Kotae Expon kilpailut etsivät tuomareita!

Tuomaroitavia kilpailuja Kotae Expo 2024 -tapahtumassa ovat cosplay-kilpailut, CMV-kilpailu, sekä Kotae-Pop -tanssikilpailut. Tuomarina pääset mukaan kisaraatiin arvioimaan osallistujien suorituksia, ja lopulta palkitsemaan parhaat!

Kaikkien kilpailujen tuomareilta edellytetään puolueettomuutta ja kykyä arvioida osallistujia reilusti. Tuomarit sitoutuvat kilpailun aikatauluihin ja heidän odotetaan tutustuvan ennalta kilpailujen sääntöihin ja tuomaroimaan niitä noudattaen.

Cosplay- ja Kotae-Pop -kilpailujen tuomariksi hakiessasi, muistathan myös mainita hakemuksessasi mitä kategorioita haluaisit tuomaroida, vai oletko käytettävissä vain yhteen kategoriaan. Suosittelemme myös avaamaan mahdollista aikaisempaa tuomarointi-, kilpailu- tai harrastuneisuusosaamista tuomaroitavan lajin parissa – miten tuomaroitava laji on ollut osana omaa harrastustasi ja miksi juuri sinä olisit hyvä valinta tuomaristoon.

 

 

Tuomarihaku Kotae Expo 2024 tapahtumaan on päättynyt. 
Kiitos kaikille hakeneille. 

Olemme yhteydessä kaikkiin haussa mukana olleisiin lähiviikkojen aikana. Mikäli et ole kuullut meistä 29.2. mennessä, olethan yhteydessä kotaery [a] gmail.com

 

 

Kotae-Pop -kilpailun tuomarihaku

Kotae-Pop -kilpailuissa nähdään kolme erilaista kilpailusarjaa.

Tuomaroitavana ovat K-pop Soolo -yksilökilpailu, K-pop Ryhmä -ryhmäkilpailu, sekä Jokeri-sarja, jossa taustamusiikki on jotain muuta kuin K-poppia! Jokeri-sarjassa myös tanssityylejä saatetaan nähdä useampia. Jokaisen sarjan tavoitteena on luoda koreografialtaan sekä tunnelmaltaan mahdollisimman tarkka cover valitusta alkuperäisteoksesta.

Hae Kotae-Pop kilpailujen tuomariksi täällä!

Tutustuthan ennen hakemista kilpailun sääntöihin. Muistathan hakemuksessasi täyttää huolellisesti mitä sarjaa tai sarjoja olisit kiinnostunut tuomaroimaan. Voit myös kertoa, jos suunnittelet itse osallistuvasi johonkin kilpailusarjoista.

 

Cosplay-kilpailujen tuomarihaku

Kotae Expon cosplay-kilpailuissa nähdään jopa viisi eri kilpailusarjaa.

Tuomarihaussa mukana ovat seuraavat sajat:

   • Cosplay-esityskilpailu, jossa kilpaillaan sekä yksin että ryhmissä.
   • Yksilöpukukilpailu sarjat
    • Kokeneet
    • Harrastajat
    • Aloittelijat
   • Teema – Demihuman

Hae cosplay kilpailujen tuomariksi täällä!

Tutustuthan ennen hakemista kilpailun eri sarjoihin. Muistathan hakemuksessasi täyttää huolellisesti mitä sarjaa tai sarjoja olisit kiinnostunut tuomaroimaan. Voit myös kertoa, jos suunnittelet itse osallistuvasi johonkin kilpailusarjoista.

 

CMV-kilpailun tuomarihaku

Kotae Expon CMV-kilpailuissa tuomaroitavia sarjoja on yksi.

Hae CMV-kilpailun tuomariksi täällä!

Tutustuthan ennen hakemista kilpailun sääntöihin. Muistathan täyttää hakemuksesi huolellisesti. Voit myös kertoa, jos olet hakemassa tai suunnittelet hakevasi tuomaroimaan Kotaen muita kilpailuja.

 

 

Vaikea valita? Voit hakea tuomaroimaan useampaa kuin yhtä kilpailutyyppiä! Kilpailut eivät ole keskenään samaan aikaan, joten voit halutessasi tuomaroida esimerkiksi sekä Kotae-Popissa että cosplay-kilpailuissa!

Edut:

Valituksi tulleet tuomarit ovat oikeutettuja samoihin etuihin kuin tapahtuman vapaaehtoiset. Näihin kuuluvat:

  • Tapahtuman sisäänpääsy koko tapahtuman ajan
  • Lämmin ruoka lauantaina ja sunnuntaina
  • Pääsy vapaaehtoisten omaan taukotilaan (green room), jossa tarjolla myös pientä syötävää ja juomia
  • Tapahtuman työvoima-merchin (t-paita tai muu Kotae-brändätty tuote)
  • Halutessasi ilmainen lattiamajoitus pe-la-su
  • Halutessasi työtodistus

Jos haet Kotae Expon tuomariksi, ei sinun tarvitse vielä murehtia lipun ostamisesta. Kotae Expo varmistaa lipputarjonnan kaikille työvoima- sekä ohjelmahakuihin osallistuneille. Ei siis huolta, vaikka et tänä vuonna tulisikaan valituksi. Kotaeen pääset varmasti!