Kotae-Pop -tanssikilpailu

K-pop valtaa Kotaen päälavan, ja esittelemmekin teille täysin uuden kisakonseptin! 

Kotae-Pop -tanssikilpailussa on kolme kategoriaa: k-pop soolo, k-pop ryhmä sekä täysin uusi tuttavuus cover-kisojen kentälle: Jokeri-sarja. K-pop sarjoissa kilpaillaan yksin tai yhdessä vähintään kolmen henkilön ryhmän kanssa tutusti k-pop covereiden merkeissä. Jokeri-sarjassa coveroidaan vähintään kolmen henkilön ryhmässä mitä vain maan ja taivaan väliltä. Tähän sarjaan mahtuvat niin Odottemitta-ryhmät kuin länsimaista pop-musiikkia coveroivat tanssiryhmät! Rajana on vain taivas.

Tutustu kilpailun sääntöihin täältä. Mikäli tarvitset apua sääntöjen kanssa, olethan yhteydessä janskuvaan@kotae.fi.

Ilmoittautuminen kilpailuun on päättynyt.

Huomioittehan, että kisaajilla tulee olla pääsylippu tapahtumaan. Lippuja voitte ostaa täältä.

Lava

Lava on T-kirjaimen mallinen ja sisältää 4 metriä syvän, 8 metriä leveän takaosan, sekä 6 metriä syvän, 4 metriä leveän catwalk-osan. Tanssitilaa on siis runsaasti. Esityksissä voi halutessaan hyödyntää myös catwalk-osiota, tätä suositellaan etenkin sooloesityksille.

Tuomaristo

Annipulla – Jokeri

Moikka, olen Annipulla, hauska tutustua! Oman tanssilajini odottemitan löysin yli kymmenen vuotta sitten ja olen siitä lähtien esiintynyt aktiivisesti niin videoilla kuin lavallakin. Tanssiharrastukseni on kuitenkin alkanut jo alle kouluikäisenä satubaletin parissa ja baletin lisäksi tanssin pitkään nyky- ja jazztanssia. Tällä hetkellä tanssin Anlimited∞-odottemitaryhmässä ja viime vuosina olen ollut mukana mm. FROSTBUSTERS-iltabilekonseptissa ja Tracon Dance Medley -esityksissä.

Odotan jo innolla kisoja, toivottavasti nähdään siellä! ♥

Ida – K-pop Ryhmä

Moi! Mun nimi on Ida ja mä oon Tampereella asusteleva viestinnän opiskelija, tanssija ja malli. Mulla on 18 vuoden tanssikokemus, joka koostuu mm. baletista, nykytanssista ja hiphopista. Tällä hetkellä mun repertuaariin kuuluu commercial, heels ja jazz. K-pop-piireissä mut tunnetaan BACKPAIN DANCE CREW:n jäsenenä, mutta lisäksi ahkeroin tapahtumien ja kisojen, kuten K-CON Suomen ja Seoul-U Stagen, tuotantotiimeissä ja arviointipaneeleissa.

Odotan innolla kaikkia kisasuorituksia ja toivon, että kisaajat saavat paljon irti mun palautteesta!  

Jani – K-pop Ryhmä

Moi, mun nimi on Jani! Oon tämmöne reipas kaveri Etelä-Suomesta ja tehnyt K-popin parissa esiintymisiä sekä töitä jo useamman vuoden (esim. musiikkivideoita). Olen kiinnostunut k-popin visuaalisesta puolesta. Tanssikokemusta minulla on hip-hopista jo pienestä pitäen.

Odotan innolla kaikkien kisaajien esityksiä! Nähdään Kotae-expolla!

Nat – K-pop Soolo ja Jokeri

Hej~ Olen Nat, ja tanssinpääosin street-lajeja. Tanssin erilaisia tyylejä ja olen myös kisannut itse useamman vuoden mm. Street SM-kisoissa. Nykyään olen tanssinopettaja ja koreografi (12 vuotta takana). Inspiroidun omissa koreografioissani J-pop- ja K-pop- musiikista sekä koreografioista ja seuraankin aktiivisesti musiikkivideoiden koreografioita tekeviä tahoja (esim. 1MILLION, RUSHBALL). Keskityn eniten tanssijan tekniikkaan ja ”tekstuuriin”.

Odotan innolla hyvää energiaa lavalla!

Ronja – K-pop Soolo

Heipsan! Oon Ronja, Valar Dance Crewn yksi perustajajäsenistä ja aktiivinen tanssija Cosmos Dance Crewssa. Oon tanssinut kaikenlaista showsta streettiin ja kansantansseista kpoppiin noin 8 vuoden ajan. Tällä hetkellä myös suoritan tanssialan perustutkintoa Rovaniemellä. Itse oon kilpaillut useissa eri kpop-tanssikisoissa vuosien mittaan ja siksi onkin ilo ja kunnia päästä tuomaroimaan Kotae-Popin K-pop Soolo-sarjaa!

Odotan innolla näkeväni halua kehittyä, tekemisen meininkiä ja upeita esityksiä! ❤️

Palkinnot

Sija 1., kaikki sarjat: Tuotepaketti, joka sisältää korealaisia ruoka-, kauneus- ja lifestyle-tuotteita (arvo n. 50 €). Palkinnon sponsoroi XpressEvents ry.

Sijat 1.-3., kaikki sarjat: Kunniakirja

Random Play Dance -ohjelma

Kotaessa pääset nauttimaan kilpailujen lisäksi myös yhteisistä tanssihetkistä Random Play Dancen parissa!

Suosittu Etelä-Koreasta lähtöisin oleva ohjelma kutsuu yhteen kaikki k-popin ja musiikin ystävät tanssimaan yhdessä suosittujen k-pop-kappaleiden kertosäkeiden tai muiden tunnetuimpien kohtien tahtiin.

Taustanauhalta soitetaan peräkkäin satunnaisia kappaleita, jotka osatessaan voi liittyä mukaan ringin keskelle tanssimaan sen koreografiaa. Tähän ohjelmaan osallistuakseen ei kuitenkaan tarvitse osata tanssia, vaan voit tulla vain nauttimaan musiikista ja kannustamaan muita osallistujia!

Tule mukaan nauttimaan RPD-meiningistä!