Myyntialue aukioloajat

Lauantain VIP aukioloaika: 11.00 – 12.00

Lauantai: 12.00 – 19.00 

Sunnuntai: 10.00 – 16.00

Kotae Expo täyttää Tampereen messu- ja urheilukeskuksen useamman hallin mitalla. Esillä on uusia tuotteita, taidetta, käsitöitä, harrastuksia ja kulttuuria monella tapaa edustettuna. 

Näytteilleasettajaksi?

Tavoitat saman katon alla japanin ja korean populaarikulttuurista kiinnostuneet harrastajat viikonlopun mittaisessa tapahtumassa. Tarjoamme näytteilleasettajille mahdollisuuden osallistua tapahtumaan. Ennakkoilmoittautuminen näytteilleasettajaksi on päättynyt, mutta voit vielä kysellä peruutuspaikkoja sähköpostilla. Tutustu ilmoittautumisohjeisiin täällä.

Yhdistykset, seurat ja muut aihepiiriä sivuavat tahot ovat tervetulleita esittelemään toimintaansa tapahtumaamme. Otathan yhteyttä: kotaery@gmail.com

Näytteilleasettajien esittelyt

Esittelyt julkaistaan täällä sitä mukaan kun esittelyt valmistuvat!

logo_placeholder

Myyjäesittely

Esittelysi tähän? Ota yhteyttä!

Anime Shop logo

Anime Shop

Anime Shop myy Sangatsu Mangan ja Punaisen jättiläisen julkaisuja. Koko valikoiman löydät myös verkkokaupastamme animeshop.fi!

Head Hunter Store logo

Head Hunter Store

Finlands biggest selection of vintage and new collectables.

Statues, action figures, busts  shirts and more!!

kuroineko logo

KuroiNeko Clothing

KuroiNeko Clothingin valikoimassa yhdistyvät sujuvasti gootti, japanilainen katumuoti ja nörttikulttuuri. Löydät meiltä Bannedin ja Leg Avenuen laadukasta alternative -muotia sukista mekkoihin ja laukuista neuleisiin. Lisäksi valikoimaan kuuluu upeita kotimaisia, käsintehtyjä koruja ja asusteita.

Kuvitellaan store logo

Kuvitellaan store

Kuvitellaan store on sun uusi lemppari kirpputori ja muotiyhteisö. Japanilaiseen muotiin erikoistunut kirpputori, täällä Suomessa. ♡ Söpöä ja vastuullista!

mangacafe logo

Manga Cafe

Manga Cafesta löydät Expon herkullisimman myyntipisteen! Parhaat japanilaiset ja korealaiset herkut Pockyista Ramuneen, sekä nuudeleista topokkeihin takaavat ettei tapahtumasi kulje tyhjin vatsoin. Herkkujen
lomassa teet myös meiltä oheistuoteostoksia: valikoimassamme on kattavasti mukeja, figuureja, pehmoja ja muita fanituotteita. Tahdomme olla sinun Japani ja Korea ihanuuksien luottokauppasi myös Kotae Expossa!

Momomaumau logo

Momomaumau

Momomaumaun pöydältä löydät suloisia ja värikkäitä virkattuja asusteita, pehmoleluja, avaimenperiä, tarroja ja paljon muuta kivaa! Tuotteet ovat saaneet inspiraatiotaan animesta, peleistä, mangasta ja erityisesti kaikesta söpöstä!

Niramuchu Art & Design logo

Niramuchu Art & Design

Niramuchu Art & Design on yhden naisen taideyritys, jonka tavoitteena on suunnitella tuotteita vaihtoehtomuodin edustajille ja populaarikulttuurin ystäville. Tuotesarjojen teemat vaihtelevat synkistä, goottimaisista ja noitamaisista tuotteista aina söpöihin, värikkäisiin eläimiin ja olentoihin. Inspiraatiota tuotesarjoihin tulee alternative-katumuodista sekä japanilaisesta populaarikulttuurista. Valikoimasta löytyy mm. avaimenperiä, koruja ja asusteita, tarroja, pinssejä, kangaskasseja ja t-paitoja.

pinklazercat logo

PINKLAZERCAT

Tarroja, kangasmerkkejä ja paljon muuta moneen mielentilaan.

shinonart logo

ShinonArt

ShinonArt on tamperelainen eläin- ja olentoaiheisiin kuvituksiin keskittyvä taiteilija. Teosten toteutustapa vaihtelee digitaalisesta maalauksesta vesiväreihin ja inspiraatio taiteeseen löytyy luonnosta, mytologiasta ja fantasiateemoista. Myynnissä on erilaisia taideprinttejä, omakustanteisia taidekirjoja sekä käyttöesineitä kuten avaimenperiä ja hiirimattoja.

Mira_logo_new_png

Finanime

Suomen suurin anime-verkkokauppa, tuhansia tuotteita heti varastossa! Figuurit, doujinit, Blu-ray+DVD, mangat, light novelit, akryylihahmot, hiirimatot, wall scrollit, TCG ja monet muut oheistuotteet nopealla ja huolellisella toimituksella!

Copy of logu lotus

AsianTradeLotus

We come to the event with helping, cooperating spirit, and also looking for partners. We will sell Japanese, Korean Snacks, Figures, Toys, Accessories and Drinks.

jkpolkki_logo_500px

J. K. Pölkki

Hei moi! Olen kuvittaja ja animaattori Tampereelta. Taiteessani näkyvät ilmeikkäät eläimet, luonto ja fantasia. Valikoimastani löydät tarroja, magneetteja, postikortteja, pinssejä, kirjanmerkkejä ja paljon muuta kivaa!

dreamie-14

Dreamie

We’re Dreamie – a Korean jewellery and accessories store based in Helsinki. We are passionate about bringing the essence of dainty and girly Korean style to Finland and Europe. We believe that wearing lovely accessories will bring joy and happiness in your daily life.

IMG_0228 - C L T

AMAI

AMAI is based in Sweden and will bring pins and patches to Kotae Expo 2024.

Pinkki futuristinen logo, jossa lukee "Onismi"

Onismi Apparel

Onismi Apparel on suomalainen japanilaisesta katumuodista inspiraationsa saaneita vaatteita myyvä yritys. Kaikki tuotteemme ovat itse suunnittelemiamme sekä eettisesti valmistettuja. Pöydältämme löydät vaatteiden lisäksi myös asusteita, printtejä sekä tarroja.

logo with background - Katja Virpiranta

Katja printtaa lohikäärmeitä

Valmistan ja myyn 3D-tulostettuja lohikäärmeitä ja muita söpöjä otuksia muutamien tunnettujen suunnittelijoiden malleista (esim. Cinderwing3D). Tarjoan myös toiveiden mukaisia 3D-tulostuspalveluita tilauksesta.

lenzishop-logo2024

Lenzishop

Valikoimistamme löydät söpöä kawaii -muotia, yli 200
erilaista cosplay-peruukkia sekä oheistuotteita.
Myymälämme palvelee Helsingin Punavuoressa osoitteessa Uudenmaankatu 27
ja verkkokaupan löydät www.lenzishop.fi.

Urumi_transp

Urumi

Keräilyharrastajien ykköskohde kaikenlaisiin nörttitarpeisiin aivan Tampereen ytimessä!

Olit sitten animefani, Pokémon-pelaaja, Gunpla-rakentaja tai figuurikerääjä, meiltä löydät aidot ja laadukkaat oheis-, keräily- sekä käyttötuotteet kaikenlaisille harrastajille animesta sci-fiin.

Nörtteily on meillä sallittua!

logo - Kieu Anh Hoang

LumiKajo

Olemme LumiKajo, kolmen naisen tiimi, joka valmistaa vegaanisia soijavahakynttilöitä. Kynttilämme valmistetaan Suomessa soijavahasta, puuvillasydämästä ja ranskalaisesta tuoksuöljystä. Toimimme Helsingissä ja aloitimme toimintamme tänä vuonna. Mutta olemme jo käyneet joissakin tapahtumissa ennen Kotae Expoa. Kynttilämme ovat tunnettuja pastelliväreistään, minimalistisista malleistaan ja jälkiruoka-aiheisista kokoelmastaan, kuten kakku- ja pirtelö-kynttilät, joista kaikki pitävät.

Kotae Expo

Tabikauppa

Pieni Japani-kauppa Sirkkalankadulla Turussa ja netissä. Vintagekimonoita, asusteita, Totoroita, teetä, kauneutta arkeen.

iroirov2 - Hanna Koskivirta

Iroiro

Cosplay-peruukkeja, asusteita ja figuureja.

origamikurki-logo

Origami-kurki

Origami-kurki valmistaa keijumaisen kevyitä koruja, ehkä hieman erikoisista korumateriaaleista. Kaikki korut nimittäin tehdään joko kokonaan, tai osittain paperista! Ei silti hätää, ne kestävät vettä. Haen inspiraatiota luonnosta ja siellä elävistä olennoista. Haluan että korun käyttäjä tuntee itsensä kauniiksi ja kevyeksi. Sen lisäksi, että korut ovat keijumaisen kevyitä, ovat ne keijumaisia muutenkin. Jos siis koet olevasi keiju (tai mikä tahansa muu mystinen olento) tai sitten ihan vaan ihminen, joka kaipaa keijumaista kauneutta ympärilleen, olet löytänyt oikeaan paikkaan! Welcome to the fairy tribe my fellow fairies! 

Sähköposti logo 1

FiguPrintti

Mikroskooppisen tarkkaa ja nopeaa 3D-tulostuspalvelua, jopa odottaessa! Erikoisalaamme erityisesti: custom figuurit, bustit, hahmot sekä terrain palaset.