On koittanut idolien aika resonoida yhdessä! 

 

Maailmalla suosiota kerännyt idol festival-konsepti on viimeinkin rantautunut Suomeen: Resona! Idol Festa kutsuu kaikki idolit unelmien ääreen loistamaan yhdessä — yhteisellä lavalla! Tehtävämme on täyttää Kotae Expo laulun ja tanssin ilosanomalla, ja toivomme teidän lähtevän mukaamme tekemään tästä unelmasta todellisuutta!

 

Tarjoamme 5-10 minuutin esitysaikoja niin ryhmille kuin sooloidoleille, joten idol festamme on täydellinen tilaisuus päästä kokeilemaan esiintymistä lyhyemmälläkin settilistalla. Tarkka esitysaika selvitää, kun tiedämme esiintyjien lopullisen määrän. 

 

 

Esiintyjähaku on nyt auki!

Resona! Idol Festa tahtoo kutsua mahdollisimman monta idolia matkaan toteuttamaan tätä spektaakkelia, ja nyt on viimein aika hakea mukaan. Esiintyjäpaikat täytetään hakemusten perusteella, joten täytättehän lomakkeen huolella — tarvetta kiireeseen ei ole. Hakuaika päättyy 15.2.2024, ja kaikille hakijoille ilmoitetaan haun tuloksista viimeistään helmikuun lopussa.

 

Hae mukaan!

 

 

Esiintyjän infopaketti: 

  • Esiintyjät saavat kukin 5-10 minuuttia lava-aikaa festivaalista. Tarkka esitysaika selviää, kun tiedämme esiintyjien lopullisen määrän.
  • Esiintyä voi joko yksin tai ryhmissä. Yksi ryhmä luetaa yhdeksi esiintyjäksi, joten ryhmän jäsenmäärä ei vaikuta myönnettävään esitysaikaan. 
  • Lava-ajan saa käyttää haluamallaan tavalla. Esitysmuotoja voivat olla esimerkiksi laulu, tanssi tai teatteri – tai miksei vaikka ne kaikki! 
  • Esitettävien kappaleiden tulee liittyä idoleihin jollakin tapaa, mutta muita lähderajoituksia ei ole! 
  • Kaikilta esiintyjiltä tulee löytyä Kotae Expon sisäänpääsyyn oikeuttava ranneke. Idolfestiin valittujen esiintyjien, jotka tulevat tapahtumaan vain Idol Festiä varten, on mahdollista pyytää myös tapahtuman esiintyjäranneketta, joka toimii päivälippuna tapahtumaan. 

 

Lisää seurantaan Resona Idol Festan oma tili Instagramissa @resonaidolfesta !