Kotae Expon Taidenurkkaus tarjoaa kävijöille mahdollisuuden päästä kokeilemaan erilaisia taiteellisia sekä luovia harrastusmuotoja. Taidenurkkauksesta löytyy pieni valikoima erilaisia aktiviteetteja, kuten piirtämistä, maalaamista, askartelua ja käsitöitä. Työskentely on pääsääntöisesti omatoimista, joten kaikkia aktiviteetteja on mahdollisuus kokeilla rauhassa omaan tahtiin. Tarvittaessa opastusta voi pyytää taidenurkkauksen ohjaajilta.

Taidenurkkaus ei ole tarkoitettu ainoastaan taideharrastuksista tai kädentaidoista kiinnostuneille, vaan kaikki ovat tervetulleita nauttimaan luovuuden ilosta!

Taidekeräilykortit

Taidekeräilykorttien suunnittelu- ja vaihtopisteellä voit suunnitella oman taidekeräilykorttisi sekä vaihdella niitä toisten taiteilijoiden kanssa. Kotae Expon taidekeräilykortit lainaavat ideansa ATC- ja ACEO-korteista. Korttien ainut sääntö on, että niiden tulee olla kooltaan 63 x 88 mm. Lisäksi Kotae Expon taidekeräilykortit ovat tarkoitettu ainoastaan vaihdeltaviksi, ei myytäviksi. Kaikki toteutustavat ovat sallittuja, kunhan kortti pysyy kooltaan annetuissa mitoissa. Kortit voivat olla käsin tehtyjä tai tulosteita. Voit siis halutessasi valmistaa korttisi etukäteen omakustanteisesti. Korttien materiaaliksi suositellaan paksuudeltaan vähintään ~170g/m2 paperia. Taidenurkkauksesta tulee löytymään rajallinen määrä valmiita korttipohjia kävijöiden käyttöön.

Huomaathan, että olemme laatineet seuraavat ohjeistukset korteissa esiintyville kuvituksille ja teoksille.

Kotae Expon taidekeräilykorteissa esiintyvien teosten tulisi olla:

– teos on taiteilijan itse tuottama
– teos ei ole fanitaidetta (lukuunottamatta Kotae Expon omia maskotteja)
– teos saa olla aikaisemmin julkaistu, mutta siitä ei ole aikaisemmin ollut saatavilla maksuttomia tai maksullisia kopioita
– teosta ei ole aikaisemmin käytetty muissa taidekeräilykorteissa
– teos on sisällöltään sopiva kaikenikäisille

Muut aktiviteetit

Lisää aktiviteetteja tullaan julkaisemaan myöhemmin keväällä sekä kesällä!

FAQ

Taidenurkkaus

Taidekeräilykortit