Kotae Expon taidekuja esittelee useita eri taide- ja kädentaitojen osaajia. Taidekujalla taitajien on mahdollista myydä teoksiaan, sekä ottaa vastaan tilaustöitä.

 

Taidekujahaku aikataulu

Haku alkaa: Helmikuun alussa
Haku päättyy: Odottaa julkaisua
Linkki hakulomakkeeseen: Odottaa julkaisua
Tulokset: Maaliskuun loppuun mennessä, ei vielä julkaistu

 

Miten haen taidekujalle

Taidekujalle haetaan sähköisellä portfoliolla ja hakulomakkeella. Hakulomake tulee lähettää hakuaikana.

Mikäli haette taiteilijaryhmänä / kaverin kanssa, täyttäkää lomake yhdessä.

Hakemukseen merkitty vastuuhenkilö tulee saamaan keskitetysti kaikki viestit ja vastuuhenkilön tehtävä on viestiä ryhmänsä kanssa.

 

Ensikertalaiset

Kotae Expo järjestetään ensikertaa, joten tapahtumakohtaista ensikertalaiskiintiötä ei tästä syystä toteudu. Lähtökohtaisesti Kotae Expon taidekuja sopii kuitenkin taidekujailun kokeiluun ja aloittamiseen.

 

Valintaperusteet

Mikäli taidekujahakemuksia tulee runsaasti (enemmän kuin pystymme pöytiä tarjoamaan), valinnat tehdään tarkastelemalla hakijoiden portfolioita. Tarkastelu tehdään kaupallisesta näkökulmasta tavoitteena rakentaa mahdollisimman laadukas ja tarjonnaltaan monipuolinen taidekuja. Portfolioita tarkastelevat vapaaehtoisten raati, joka koostuu Kotae Expon järjestäjistä.

Tulokset ilmoitetaan kaikille hakijoille ilmoitetun aikataulun mukaisesti. Tarkistathan myös mahdollisen roskaposti -kansion sähköpostistasi.

 

Tarkastele arviointikriteejä tarkemmin alla

Työt esitellään sellaisina kuin mitä lopulliset tuotteet olisivat tai voisivat olla – viimeisteltyinä. Valmista tuotetta ei tarvitse olla kuvattuna, mutta irtonaiset luonnokset tai kokeelliset teokset eivät välttämättä välitä todellista kuvaa tuotannosta.

Töissä näkyy tekijän oma kädenjälki ja tyyli. Työt eivät muistuta tai jäljittele valmiita lisenssoituja tuotteita.

Kohderyhmämme kattaa laajan otannan erilaisia sarjoja, aiheita ja kiinnostuksen kohteita. Pyrimme valinnoissa monipuoliseen valikoimaan.

Hakuohjeet

Julkaisemme loppuvuodesta 2023 tarkemmat portfolio- ja hakuohjeet.