Kotae Expon Taidenurkkaus tarjoaa kävijöille mahdollisuuden päästä kokeilemaan erilaisia taiteellisia sekä luovia harrastusmuotoja. Taidenurkkauksesta löytyy pieni valikoima erilaisia aktiviteetteja, kuten piirtämistä, maalaamista, askartelua ja käsitöitä. Työskentely on pääsääntöisesti omatoimista, joten kaikkia aktiviteetteja on mahdollisuus kokeilla rauhassa omaan tahtiin.

Taidenurkkaus ei ole tarkoitettu ainoastaan taideharrastuksista tai kädentaidoista kiinnostuneille, vaan kaikki ovat tervetulleita nauttimaan luovuuden ilosta!

Sijainti: A-halli
Aukioloajat: la klo 10-20, su klo 9-17

Taidekeräilykortit

Taidekeräilykorttien suunnittelu- ja vaihtopisteellä voit suunnitella oman taidekeräilykorttisi sekä vaihdella niitä toisten taiteilijoiden kanssa. Kotae Expon taidekeräilykortit lainaavat ideansa ATC- ja ACEO-korteista. Korttien ainut sääntö on, että niiden tulee olla kooltaan 63 x 88 mm. Lisäksi Kotae Expon taidekeräilykortit ovat tarkoitettu ainoastaan vaihdeltaviksi, ei myytäviksi. Kaikki toteutustavat ovat sallittuja, kunhan kortti pysyy kooltaan annetuissa mitoissa. Kortit voivat olla käsin tehtyjä tai tulosteita. Voit siis halutessasi valmistaa korttisi etukäteen omakustanteisesti. Korttien materiaaliksi suositellaan paksuudeltaan vähintään ~170g/m2 paperia. Taidenurkkauksesta tulee löytymään rajallinen määrä valmiita korttipohjia kävijöiden käyttöön.

Huomaathan, että olemme laatineet seuraavat ohjeistukset korteissa esiintyville kuvituksille ja teoksille.

Kotae Expon taidekeräilykorteissa esiintyvien teosten tulisi olla:

– teos on taiteilijan itse tuottama
– teos ei ole fanitaidetta (lukuunottamatta Kotae Expon omia maskotteja)
– teos saa olla aikaisemmin julkaistu, mutta siitä ei ole aikaisemmin ollut saatavilla maksuttomia tai maksullisia kopioita
– teosta ei ole aikaisemmin käytetty muissa taidekeräilykorteissa
– teos on sisällöltään sopiva kaikenikäisille

Senzaboru-paja

Tapahtuman sateenkaarevassa senzaboru-pajassa pääset testaamaan origamikurkien taittelua sekä osallistumaan senzaboru-installaation rakentamiseen! Tavoitteena on saada taiteltua yhteensä tuhat kurkea viikonlopun aikana. Tartutko tähän haasteeseen?

Ystävänauhapaja

Ystävänauhapajassa pääset punomaan erivärisistä puuvillalangoista mieleisesi rannekkeen, joka toimii oivallisena muistona tapahtumasta. Pajaan voit tulla myös yhdessä ystäväsi kanssa – tai ehkä päädytkin solmimaan uusia ystävyyssuhteita rannekkeiden lisäksi tässä pajassa.

Kotaen vieraskirja

Tule jättämään Kotaen valtaisaan vieraskirjaan terveisesi tekstin tai piirrosten muodossa!

FAQ

Taidenurkkaus

Taidekeräilykortit