Kiinnostaisiko ohjelmanpitäjän pesti? Onko mielessäsi täydellinen pajaohjelma tai pölyttyykö pöytälaatikossasi teorioita lempisarjastasi, joita haluaisit puida keskustelupiirissä? Hae Kotae Expoon ohjelmanpitäjäksi! 

Kotae Expon ohjelman tulisi sopia japanilaisen ja korealaisen populaarikulttuurin teemaan. Pääpaino tapahtumassa on osallistavalla ohjelmalla, mutta mukaan tulee mahtumaan myös joitakin puheohjelmia. Kannustamme ajattelemaan laatikon ulkopuolelta – oli kyseessä sitten muotinäytös tai tanssiharjoitukset, haluamme kuulla mitä juuri sinä haluaisit tulla tekemään! 

_

Jos ohjelman pitäminen Kotae Expossa kiinnostaa, täytä hakulomake täällä.

Ohjelmanhaku päättyy maanantaina 11.3.2024 klo 23:59. 

_

Suunnittele rauhassa – kyseessä ei ole nopeuskilpailu. Mieti huolella millaisen ohjelman haluat pitää ja millaisella kulmalla haluat aihetta lähestyä. Mitä konkreettisemmin pystyt kertomaan meille ohjelmaideasi sisällöstä, sitä helpompi meidän on myös kuvitella sinut pitämässä sitä Kotaessa! 

Jos tarvitset neuvoja tai sinulla herää kysymyksiä, lähetä sähköpostia osoitteeseen sui-crow(a)kotae.fi – autamme mielellämme! 

Jos mietit ohjelmanpitoa Kotae Expossa, ei sinun tarvitse murehtia vielä lipun ostamista. Kotae Expo varmistaa lipputarjonnan kaikille työvoima- sekä ohjelmahakuun osallistuneille. Ei siis huolta, vaikka et tänä vuonna tulisikaan valituksi. Kotaeen pääset varmasti! 🧡