zenko esittelyt
Paina tästä ↑
menunappi
Paina tästä ↑

“Ulkoapäin @Torii saattaa näyttää aivan tavalliselta kahvilalta, jossa kettumaskein naamioituneet tarjoilijat kiirehtivät kakut ja kahvit tarjottimillaan pöydästä toiseen. Jos katsot oikein tarkasti, saatat huomata jotakin kummallista… Kupit putoilevat, verhot ja pöytäliinat liikkuvat itsekseen.

@Torii on kohtaamispaikka, astu sisään portista ja ole rohkea…

Portin läpi kulkiessasi päädyt aivan toiseen maailmaan, henkimaailmaan. Näet Toriin tarjoilijoiden todelliset olomuodot: hyväntahtoiset kettuhenget, joita kutsumme zenkoiksi. He eivät välttämättä aina ymmärrä meidän tuntemaamme maailmaa, mutta yrittävät parhaansa ja suojelevat meitä pahoilta hengiltä.”

Aukioloajat: La 11-20 & Su 10-16

 

Mikä @Torii on?

@Torii on perinteisempien japanilaisten teemojen miljöö: teemakahvila, jossa sinut ottaa iloisesti vastaan joukko Zenkoja, jotka toimivat kahvilan tarjoiljoina. He saattavat sinut turvallisesti pöytään ja huolehtivat sinusta koko vierailusi ajan. Kahvilassa on tarjolla erilaista pientä purtavaa sekä herkullisia juomia piristämään päivää keskellä tapahtuman vilskettä. Vierailun aikana sinun on mahdollista pelata pelejä ja ottaa polaroideja Zenkojen kanssa, ehkä saatat päästä näkemään jonkun taiankin!

 

Miten sinne pääsee?

@Toriihin pääset loikkaamalla liukuportaisiin E- ja A-hallin välistä ja suuntaamalla kohti Rygge -ravintolaa. Esteetön kulku onnistuu E-hallin puolella sijaitsevalla hissillä.

Vierailulle voit tulla joko spontaanisti jonon kautta tai varaamalla ajan etukäteen. Huolehdimme sekä yksin seikkailevista, että koko laumasta! Yhteen pöytään mahtuu 4 henkilöä.

Ajat alkavat tasa- ja puolitunnein, ja niitä on mahdollista varata paikanpäältä kahvilalta seuraavasti:

La 11 → lauantaina 12:00-18:30 alkavat ajat

La 19-20 sunnuntaina 10:00-12:00 alkavat ajat

Su 10 → 12:30-15:00 alkavat ajat

Aikoja on jaossa niin pitkään, kun niitä riittää!

 

@Toriin valmistautumista pääsee 

seuraamaan Instagramissa @torii_at_kotae.

 

Teema

Teemamme innoitus kumpuaa tunnetusta O-inarista ja hänen viestinviejä-ketuistaan. O-inari on jumala, joka esiintyy kolmessa olomuodossa: mies, nainen ja androgyyni. Pääsääntöisesti O-inari toimii riisin, teen, menestyksen ja seppien suojelijana. Hänet tunnetaan varmaan parhaiten valkeista kettuhengistä, jotka toimivat O-inarin suojelijoina ja viestinviejinä. Näitä hyväntahtoisia kettuhenkiä kutsutaan myös Zenkoiksi.