Supersuosittu kirpputori nähdään tänä vuonna myös Kotae Expossa, kenties suurempana kuin koskaan!

Kotaen kirpputori tulee olemaan pinta-alaltaan suomalaisten animetapahtumien suurimpia, joten kaikille riittää varmasti tilaa tulla tekemään löytöjä sekä myymään tuotteita viikonlopun aikana. Tuotevalikoimasta tulee löytymään mangaa, animea, pelejä, japanilaista ja korealaista musiikkia, cosplayasuja ja katumuotia, pehmoleluja, figuureja ja muita oheistuotteita.

Lisäksi kirpputoriin kuuluu perinteeksi muodostunut “vapaa riista”: Jos myyjät eivät halua myymättömiä tavaroitaan takaisin, ne saa hakea tapahtuman lopuksi pois ilmaiseksi!

Tervetuloa kirpputorille tekemään löytöjä, ja/tai tuomaan käytettyjä tavaroitasi myytäväksi!

 
Kirpputorilla käy ainoastaan käteinen!

Tapahtumapaikan lähimmät Otto-automaatit löytyvät:

  • K-Citymarket Pirkkala – Palmrothintie 2, 33950 Pirkkala
  • Kauppakeskus Veska – Saapastie 2, 33950 Pirkkala
  • Prisma Pirkkala – Kenkätie 4, 33950 Pirkkala

Lisäksi Tampereen keskustasta löytyy useita Otto- ja Nosto-automaatteja muunmuassa rautatieaseman sekä kaukoliikenteen bussiterminaalin läheisyydestä!

 

Aukioloajat

Kirpputori sijaitsee A-hallissa ja on auki seuravasti:

  • Lauantain VIP aukioloaika: 10.00 – 11.00
  • Lauantai: 11.00 – 20.00
  • Sunnuntai: 9.00 – 14.00
 

Myyjäksi?

Löytyykö sinulta anime-, manga-, idoli-, peli- tai cosplayaiheista tavaraa, jotka voisivat etsiä uutta omistajaa? Kirpputorilla voit myydä mitä tahansa tapahtuman aihepiiriin liittyviä tuotteita.

Kirpputorille myyntiin tuotavat tavarat tulee ilmoittaa myyntijärjestelmään ennen tapahtumaa. Tavaroiden ilmoittaminen aukeaa maanantaina 3.6. ja sulkeutuu 24.6. Myyntijärjestelmänä toimii Kirppu.

Kirpputorilla myynti on ilmaista, mutta tarvitset tapahtuman rannekkeen päästäksesi kirpputorille tuomaan ja hakemaan tavarasi. Voit tuoda tavarasi kirpputorille lauantaina klo 9 alkaen, ja voitot ja tavarat on oltava haettu pois sunnuntaina klo 16 mennessä. Lisäksi voit tuoda ja hakea tavaroita koska tahansa kirpputorin aukioloaikoina, eli voit pitää niitä myynnissä joko päivän tai koko viikonlopun.

Tapahtuman vapaaehtoiset auttavat myyjiä näytteilleasettelussa, jonka lisäksi he hoitavat tuotteiden myynnin, jolloin myyminen ei haukkaa tapahtumastasi liikaa aikaa.

Ongelmatilanteissa ja mieltä askarruttavissa kysymyksissä olethan yhteydessä sähköpostitse osoitteeseen talous@kotae.fi.