Animessa ja mangassa eivät draaman keskiössä aina ole fyysinen taistelu ja kisailu – joskus innoitusta haetaan myös lauta- ja korttipelaamisen maailmasta.

Kotaen lautapelikirjastossa älynnystyröitään ja onneaan voi haastaa gon, mahjongin ja monien muiden pelien parissa. Julkaisemme lisätietoja pelien lainauksesta ja pelipaikoista ennen tapahtumaa.

Tenpain_logo

Riichi-Mahjong

Tule pelailemaan japanilaista Riichi-Mahjongia. Riichi-Mahjong on neljän pelaajan pientä aivojumppaa vaativa peli. Ohjattua opetusta järjestetään lauantaina ja sunnuntaina. Muina aikoina vapaata pelaamista. Tule kokeilemaan mahjongia tai löytämään itsellesi peliseuraa, jos peli on entuudestaan tuttu!

Mahjong-seura Tenpai

Tenpai on tamperelainen mahjongin pelaajille tarkoitettu seura, jonka tarkoituksena on edistää mahjongin näkyvyyttä Tampereella ja järjestää peli-iltoja ja erilaisia tapahtumia.

Kanpai logo

Go – Kiinalainen lautapeli

Go on ikivanha strategiapeli Kiinasta, jossa tarkoituksena on mustien tai valkoisten kivien avulla rajaamalla sekä kiivaasti taistelemalla valloittaa itselleen alueita 19 x 19 laudalla.

Ohjelman pisteen järjestää Tamperelainen Go -toimintaa vetävä Kanpai ry. Facebookissa löydät meidät hakusanalla ”Tampere Go Baduk Weiqi Club”

Ohjattua opetusta järjestetään lauantaina klo 10 – 20 ja sunnuntaina klo 10 – 17.

Tervetuloa tutustumaan, oppimaan ja pelailemaan Go -lautapeliä!

Kanpai Ry – Tampereen Sydämessä Go-Pelaamisen Ytimessä

Tervetuloa Kanpai ry:n pariin, Tampereella toimivaan go-kerhoon.

Järjestämme säännöllisiä peli-iltoja joka sunnuntai olutravintola Konttorissa, klo 18 alkaen. Tule mukaan pelaamaan, oppimaan ja viihtymään!

Uudet pelaajat ovat aina tervetulleita. Älä huoli, jos et tunne sääntöjä – opetamme ne sinulle mielellämme. Go:n perusteet ovat yksinkertaisia, ja aloittelijoiden on helppo päästä mukaan.

lautapeliseura_logo_web

Lautapelikirjasto

Onko sinulla ja kavereillasi tyhjä hetki? Kirjastoalueelta voit lainata itsellesi ja kavereillesi lautapelejä ajankuluksi. Valittavana on kymmeniä erilaisia pelejä. Älä huoli jos et osaa sääntöjä, kirjastoketut auttavat valitsemaan sopivan pelin ja kertovat säännöt haluttaessa. Kirjasto on auki lauantaina klo 10 – 20 sekä sunnuntaina klo 9 – 17.

Suomen Lautapeliseura ry

Suomen lautapeliseura on perustettu suomalaisten lautapeliharrastajien yhteisöksi ja etujärjestöksi. Seura edistää suomalaista lautapelikulttuuria järjestämällä pelikerhoja useilla paikkakunnilla, pelitapahtumia, kilpailuja ja muuta harrastustoimintaa.

Seura löytyy verkosta osoitteesta lautapeliseura.fi.
Seuran sähköpostiosoite: info@lautapeliseura.fi
Seuran Facebook-sivu: facebook.com/SuomenLautapeliseura/