Zenkona, eli kahvilan tarjoilijana tehtäviisi kuuluu huolehtia asiakkaista ja heidän tilauksistaan, sekä pöytien siisteydestä. Perinteisiä kahvilan tehtäviä ovat mm. tilausten vastaanottaminen, astioiden ja ruokien keräily ja asettelu, tarjoilu sekä laskuttaminen. Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta, järjestämme kaikille alkukesästä koulutuksen kahvilassa työskentelyä varten. Työaikasi tapahtumassa on 7 tuntia, ja saat samat edut kuin muu työvoima.

Zenkohaku on päättynyt, kiitos kaikille hakijoille!

Valinnat

Valittujen zenkojen määrä riippuu siitä kuinka isoksi uusi tapahtumamme kasvaa, eli paljonko myymme lippuja ennen tapahtumaa! Määrä vaihtelee noin 17-27 henkilön välillä. Ensimmäisiä valintoja aloitetaan tekemään jo 16.2.2024 alkaen, eli ennen hakuajan päättymistä. Pidämme kuitenkin haun auki, jotta pystymme suhteuttamaan zenkokapasiteettia kävijämäärään. 

Valittuihin ollaan yhteydessä sähköpostilla. Näet haun tulokset myös kompassi-hakemuksen tilan päivityksistä. Jos näet sinun olevan hyväksytty, mutta et ole saanut vahvistussähköpostia tarkistathan myös roskapostisi.

Asu

Tapahtuma ei tarjoa koko asua zenkoille. Emme pyydä ketään ostamaan asua tapahtumaa varten, mutta tulemme toivomaan tiettyä väriteemaa eli saatamme pyytää tiettyjä värejä ylä- ja alaosassa.  Tarjoamme kaikille samat yhteneväiset teemaan sopivat asusteet tai asun osia, jolloin tarjoilijat erottuvat edelleen muista kävijöistä. Vaatteiden tulee olla kahvilatyöskentelyyn toimivat/sopivat.

Asuja tai asusteita ei jaeta sukupuolen mukaan; meillä on vain zenkoja.

Hakemus

Hakemus on vapaamuotoinen, joten voit halutessasi tehdä sen esimerkiksi vaikka slideshowna tai kuvata meille videon. Tässä kuitenkin muutama kysymys helpottamaan hakemuksen tekoa:

  • Miksi haluaisit työskennellä Kotae Expon kahvilassa?
  • Kun mietit teemaa, millainen Zenko sinä olisit?
  • Millaista aikaisempaa kokemusta sinulla on mistä voisi olla hyötyä kahvilassa työskennellessä?
  • Kerro vähän itsestäsi: mitä esimerkiksi harrastat tai millaisista asioista pidät?

Muistamme sinut paremmin saadessamme hakemukselle kasvot, joten toivoisimme näkevämme myös kuvan sinusta. Zenkoja ei valita ulkonäön perusteella!

Zenkoksi haetaan Kompassin kautta yleisellä työvoimahakulomakkeella. Hakemuksesi linkin voit liittää lomakkeen lopussa olevaan ”vapaa kenttä” -kohtaan. Kahvilan tehtäväkohta ilmestyy lomakkeelle haun alkaessa 1.2.2024 klo. 10.

Kysymyksillä voi lähestyä toriin insta-tilillä tai neon[at]kotae.fi & poxipom[at]kotae.fi