Kotae Exposta löytyy tekemistä kaikille kävijöille. Onko seuraavaan puheohjelmaan tai pajaan vielä aikaa ja odottelu käy pitkäksi? Ei hätää! Alta löydät kaikki tavat viettää aikaa tapahtumassamme kun kaipaat tekemistä seuraavaa ohjelmanumeroa odottaessa.

Mangakirjasto

Tampereen kaupunginkirjaston Mangakirjastopiste tarjoaa rauhallisen hetken conihulinan keskelle. Kirjastopisteeltä voi lainata mangaa ja muuta Aasia-aiheista kirjallisuutta luettavaksi tai hankkia itselleen kirjastokortin. Pisteeltä löytyy myös palapelejä sekä pinssikone.

Olemme auki lauantaina klo 10-17 ja sunnuntaina klo 915. Tervetuloa!

Rakastatko karaokea? Niin mekin! Kotae Expossa voit vapauttaa sisäisen idolisi ja laulaa sydämesi kyllyydestä lempianimesi tai -idoliyhtyeesi kappaleita. Karaokeohjelmistona toimii Ultrastar Deluxe.

Päivällä karaoken löydät yhdistetyistä kokoustiloista Pyry & Fokker, lauantaina klo 11 – 19 sekä sunnuntaina klo 9 – 16. Laulu jatkuu iltabileiden aikana Siriuksessa, jonka karaokevuorot avautuvat suurelle yleisölle viimeistään 22:30 ja jatkuvat klo 01:00 asti.

 

Lisätietoa rytmipeleistä ja aukioloajoista tulossa lähiaikoina

Oletko aina halunnut kokeilla yllesi japanilaista kimonoa tai korealaista Hanbokia mutta tähän ei ole tullut mahdollisuutta? Tilaisuutesi on koittanut!
 
Kotae Expossa on mahdollisuus sovittaa ylle hanbokia Tampereen King Sejong -instituutin pisteellä!
Piste on auki lauantaina klo 15:00-19:00 ja sunnuntaina klo 12:00-16:00.
 
Kotaeen on tulossa myös kimononsovitus piste josta tiedotamme myöhemmin lisää.