Taidekuja aukioloajat

Lauantain VIP aukioloaika: 11.00 – 12.00

Lauantai: 12.00 – 19.00 

Sunnuntai: 10.00 – 16.00

Taidekorttelikartta

Klikkaa kuvat suuremmiksi!

Taidekuja esittelyt

Esittelyjen yläkulman ikoni viestii minä päivänä taiteilija on paikalla. 

 – Lauantai    – Sunnuntai    – Lauantai ja sunnuntai

Lauantai

Alex avatar

Alex

Alex Artemenko is a New media Master student at Aalto University, a digital artist and an animation enthusiast. In addition, she has an experience in freelancing and participation in multiple art fairs. When creating an art piece, she works with textured brushes to imitate traditional materials such as charcoal and watercolour. Alex uses minimal amount of colour in her work and creates atmosphere by light and shadows. She is primarily an animal artist who focuses on dynamic expressions of each creature. Her works have been described cute yet haunting.

grecaiyi

grecaiyi

Hi, I’m Greta! I’m an illustrator and crafter passionate about video games, tv shows and cats! I love to make everything myself, so all my prints, bookmarks and stickers are all made by myself at home! The only thing I outsource are the keychains 🙂

kiianyyranadja avatar

Kiia Kostet, Nukkuvalokki & Nyyra

Moikka! Pöydän takaa löydät kolme kaverusta, jotka bondas animaatiosarjojen ja taiteen kautta. Meidän pöydästä löytyy muun muassa fanarttia (Winx Club, Hades, Barbie, W.I.T.C.H…) ja originaalitaidetta söpöistä lokeista ja kissoista! Tiedossa on ainakin printtejä, tarroja ja savilokkeja. Nähdään taidekujalla! <3

kissakalapuikko avatar

Kissakalapuikko

Heips, olen Puikkis! Pöydältäni löydät kaikkea söpöä ja lutusta, usein myös kummallisuudella höystettynä. Tule siis kurkkaamaan syötävän söpöt tarrat, demonit ja muut!

luminsia_kuneruru_ikoni

KuneruruLuminsia

Hei! Valikoimastamme löytyy printtejä, tarroja, charmeja ja muuta kivaa. Piirrämme sekä originaalitöitä että fanitaidetta muunmuassa sarjoista One Piece, Hunter x Hunter ja Ace Attorney. Lämpimästi tervetuloa!

kuuranen avatar

Kuuranen

Pääasiallisesti pöydästäni löytyy värikästä alkuperäistuotantoa mm. printtien, tarrojen, ja charmien muodossa. Tulkaa ihmeessä katsomaan ja moikkaamaan!

lonkku avatar

Lonkku

Moi moi! Tarjoan pöydälläni sekä originaalia tavaraa että fanarttia erilaisten printtien, charmien, rintanappien, tarrojen ja kaulanauhojen muodossa.
Jos söpöt tytöt, kissat ja vuosituhanteen vaihteen nostalgiset animesarjat nappaavat, niin löydät varmasti tältä pöydältä jotain!
Tervetuloa pistäytymään pöydälläni! ૮ • ع • ა ♡

Makine avatar

Makine

Hei! Olen Makine, ja teen erilaisia koruja moneen makuun. Sopi tyyliisi pastelliset ja söpöt kaulakorut taikka tummat ja terävät korvakorut, pöydältäni löydät useampaan estetiikkaan soveltuvia asusteita!

memokuart avatar

Memokuart

Memokuart esittäytyy! Laajaan tuotevalikoimaani kuuluu mm. vinyylitarroja, tarra-arkkeja, charmeja, magneetteja, korvakoruja, kangaskasseja, omamoreja, avainnauhoja, postikortteja, kangasmerkkejä, pinssejä ja suositut oispa-tuotteet! Myyn myös käsitöitä omilla kuoseillani: mm. pussukoita ja kukkaroita. Tuotteiden teemat pyörivät söpöjen eläinten ja erityisesti kissojen lisäksi vahvasti Japanin ympärillä kettumaskeista onnenkissoihin. Löydät pöydältäni myös originaalin taiteen lisäksi vähän satunnaista fanarttia eri anime, manga ja peli-sarjoista. Pride-teemaisia tuotteita unohtamatta! ♥

miruru crafts avatar

Miruru Crafts

Moi! Olen Mira, ja pöydältäni löydät koruja, printtejä sekä kodinkoristeita alternative-makuun. Teemana on pääosin luonto ja eläimet, mutta myös mystiikkaa ja astrologiaa löytyy!
Tervetuloa ihastelemaan ja rupattelemaan ♡

Nefaillu avatar

Nefaillu

Moi, Nefa tässä! Tykkään kaikesta söpöstä ja värikkäästä, tiettyä särmää unohtamatta. Pidän erityisesti eläinteemoista ja pöydälläni on suhteellisen kattavasti myös kaikkea animeen/mangaan/peleihin liittyvää ja vähän meemuiluakin. Pokemon on erityisen kova sana ja kaikennäköiset muut digitaaliset monsterit. Tuotteita voi etukäteen ihmetellä nettisivujen kautta, tervetuloa myös paikan päälle tutustumaan!

Ponchi&Bungaflop esittelykuva

Ponchi & Bungaflop

Hei vain! Olemme kaksi innokasta harrastetaiteilijaa Tampereelta. Pöydältämme löydät söpöjen eläimien ohella fanitaidetta, kuten NANA, JJBA, MXTX, Genshin Impact, Honkai: Star Rail ja muuta satunnaista. Tarjontaan tulee kuulumaan mm. printtejä, tarroja, pinssejä, kortteja ja uutuutena avaimenperiä. Olet lämpimästi tervetullut meidän pöytäämme kurkistamaan ja kenties juttelemaan!

siro avatar

Siro Creations

Olemme SiRo, kahden harrastekäsityöläisen tiimi. Teemme käsin erilaisia koruja, charmeja, asusteita, taide-eläimiä ja pehmoja. Teemme niin originaalitöitä kuin erilaisista peleistä ja elokuvista inspiroituneita fanituotteita. Tervetuloa tutustumaan ja jutustelemaan!

logo_placeholder

Sokerikko & shadyclubmember

Pöydässä taidettaan myyvät Sokerikko aka Pulla & Shady! Myynnissä on mm. printtejä, tarroja, tarra-arkkeja, kangasmerkkejä sekä käsintehtyjä jääkaappimagneetteja, figuureja ja avaimenperiä. Teemme sekä originaali- että fanitaidetta. Jälkimmäistä löytyy mm. seuraavista sarjoista: Pokémon, Digimon, Animal Crossing, Hoyoverse, Persona, Neon Genesis Evangelion, Ranma ½, Serial Experiments Lain, Death Note sekä useat taikatyttöanimet. Yatta!

suolane avatar

suolane

Hei! Olen Suo, digitaiteilija Lahdesta. Pöydältäni löytyy fani- ja originaalitaidetta printtien, tarrojen ja charmien muodossa. Fanitaide osuuteen kuuluu Critical Role, Hunter x Hunter, Genshin Impact, Dungeon Meshi yms. Tervetuloa tutkailemaan!

teikuyo avatar

Teikuyo

Moi! My name is Tien Nguyen and I am a 2D illustrator that specialised in Japanese manga/anime artstyle. I love drawing and I draw every day. When I am away from my drawing desk, usually I can be seen playing video games. I would describe my personality the same as my art, which is colourful and energetic! Hope I could make more friends with the same hobby!

jjijalin avatar

Tii Resin & 09jlian

Pöytä mistä löytyy vaikka ja mitä! Kaksi taiteilijaa toteuttamassa omannäköistä taidettaan. Pöydältä löytyy perinteisiä julisteita ja tarroja kuin myös kaikkea TTRPG-henkistä tavaraa erintoten noppia

talvikki avatar

Tiina Talvikki

Heippa! Olen Tiina Talvikki ja rakastan kahvia, kirkkaita värejä sekä neliöitä. Taiteeni on fantasiateemaista ja siellä seikkailevat useimmiten omat hahmoni. Mieluiten maalaan guasseilla, mutta tarroja suunnittelen digitaalisesti. Pöydältäni löytyy printtien ja tarrojen lisäksi muun muassa käsintehtyjä luonnoskirjoja.

VENVEN avatar

Venven

HEYOO~☆! Olen Venven! Pitkäaikainen kuvataiteen harrastaja ja opiskelija, kuten myös intohimoinen anime- ja videopelifani. Pöydältäni löytyy laaja kirjo fanitaidetta monessa eri muodossa. Omia lemppareitani ovat mm. FGO, Arknights, Evangelion ja Hatsune Miku. Tule tutustumaan pöytäni valikoimaan! Tervetuloa ☆

Sunnuntai

AntsupuffMuseo

AntsuPuff

Moro olen AntsuPuff, tamperelainen sarjakuvataiteilija ja kuvittaja

Monstars

Buni & Frogi Monstar

Kvääri taiteilija-pariskunta paimentaa omituisten otusten kerhonsa Tampereelle! Mukaan mahtuvat niin klassikko-kauhuelokuvien pahikset kuin japanilaisten urbaanilgendojen innoittamat otukset. Pöydästämme löydät julisteita,sarjakuvia, käsin painettuja paitoja ja kasseja; unohtamatta tarroja ja toimistotarvikkeita moninaisien monstereiden ystävien arkea ilahduttamaan.

bunicorn design

Bunicorn Design

Heippa! Olen Momo tai bunicorn design. Teen erilaisia japanilaiseen katumuotiin sopivia ranne-, korva-, ja kaulakoruja. Valikoimaani kuuluu näiden lisäksi myös pinssejä. Värimaailmani kulkee niin pastellin sävyistä tummaan rock goottihenkiseen, mutta eniten kuitenkin rakastan sekoittaa näitä ääripäitä yhteen. Tule ihmeessä tutustumaan ja näpertelemään tai vaikka ihan moikkaamaan!

ella avatar

ella

Myyn kauhu/fantasia-aiheisia printtejä, tarroja, charmeja, magneetteja ja paitoja (rajoitettu määrä).

iaia avatar

iaia

Moikka, olen iaia! Pöydältäni voi löytää tuotteita monenlaisista lähteistä, esim. vtuberit, Project Sekai, Vocaloid, Needy Streamer Overload ja Omori, joiden lisäksi on myös original töitä, joissa esiintyy japanilaista katumuotia! Tuotevalikoimaani kuuluu mm. printtejä, tarroja, acrylic charmeja sekä standeja ja pinssejä.

janikainen avatar

Janikainen

Janika on graafikko ja striimaaja Tampereelta. Työnjäljessä pääosissa ovat leikkisät värit ja uteliaat hahmot. Pöydältä löytää printtejä, tarroja, asusteita, lukemista ja paikan päällä on myös mahdollisuus tilaustöihin.

Kartsa avatar

Kartsa Klaineka

Kartsan pöydältä löytää ihania omatekoisia figuureja, koruja, lasinalusia ja avaimenperiä. Kaikkea söpösti pastellisävyissä!

Avatar kuutio

Kuutio

Olen Kuutio, Turun suunnilta digitaalinen taiteilija. Pöydältäni löytyy fanitaidetta monista lempi sarjoistani mm One Piece, Jojo’s Bizarre Adventure, Mtxt-kirjat ja paljoin muita. Näistä löytyy fanitaidetta printti, tarra ja charmi muodoissa.
Tervetuloa tutkimaan!

minaideagressive

Minaide & Agressivpastel

Minaide on digigraafikko, jonka töistä löytyy outoja eläimiä, animea, ja vaikeasti kuvattavia tunnetiloja. Agressivpastel tuo tarjolle luonto- ja fandomaiheisia tarroja sekä käsintehtyjä pikkuesineitä.

minty avatar

Minty

Moikka! Olen ensi kertaa taidekujailemassa oleva toisen vuoden taide-opiskelija. Pöydästäni löytyy laaja valikoima eri k-pop ryhmien inspiroimia yksittäis-tarroja sekä muita suloisia settejä. Myös tunnelmallisia alkuperäis-printtejä löytyy koristamaan seiniä, sekä nostalgia-taattuja printtejä lapsuudesta tutuista sarjoista.

Hello! I’m a 2nd year art student and first time artist alley seller. At my booth you can find a wide selection of stickers inspired by different k-pop groups, as well as other cute sticker sets. You can also find atmospheric original prints to spice up your walls, as well as guaranteed nostalgia-filled prints of a few childhood shows.

nananut avatar

Nananut

Nananut on Turkulainen kuvataiteilija ja pienyrittäjä, jonka tuotoksissa yhdistyy söpöys, magia sekä unimaailma.
Valikoimasta löytyy vanerisia ja kierrätysakryylisia koruja, laadukkaita taideprinttejä, tarroja, pinssejä, avaimenperiä sekä magneetteja. Kaikki valikoimaan kuuluva on suunniteltu sekä koottu itse, ja materiaalit ovat kestävästi valikoituja.

nonps_200

nonps

Queer, cute and original.

nuusq avatar

nuusq & CHKNHERO

Olemme kaverukset jotka rakastavat värejä, isoja miehiä ja söpöjä asioita.
Pöydältämme voi ostaa printtien lisäksi tarroja, sekä ihanaa paperitavaraa kuten muistilehtiöitä, vihkoja ja magneetteja. Tuotteista voit löytää mm. The Vampire Dies in No Time, Hypnosis Mic, Genshin Impact ja K-pop aiheita, sekä muita sekalaisia klassikkosarjoja ja originaaleja töitä. Tervetuloa tekemään söpöjä löytöjä ja juttelemaan lempparisarjoistasi!

SurpriseImBored_Procyone_Ikoni

ProcyoneSurpriseImBored

Moikka! Pöydältämme löytyy fantasia-aiheisia tuotteita printtien ja tarrojen muodossa. Fanarttia löytyy esimerkiksi Critical Rolesta, Blue Eye Samuraista ja What We Do in the Shadowsista. Näiden lisäksi löytyy myös monipuolisesti pöytäroolipeli- ja Pride-aiheisia tuotteita. Tervetuloa piipahtamaan! :3

siniseri avatar

siniseri

Morjens! Olen Siniseri, animaattori ja digitaalinen taiteilija Helsingistä. Mun pöydältä voi löytää kaikenlaista hauskaa, söpöä ja hieman kummaa moneen eri makuun. Jos pelit, piirretyt tai vaikka puput kiinnostaa, tule ihmeessä vilkaisemaan!

suikka avatar

suikka

Hei, olen suikka ja pidän League of Legendsistä ja Final Fantasy XIV:stä, joten niistä tulet takuuvarmasti löytämään sisältöä pöydältäni. Tarjoan muutakin fanitaidetta peleistä, animeista ja piirretyistä sekä originaalituotteita printtien, tarrojen, charmien, pinssien ynnä muun hauskan muodossa.

taskurapu_laskulohi avatar

Taskupapu ja Laskulohi

Meidän tuotteista löytyy originaalitaidetta söpöjen otusten muodossa sekä fanitaidetta, esimerkkinä Baldur’s Gate, Pokémon ja Studio Ghibli. Myyntipöydällämme on mm. tarroja, avaimenperiä ja postikortteja.

tervapuro avatar

tervapurodesigns

Hei ! Olen Roosa Tervapuro, Espoolainen muotoilija ja kuvittaja. Teoksieni inspiraatio kumpuaa suuresti luonnosta sekä kulttuurista. Erityisesti Japanilainen kulttuuri on aina kiehtonut minua, ja isoin osa töideni inspiraatiosta on peräisin sieltä.

ViruJamigeEsittelykuva200px

Viru & Jamige

Moro! Meidän pöydästä löytyy taidetta printtien, tarrojen, pinssien että akryylicharmien muodossa. Valikoimamme on hyvin laaja ja se sisältää yli 20 eri peliä ja animanga -sarjaa. Tervetuloa tutustumaan pöytäämme tai vaikka ihan vain juttelemaan!

Viikonloppu

amor_phsim_x_thien_kim_tran

AMOR_PHISM & thien kim tran

Olemme AMOR_PHISM ja kim! Myymme ainutlaatuisia käsintehtyjä kaulakoruja, korvakoruja, sormuksia ja aasialaisaiheisia tarroja.

annettoee avatar

annettoee

My name is Annet, I am a digital artist who loves making fanart and merch of my favourite anime, manga, movies and games!

Auraboo

Auraboo

Auraboo on vantaalainen fantasiasta hullaantunut piirtäjä, sarjakuvataiteilija ja kirjoittaja. Hän työskentelee perinteisesti vesiväreillä ja musteella sekä kirjoittaa sateenkaarevaa verkkoromaania Kolminkertainen Sielu. Hänen työnsä aiheissa esiintyy niin fantasiaa, huumoria, romantiikkaa, LGBT/queer-teemoja kuin 80/90-lukujen retropelejä ja -sarjoja.

Bon's Galaxy Express logo

Bon’s Galaxy Express

Heippa! Olen ”Bon”, konduktöörisi.
Hyppää kyytiin junaan matkustamaan läpi taideulottuvuuksien ja etsi itsellesi mieleinen pysäkki. Tällä kerralla pysäkeiltä voit löytää kauniita keskiajan sino-kulttuurisia miehiä perinteisissä pukimissaan, luurankojäbiä, tyhmän söpöjä pallero otuksia sekä pastellin karmivaa kauhua.
Junamme ravintolavaunusta löytyy aivohamppareita, sormiranskalaisia ja silmämunalimppaa.
Nappaa käsintehty hartsiriipus taikka avaimenperä matkamuistoksi,
mutta älä heitä paketointia muoviroskikseen, se on biohajoavaa sellofaania.
Tervetuloa mukaan, Bon c:

broci avatar

Broci

Broci on sarjakuvataiteilija ja kuvittaja. Brocin työt saavat inspiraationsa mytologioista, kauhutarinoista, sarjakuvista ja mangasta, metalli- ja witch house musiikista. Hänen pöydältään löytyy tummanpuhuvia teoksia mm. sarjakuvia, printtejä, tarroja ja muistiinpanovihkoja.

carcosa avatar

Carcosa

Erilaisuuden ja nörttiyden innoittamia käsintehtyjä asusteita ja koruja. Kaikki korut ovat käsin valmistettuja käyttäen PMMA akryylia ja koruhartsia tai puuvaneria.

Cidate avatar

Cidate

Moikka! Nimeni on Cidate ja ihanaa jos löydät tiesi pöydälleni! Mukanani olen tuonut taidetta, tarroja, charmeja ja kaikkea muuta kivaa ja uutta monessa eri värissä ja muodossa. Genshin Impact, Fire Emblem sekä oma tuotanto ovat suuressa roolissa pöydälläni, mutta muitakin kivoja ylläreitä löytyy. Tervetuloa ja kivaa conia!

eeva nikunen avatar

Eeva Nikunen Fantasy Art

Maalausteni aiheena ovat fantasia ja eläinhahmot.

elachi avatar

Elachi

Hello! I’m Elachi and I’m an illustrator from Lithuania! I really love frogs and mushrooms and clowns so you’ll be able to find lots of that stuff on my table! I also like making art that is silly and funny and I do fanart as well. You’ll be able to find lots of prints, bookmarks, stickers and charms of your favorite characters (Baldur’s gate 3, Splatoon, Zelda, What We Do in the Shadows, Our Flag Means Death, Pokemon and many others!!).

fisher ava

Fisher

Hi! I am Fisher! I am a small time artist based in Lithuania. I try to bring my artworks to wider audience with things like Elden Ring, Arknights and Digimon as well as some original cute stuff.

GeekyKat avatar

Geeky Kat

We are Geeky Kat – a 2 person team where one designs and one sews. We offer hair scrunchies, stickers, dice bags, and pet bandanas – all in a variety of adorable, anime inspired patterns. We love making fan art of our favourite games, but we also have our own original art.

ieva avatar

ieva.exe

Hi! I’m a small artist from Lithuania that got back into art only last year after a very long hiatus. I draw a lot of moe anime girls, aliens & splatoon! I also have an etsy store, where I sell a lot of my creations! It would mean a lot to me to be able to participate in this event, because so far I’ve only been a part of local art alleys and i’m very interested to expand with my art and excited to experience more different conventions!!!

j_amatus avatar

j_amatus

Hello! I am Jamie, an artist from Lithuania. I draw a lot of fanart for stuff I like, mainly anime & video games! My most recent merch includes Death Note, Baldur’s Gate 3 and Honkai: Star Rail, among several other series! Stop by and say hi if you have the chance~

kanichenbau avatar

Kaninchenbau

Pien sarjakuva taiteilija joka rakastaa töherrellä pieniä kissejä ja muuta mukavaan. Tarjolla olisi pinssejä, printtejä, avaimenperiä ja tarroja tietenkin. Suurin osa töistä on originaali materiaalia mutta välistä saattaa tupsahtaa muutamat fanartit.

KRISTALLITON

Kristalliton

Heipsuu! Pöydältäni löydät mun alusta loppuun itse suunnittelemia ja valmistamia polymeerimassa koruja. Inspiraation koruihin saan kaikesta söpöstä, värikkäästä ja makeasta, sekä japanilaisesta katumuodista, jonka harrastaja itsekin olen.
Taidekujalla nähdään! <3

kuosa avatar

Kuosa J.

I’m a mixed media artist from Lithuania with a passion for surreal and macabre themes. At my table you can find prints, stickers, buttons and charms with both original and fanart designs (Vocaloid, Soulsborne, Arknights, Touhou). I also make handpainted earrings and brooches. Come by and take a look!

mustekukka ava

Mustekukka

Hei, olen Kukka. Valmistan japanilaisella tsumami zaiku sekä kiinalaisella chanhua -tekniikalla tehdyistä kukista erilaisia koruja, kuten korvakoruja, sekä muita koristeita, kuten hiusklipsejä ja charmeja.

ninni avatar

Ninni Gullvik

Olen 26-vuotias kuvittaja, ja luon originaali-taidetta joka keskittyy avantgardistiseen muotiin, fantasiaan ja vapauden tunteeseen omilla hahmoillani. Tärkeimmät inspiraation lähteeni ovat muotihistoria, sadut ja oma queer-kokemukseni. Pöydältäni löytyy mm. printtejä, kirjamerkkejä, tarroja, sekä korttipakkoja.

poco ava

poco.peach

I’m a digital illustrator based in Latvia. I love to create illustrations in cute and dreamy style inspired by my favorite videos games and animations.

qpeura ava

qpeura

Moi! Olen kuvittaja ja Graafisen suunnittelun opiskelija Jyväskylästä. Pöydältäni löytyy tuotteita esimerkiksi printtien, charmien, pussukoiden, tarrakirjojen sekä akryyli standien muodossa. Originaalin taiteen lisäksi edustettuina sarjoista ja peleistä löytyy esimerkiksi FFXIV, Witch hat atelier, Dungeon meshi, Genshin Impact, Chainsaw man ja muuta!

sam2

SamJumisko

Hei! Olen Sampo, freelancer kuvittaja, työskentelen video- ja lautapelien tiimoilla. Olen mukana myymässä fantasia maisemia ja muuta seikkailu aiheista. Kuulen mielelläni kaiken palautteen ja tutustun uusiin porukoihin, joten tule rohkeasti moikkaamaan!

sanka ava

SankaTin

Olen Mira ”SankaTin” Kemppainen ja olen tuore taideyrittäjä. Ennen oman yrityksen perustamista tein töitä peligraafikkona. Digitaalisen taiteen luomista olen harjoittanut jo 13 vuotta. Taiteeni on semi-realistista, vähän animevaikutteista, ja värikästä.

sointuina ava

Sointuina

Moikka! Pöydältäni löytyy pehmoista ja värikästä fanitaidetta animesta, mangasta, peleistä ja sarjoista mm. printtien, charmien, akryyliständien ja pinssien muodossa. Tervetuloa tsekkaamaan ja moikkaamaan!

Springbeans-art and Strawberrymilkart avatar

Springbeans-artStrawberrymilkart

Hi! We are Ollie and Pirre, and this is our first time tabling in an artist alley! On our table you can find a variety of prints, stickers, charms and other goodies based on fandoms such as One Piece, Jojo’s Bizarre Adventure, Code Geass, Dungeon Meshi, Baldur’s Gate 3 and more. Come say hi!

Tenkain ava

Tenkain

Terve! Olen taiteilija Oulusta joka keskittyy gacha- ja animangateemaiseen digitaiteeseen. Pöydältäni löytyy mm. Arknights, Ensemble Stars!! ja Honkai:Star Rail sarjoista kamaa.

Tomatowen avatar

Tomatowen

Olen Tomatowen, visuaalinen taiteilija, joka erikoistuu sarjakuviin ja piirrettyihin. Luon söpöä ja hauskaa taidetta, joka saa ihmiset hymyilemään. Aion myydä itse suunniteltuja kissa ja koira tarroja, tarra-arkkeja, kirjanmerkkejä, avaimenperiä, magneetteja, pinssejä, printtejä ja muita.

Valehiisi ava

Valehiisi

Hejsan! Olen Valehiisi, pelitaiteilija ja freelance-kuvittaja Tampereelta! Pöydältäni tulet löytämään kaikenlaista printeistä luukoruihin sekä söpöistä eläimistä kauniisiin ja vahvoihin naisiin. Tervetuloa tutustumaan!

vanity avatar

VanityHazard

Piirrän paljon luonnon tai mytologian innoittamaa originaali taidetta, ja fanarttia minulta löytyy niin länsimaisista sarjoista kuin animestakin. Esim. Pokemon, Good Omens ja Our Flag Means Death.
Pöydältäni löytyy monipuolisesti tarroja, kortteja, koruja ja taideprinttejä. Paperituotteiden lisäksi käytän paljon puuvaneria magneettien ja avaimenperien suunnitteluun.

mmagumaru ava

xyumarummagurro

Helloo! We’re two artists based in Helsinki who are mostly focused on fanart! At our table you can find many prints, stickers and charms for series such as Grandmaster of Demonic Cultivation, Omniscient Reader’s Viewpoint and Jujutsu Kaisen, as well as some original art too ^^