In the Kotae Streams corner, you can meet your favorite streamers live, as well as watch the corner’s live broadcasts! You might also get to know new streamers!

Kotae Streams at the venues will take place throughout the event. Check out our streamers and more detailed schedules on this page!

Schedules

SaturdayPC station 1PC station 2
11:00 – 12:30 Shiroiakuma
12:30 – 14:00MiwaSataShiroiakuma
14:00 – 15:30OhtoGanggKenjidarou
15:30 – 17:00OhtoGanggWeepingtom
17:00 – 18:30 Weepingtom

SundayPC station 1PC station 2
9:30 – 11:00AraraShiroiakuma
11:00 – 12:30AraraDoctrineDandy
12:30 – 14:00MiwaSataDoctrineDandy
14:00 – 16:00 Weepingtom

 

Streamer introductions

Arara

Olen fanitaideharrastaja jolla on pitkä tausta pelistriimaajana ja youtubettajana. Vuosien varrella striimaaminen on jäänyt vähemmälle, mutta paluu taidestriimaajana houkuttaa! Tervetuloa seuraamaan piirtelyä ja rentoa jutustelua!

DoctrineDandy

Suomen- ja englanninkielinen VTuber, taistelupelaaja, turnauskommentaattori. Sisältönä taistelupelit, yksinpeliräiskinnät ja muut uudet ja vanhat pelit.

Kenjidarou

Striimaaja, tubettaja ja esiintyjä, joka jakaa yleisölle ninja aiheista sisältöä rennon meiningin, kepeän huumorin ja tyrmistyttävän huonojen pelitaitojen kera! Twitch kanavani pääsisältö on toimintapainotteisissa ninja-/samuraipeleissä, mutta toisinaan myös muita pelejä jotka sattuvat vain kiehtomaan!

The main language of the channel is English, but also quoting VHS tapes: We speak Finnish (sometimes)!

MiwaSata

Moikka! Olen MiwaSata, tuttavallisemmin Miwa, ja olen harrastanut striimaamista muutaman vuoden verran. Pelaan kanavallani videopelejä aika laidasta laitaan, mutta pääasiassa pelaan PS2 aikaisia julkaisuja striimeissäni. Tämän vuoden puolella ns. erityinen pääpaino on Ratchet & Clank pelisarjassa, sillä tämän vuoden tavoitteeni on suorittaa koko Ratchet trilogia kuolematta läpi!

OhtoGangg

Joku voisi kuvailla että olen Hessu Hopon kauan kadoksissa ollut veli, sillä jutut lentää railakkaasti ilman päätä eikä häntää, ja toivotan jokaisen mukaan omituisten otusten kerhoon. Olen pienestä pitäen rakastanut animea ja kuten arvata saattaa se myös välittyy striimeissäni sekä muissa somealustoissani VAHVASTI.


Lyhyesti: just se animesta vöyhöttävä rämäpää!

Shiroiakuma

Moi söpöliinit. Oon Shiroiakuma, kutsutaan myös Shiroks, Shiro-tädiks ja kääpiömummeliks.
Omaan sekalaisen satakuntalaisen murteen ja oon myös japani intoilija, turri sekä iso ginga-fani sekä keräilijä. Eli hopeanuoli, eläimet, luonto ja japani on suuresti lähellä sydäntä.
Suosikkipeli valikoimiini kuuluu kauhupelit, avoimen maailman seikkailupelit ja erilaiset söpö ja vähemmän söpöt seikkailupelit. Muutamana esimerkkinä Dust: An elysian tail, Okami, Project zomboid, minecraft, lethal company, phasmophobia, devour, sims4, valheim, icarus, green hell, poppy playtime, resident evil, among us yms…..

Weepingtom

Vantaalainen variety-striimaaja, kauhu- ja retropelifani, hevari, alias ”Väsynyt Mieslapsi”. Striimaan säännöllisen epäsäännöllisesti Twitchiin pelejä vähän laidasta laitaan.