“Ulkoapäin @Torii saattaa näyttää aivan tavalliselta kahvilalta, jossa kettumaskeihin naamioituneet tarjoilijat kiirehtivät kakut ja kahvit tarjottimillaan pöydästä toiseen. Jos katsot oikein tarkasti, saatat huomata jotakin kummallista.. Kupit putoilevat, verhot ja pöytäliinat liikkuvat itsekseen.

@Torii on kohtaamispaikka, astu sisään portista ja ole rohkea..

Portin läpi kulkiessasi päädyt aivan toiseen maailmaan, henkimaailmaan. Näet Toriin tarjoilijoiden todelliset olomuodot: hyväntahtoiset kettuhenget, joita kutsumme zenkoiksi. He eivät välttämättä aina ymmärrä meidän tuntemaamme maailmaa, mutta yrittävät parhaansa ja suojelevat meitä pahoilta hengiltä.”

Mikä @Torii on?

@Torii on perinteisempien japanilaisten teemojen miljöö: teemakahvila, jossa sinut ottaa iloisesti vastaan joukko Zenkoja, jotka toimivat kahvilan tarjoiljoina. He saattavat sinut turvallisesti pöytään ja huolehtivat sinusta koko vierailusi ajan. Kahvilassa on tarjolla erilaista pientä purtavaa sekä herkullisia juomia piristämään päivää keskellä tapahtuman vilskettä. Vierailun aikana sinun on mahdollista pelata pelejä ja ottaa polaroideja Zenkojen kanssa, ehkä saatat päästä näkemään jonkun taiankin!

Teema

Teemamme innoitus kumpuaa tunnetusta O-inarista ja hänen viestinviejä-ketuistaan. O-inari on jumala, joka esiintyy kolmessa olomuodossa: mies, nainen ja androgyyni. Pääsääntöisesti O-inari toimii riisin, teen, menestyksen ja seppien suojelijana. Hänet tunnetaan varmaan parhaiten valkeista kettuhengistä, jotka toimivat O-inarin suojelijoina ja viestinviejinä. Näitä hyväntahtoisia kettuhenkiä kutsutaan myös Zenkoiksi.

Zenkohaku

Kahvilakettujen eli Zenkojen haku aukeaa 1.2.2024 klo. 10.00! Hakemus tehdään Kompassin kautta, mutta varsinainen hakemus linkataan Kompassin vapaaseen kenttään. Linkattava varsinainen hakemus on vapaamuotoinen, joten voit halutessasi tehdä sen esimerkiksi slideshowna tai kuvata meille videon. Valmiit hakuohjeet löytyvät nyt zenkohaku sivulta. Loikkaa jo valmistelemaan omaa hakemustasi! Hop!