Artesaanipaikat on täytetty

Tuloksista ilmoitettu kaikille hakeneille. Kiitämme artesaanihakuun osallistuneita. Voit tiedustella varasijaa mahdollisesti peruuntuville artesaanipaikoille sähköpostitse: kotaery@gmail.com Vaihtoehtoisesti voit varata itsellesi sopivan myyntipaikan tapahtuma-alueelta. 


Haku

Haun yhteydessä hakijan tulee esittää portfolio. Portfolio voi olla vapaamuotoinen sivusto tai tiedosto, jonka jaat hakulomakkeen yhteydessä. Portfoliohaulla haluamme varmistaa myyntiartikkelien sopivuuden tapahtumaamme. Jos olet con-tapahtumissa pyörähtänyt aiemmin artesaanina, olet todennäköisimmin myös tervetullut meille!

Yleiset myyjäehtomme koskevat soveltavin osin artesaaneja. Vaadimme artesaaneiltamme oman kädenjäljen näkymistä myyntiartikkeleissa. Artesaanimme voivat olla pienyrittäjiä tai jo kokeneempia taidekujalaisia. 

Artesaanipöytäpaketti 

Osasto: 2 x 2 m
Kalusteet: 1 pöytä (65 x 200 cm) ja 2 tuolia
Myyjäpassit: 2 kpl

Osastolla saa hyödyntää omia sermejä, telineitä, rekkejä tai muita pienkalusteita, kunhan osastolta poistuminen on mahdollista turvallisesti, ja telineet ovat tukevia, eivätkä aiheuta vaaraa tai haittaa muille.