonaan itse, jolloin vain mielikuvitus on rajana!

 

Lue lisää Kotae Expon Cosplay kilpailuista täällä

Tutustu myös tapahtuman Cosplay tanssiaisiin ja CMV-kilpailuun

 

Kotae Expon muut cosplay aktiviteetit: 

Kotae Cosplay Foxwalk

Mikäli kilpailut eivät ole sinua varten, mutta palat halusta päästä esittelemään asuasi, tarjoutuu siihen täydellinen mahdollisuus Kotaen Cosplay Foxwalkilla. Kyseessä on matalan kynnyksen catwalk-muotinäytös, johon voit osallistua joko yksin tai enintään 6 hengen ryhmänä. Puvut voivat olla itsetehtyjä, ostettuja tai tuunattuja! 

Foxwalkkiin ei kuulu varsinaista esitystä, mutta toivomme uskallusta heittäytyä hahmoon kävelyn sekä poseerauksien aikana. Paikalla on myös juontaja, joka tulee selostamaan muotinäytöstä.

Kotaen Cosplay Foxwalkilla ei ole hahmoille lähderajoituksia.

 

Photoshootit Kotae Expossa

Oletko haaveillut photoshoot-hetkestä asuusi sopivassa ympäristössä, mutta mahdollisuudet siihen ovat olleet rajalliset? 

Kotae Exposta tulet löytämään muutamia erilaisia kuvausseiniä, joiden edustat ovat enemmän ja vähemmän lavastettuja taustaan sopivalla tavalla! 

Lisätietoja kuvausseinien tyyleistä ja lavasteista julkaisemme tapahtuman lähestyessä.

 

Mikäli sinulle heräsi kysymyksiä cosplay-ohjelmaan liittyen, otathan rohkeasti yhteyttä cosplayvastaavaamme. Tavoitat hänet osoitteella dragoneri (at) kotae.fi