Artesaanialue aukioloajat

Lauantain VIP aukioloaika: 11.00 – 12.00

Lauantai: 12.00 – 19.00 

Sunnuntai: 10.00 – 16.00

Taidekorttelikartta

Klikkaa kuvat suuremmiksi!

Artesaaniesittelyt

Artesaanialueella myyjät ovat paikalla molempina päivinä.

Artesaanipaikat on täytetty. Voit tiedustella varasijaa mahdollisesti peruuntuville artesaanipaikoille sähköpostitse:
kotaery@gmail.com Vaihtoehtoisesti voit varata itsellesi sopivan myyntipaikan tapahtuma-alueelta. 

Altvmn

Altvmn

Olen digitaalinen taiteilija Tampereelta. Teen fanitaidetta animangoista ja peleistä mm. Chainsaw Man, Nana, Jujutsu Kaisen, Bungou Stray Dogs, Genshin Impact, Studio Ghibli ja monia muita! Pöydältäni tulee löytymään printtejä, pinssejä, tarroja ja avaimenperiä näistä aiheista. Tule rohkeesti moikkaamaan ja kenties keskustelemaan yllämainituista tuotannoista!

AKC24 200

Anni K.

Olen Anni K. Tampereelta ja piirrän nettisarjakuvia (Transfusions & The Witch Door). Tarjonnastani löytyy nettisarjisteni oheistuotteiden lisäksi muuta originaalitaidetta, fanarttia mm. The Sandmanista ja Spider-verse-elokuvista, sekä tietysti sarjiszinejä.

blushingbeetle logo

Blushing Beetle

Naantaliin rantautuneen taiteilijan yksin pyörittämä pienyritys joka tarjoaa värikästä taidetta ja käsitöitä. Inspiraationa toimii luonto, kirkkaat väri ja varsinkin hyönteiset! Valikoimasta voi löytää magneetteja, printtejä, tarroja ja paljon muuta veikeää!

Canis-Infernalis

Canis-Infernalis

Canis-Infernalis erikoistuu luomaan aavemaista, synkkää ja kauhuelementtejä sisältävää taidetta. Myytäviä tuotteita ovat mm. t-paidat, lippikset ja pipot alkuperäisillä kuvituksilla. Näiden lisäksi voit löytää tuotevalikoimasta hihamerkkejä, pinssejä, tarroja, avaimenperiä, printtejä ja muuta kivaa. Pöytäni tarjoaa pääosin muuta kuin fanitaidetta, mutta voit löytää muutamia fanituotteita esim. Dead by Daylight -pelin kauhuhahmoista!

carmeval

Carmeval

Moikka! Oon peliartisti Helsingistä ja mun pöydält löytyy pääosin fanitaide-tuotteita. Edustettuna mm. Spiderverse, Apex Legends, Omori, Splatoon, Chainsaw Man, Chi’s Sweet Home, Cyberpunk, My Hero Academia, Sk8 the Infinity, Demon Slayer… Tuu ihmees kurkkaa ja moikkaa! c:

avatar_claimtheskies

claimtheskies

Olen pääasiassa digitaalinen taiteilija ja piirrän sekä fanitaidetta että originaalia tuotantoa sarjoista, peleistä ja aiheista, jotka kulloinkin kiinnostavat. Taiteessani näkyvät usein monenlaiset eläimet sekä kasvit. Pöydältäni tulee löytymään kaikenlaista, mm. printtejä, tarroja, avaimenperiä, kirjanmerkkejä sekä kangaskasseja, tule rohkeasti tutustumaan!

Damatris logo

Damatris

Pehmoleluja, printtejä, kirjontatöitä, tarroja, printtituotteita ja muuta mukavaa.

EeviArt

EeviArt

Olen nuori Tampereelta, ja nautin ensisijaisesti fanitaiteen piirtämisestä. Piirtämäni hahmot ovat yleensä peräisin länsimaisista animaatiosarjoista ja -elokuvista. My Little Ponyyn liittyvää taidetta minulta löytyy kaikista eniten. Myös videopelit, fantasiahahmot sekä kissat ovat itselleni erityisen mielekkäitä aiheita. Myyn tarroja, printtejä ja pinssejä. Tuu moroille! <3

eastersunnday ja kaarne logo

Estersunnday & Kaarne_

Olemme kaksi kaverusta Etelä-Suomesta. Teosvalikoimamme koostuu animanga ja videopeli aiheisesta fanitaiteesta esim. One piece, Jujutsu kaisen, Bungou stray dogs ja FNAF. Myyntipöydältämme löytyy printtejä, tarroja, charmeja sekä paljon muuta. Tule ihmeessä kurkkaamaan ja tutustumaan valikoimaamme!

ellumir & elppidraws

ellumir & elppidraws

Kahden taiteilijan duo, jonka yhteisenä intohimona ovat erityisesti vahvat, kypsät naishahmot ja sarjakuvat. Pisteeltämme löytyy printtitaidetta, oheistuotteita ja omakustannesarjakuvia moneen aikuisempaan makuun.

faunoracreations logo

Faunora Creations

Oletko aina halunnut omistaa suloisen hännän tai söpöt kissankorvat? Look no further, Faunora Creations luo uniikkeja pörröisiä asusteita ja taidetta, myös tilauksesta! Asusteet ovat käsintehtyjä ja uniikkeja sekä ammattitaidolla valmistettuja. Tervetuloa löytämään sisäinen pörröisyytesi!

feeling jelly arts

FeelingJellyArts

Sytytkö animen sankaritarinoista ja tykkäät söpöistä pojista? Fanitaidetta kaikista suosikkisarjoista, mm. Chainsaw Man, Spy x Family, My Hero Academia, Demon Slayer, Jujutsu Kaisen, Tokyo Revengers, Haikyuu ja Free. Pöytäni kohokohta ovat pehmoiset hahmo-tyynyt, mutta myös perinteisempiä tuotteita, kuten charmeja, pinssejä ja tarroja löytyy pöydältäni.

Feryares

Feryares

Feryares on epoksihartsista valmistettuja pieniä kodinsisustusesineitä ja koruja myyvä yhden naisen taideprojekti.Työn keskipisteenä ovat erityisesti meriteemaiset esineet, galaksiteemat sekä peleihin (ja aiempiin teemoihin!) liittyvät pienet korut ja avaimenperät. Lisäksi valikoimassa on runsaasti erilaisia uniikkeja yksittäiskappaleita, jotka vaihtuvat tapahtuman teeman ja vuodenajan mukaan. 

fowappi

Fowappi

Olen 23-vuotias taitelija Suomesta, ja olen viettänyt viimeiset pari vuotta kiertäen eri Euroopan con-tapahtumia. Rakastan tavata ihmisiä jotka jakavat intohimoni niitä lähdemateriaaleja kohtaan joita taiteeni käsittelee, sekä mahdollisuutta uusille kokemuksille!  

from_scr4tch

from_scr4cth

Heipsu! Olen taiteilija joka kuluttaa aikansa liimaten sormiaan yhteen. Luon kierrätysmateriaaleista scifi/fantasia aiheisia originaali/fanart figuureja ja dioraamoja. Valikoimaan kuuluu myös postikortteja, tarroja ja mahdollisesti pinssejä.

hallanvalo

Hallanvalo

Hallanvalo on Oululainen kuvataiteilija ja sammakoiden ystävä! Hänen pöydästään voit löytää monipuolisesti söpöjä originaaleja kuvituksia, sekä erilaisia anime-ja länsimaisten fandomeiden printtejä ja tuotteita.

haruempathy logo

Haruempathy

I’m Harue, an italian illustrator living in Finland. At my table you will find all my favourite fandoms, such as Nier Automata, Genshin, Honkai Star Rail, Sailor moon, Tokyo Mew Mew, Violet Evergarden and more! You will also find artworks of my original character Ruru, which is also my Twitch avatar and mascotte. My catalogue is wide and includes special holo-foil prints and bookmarks, keychains, standees, shaker charms, enamel pins, lanyards and stickers.

huolihukka

Huolihukka

Huolihukka on sarjakuvapiirtäjä ja kuvataiteilija Tampereelta. Tuotevalikoimastani löytyy omakustannesarjakuvia, printtejä, tarroja, pinssejä sekä kangasmerkkejä, ja pian myös muita vaatteita!

ideaputiikki

Ideabutiikki

Tiedätkö mistä sana ”revontuli” tulee? Tai miksi muinoin peijaisten lopuksi karhun kallo asetettiin korkealle puun oksalle? Tuotteemme ammentavat inspiraatiota Suomen myyteistä ja luonnosta. Ennen vanhaan moniin eläimiin liittyi mitä merkillisempiä uskomuksia, esimerkiksi joutsenen sanottiin voivan matkata elävien ja kuolleiden maailmojen välillä ja karhua pidettiin jumalana sekä ihmisten esi-isänä. Valikoimaamme kuuluu vanerisia koruja, avaimenperiä, pinssejä ja magneetteja sekä taideprinttejä ja tarroja, ja myös Suuri sienijahti-lautapeli!

Illves logo

Illves

Me olemme kahden queer nörtin intohimoprojekti, ja erikoistumme vaihtoehtoismuotiin mukaanlukien Gothic Lolita, Fairy Kei ja Yami- ja Kimokawaii.  Illves rakastaa kaikkea suloista sekä karmivaa, mikä heijastuu tuotteidemme estetiikassa. Tuotteidemme kirjoon kuuluu edullisempaa paperitavaraa, kuten vinyylitarroja, tarra-arkkeja, kortteja, printtejä ja kirjanmerkkejä, sen lisäksi meillä on tarjota käyttötavaraa, kuten hiirimattoja, avainkaulanauhoja ja puhdistusliinoja, sekä suuri valikoima erilaisia koruja, asusteita ja vaatteita.  Inklusiivisyys on meille tärkeää, ja olemmekin keskittyneet siihen vaatteiden mitoituksesta LGTBIQ+ aiheisiin sekä autisminkirjon oireisiin sopiviin stimmaus-avaimenperiin.  Kaikki tuotteissa käytetyt kuvitukset ovat omiamme, ja suurin osa niistä painettu Euroopassa eettisyyttä silmälläpitäen. Kasaamme korut ja ompelemme asusteet itse.

Inka Ruska

Inka Ruska

Inka Ruskan takana pyörii luonto- ja eläinrakas taiteilija ja pienyrittäjä, joka pitää kaikesta taianomaisesta, maagisesta ja leikkisästä. Se näkyykin taiteessa erilaisina taika-eläiminä, keijuina ja muina mielikuvituksellisina fantasia-aiheina. Tuotevalikoimasta löytyy vanerisia koruja, taideprinttejä, tarroja, magneetteja, avaimenperiä, washiteippejä sekä postikortteja. Kaikki tuotteet ovat itse suunniteltuja, ja osa valmistuu alusta loppuun omassa kotistudiossa. 

Kaeriart

KaeriART

Hi! I’m Kaeri a small artist from Lithuania known as handmade customised kigurumi and plushies creator for cosplay and every day life! Here you will find some original (animals) and anime inspired works. I do custom made to order kigurumi that’s why Size will always be Yours. We might not have your size at the table but you can always order them online! ^^

ilosa keramiikkapaja logo

Keramiikkapaja Ilosa

Terve! Meitä on kaksi, Laura ja Ida, Keramiikkapaja Ilosan perustajat. Olemme kahden itseoppineen keraamikon voimin luoneet taidetta, joka ilahduttaa silmiä ja mieltä. Valikoimastamme löydät kauniita kuppeja, käytännöllisiä kulhoja, uniikkeja savi veistoksia ja innostavia keramiikkakursseja. Tutustu taideteoksiimme ja löydä ilo arkeesi.

Kilatora Design

Kilatora Design

Moikka! Olen Kirsi, harrastetaiteilija ja designtekstiili opiskelija Salosta. Myyntipöydältäni löytyy käsin valmistettuja tekstiilituotteita penaalien, avainlenkkien ja kangaskassien muodossa. Myös muuta kivaa löytyy, kuten pinssejä, magneetteja, avaimenperiä ja postikortteja. Ammennan inspiraationi Suomen luonnosta ja eläimistä. Tykkään käyttää paljon värejä ripauksena hieman synkkyyttä.

Kisun Kioski

Kisun Kioski

Tervetuloa hattaranmakuiseen unelmaani! Kisun Kioski tarjoilee sinulle ihania kawaii-henkisiä asusteita. Koko kioski on yhden opiskelija naisen pyörittämä. Kaikki tuotteet ovat itse tehtyjä ♡

kiutiu logo

Kiutiu

Tuotevalikoimassani on lolitamuodista ja vintagesta inspiroituneita uniikkeja koruja ja asusteita. Eläinrakkaana ihmisenä suosin eläinaiheita. Teen mielelläni kaikkea söpöä ja romanttista.

Koreenalogo

Koreena Design

Koreena Design tekee veikeitä koruja suomalaisesta koivuvanerista sekä taideprinttejä erilaisista aiheista. Korumalleissa ei ole säästelty värejä ja aiheita löytyy maagisista esineistä söpöihin eläimiin sekä tatuointi -tyylisiin designeihin. Koreena Designen yhtenä tärkeänä arvona on yhdenvertaisuus: jokaisella on lupa olla koreena! <3 Uutuutena messuille mukaan lähtee vanha leluautomaatti, jonka sisältä löytyy yllätyskoruja.

kris keranen logo

Kris Keränen

Moi! Olen taiteilija Helsingistä ja tykkään piirtää ja maalata kaikenkarvaisia eläimiä, öttiäisiä ja hirviöitä. Myyntipöydältäni löydät postikortit, printit, avaimenperät, pinssit ja tarrat joka lähtöön. Tervetuloa! ★

krottikestit logo

Krottikestit

Krottikesteiltä löydät kaikkea tarroista t-paitoihin. Aiheet vaihtelevat laajasti syvänmerenkaloista pop-kulttuuriiin, ja vielä niistä eteenpäin.

Kuu Arts

Kuu Arts

Kuu Arts tuottaa paperituotteita käsin suomessa. Valikoimiin kuuluu tarroja, koruja, postikortteja, avaimenperiä sekä muita ihania lahjaksi sopivia tuotteita.

Lamppu Art

Lamppu Art

Moikka! Olen Lamppu, kuvittaja Tampereelta. Valikoimastani löytyy originaalia taidetta söpöjen eläinten, LGBTQ+ aatteen sekä omien hahmojen muodossa. Fanitaidetta taas löytyy Genshin Impactista ja Honkai: Star Railista! Tervetuloa!

latecrafts

LateCrafts

Pöydältäni löytyy mm. amigurumeja, magneetteja, seinäkoristeita, sekä tarroja. Työt ovat lähinnä originaaleja, painottuen eläimiin ja fantasiaan, mutta mukana saattaa olla fanitaidettakin.

Leorppa

Leorppa

Minut tunnetaan Taival sun luo -nimisen nettisarjakuvan tekijänä. Teen myös paljon fanitaidetta, figuureja, muraaleja ja originaalitöitä. Myyn kawaii/alternative/pastel goth -tyylisiä custom pehmoleluja. Teen myös pieniä ja söpöjä figuureja, magneetteja, charmeja, sekä originaali- ja fanart-printtejä.

lucinfernos logo

lucinferos

Olen tamperelainen digitaalifanartisti, jonka myyntipöydältä löytää lukuisia printtejä, tarroja, avaimenperiä ja muita tuotteita kaikista lempifandomeistani. Rakastan kaikkea söpöä, homoa ja karmivaa \( ̄︶ ̄*\)) Tämänhetkisiin mielenkiinnon kohteisiini kuuluvat mm. Our Flag Means Death, Good Omens, Vocaloidit, Genshin Impact ja lukuisat muut videopelit!

Mad Pots logo

Mad Pots

Uniikkia käsinrakennettua kauhukeramiikkaa surrealistisilla elementeillä.

myrntai

Myrntai

Olen Tampereelle pesiytynyt kuvittaja, joka tykkää kokeilla ja leikkiä erilaisten tekniikoiden kanssa. Muste, digitaaliset värikkäät jutut ja linopaino on tällä hetkellä lähimpänä sydäntä. Teoksiin eksyy otuksia ja palasia oman pään sisältä ja nyt sinne sekaan on löytänyt tiensä vaikutteita roolipeliharrastuksestani. Pöydälläni on myynnissä erilaisia printtejä, käsin vedostettuja vedoksia, tarroja, kirjanmerkkejä, washiteippiä, korvakoruja ja zinejä/sarjakuvaa.

naensut logo

Naensut

Synkkää ja romanttista taidetta tarjolla. Fandomeja laidasta laitaan. Löydä ja ihastu!

Nokitorppa

Nokitorppa

Kahdeksi maailmaksi jakautunut pöytä sisältää kauhupainotteisia digimaalauksia, luukoruja, sekä vastapainoksi suloisia eläinhahmoja, sekä herkkiä luontoaiheita. Jotain jokaiselle! Teokset valloittavat pöytää niin korkealaatuisten printtien, avainnauhojen ja avaimenperien, kangaskassien, puupinssien sekä korujen muodossa.

norapiirsi

norapiirsi

Heippa! Olen taiteilija joka piirtää enimmäkseen originellia taidetta fantasian, taruolentojen ja japanilaisen kulttuurin innoittamana. Valikoimaan kuuluu printit, charmit, vinyylitarrat ja pinssit, ja kausittaisen innostukseni myötä esim käsinmuovailtuja minifiguja, miniryijyjä tai virkattuja kukkaroita.

nutmeg and kaylen logo

Nutmeg & Mint Art

Nutmeg & Mint Art is a collaborative duo between artists Kaylen (@kerminty/@kermintyart) and Megan (@nutmeganium), located in the United States in the state of Oklahoma.

​Both specialize in anime-styled art and have shown their works at a variety of pop culture conventions and events.
Ookachaosl ogo

Ooka Chaos

Ooka Chaoksen töissä näkyy fantasia, avaruus ja unelmat. Myynnissä on kortteja, printtejä, pinssejä sekä tarroja – unohtamatta pieniä käsitöitä kuten virkattuja avaimenperiä ja kangaspusseja, joihin mahtuu aarteita! Inspiraatiota töihin tulee muun muassa peleistä ja kirjoista.

pawsuprobbie ava

PawsUpRobbie

Olen autistinen taiteilija Espoosta ja keskityn erityisesti positiivisen LGBTQ+ originaalitaiteen piirtämiseen. Piirrän kuitenkin myös fanarttia mm. Pokémonista ja Junji Iton mangasta. Tuotteeni ovat värikkäitä, söpöjä, sateenkaarevia ja feministisiä, ja ne tulevat tarrojen, printtien, pinssien ja postikorttien muodossa. Myyn myös omaa sarjakuvazineä sekä käsin neulottuja käsitöitä.

Philonob

Philonob

Moikka! Pöydältäni löytyy kaikenlaista originaalista fan arttiin. Originaalien arttien teemat tosiaan voivat vaihdella laidasta laitaan maan ja taivaan väliltä, mutta tämän hetkiset aivomadot painottuu peleihin kuten Baldur’s Gate 3, Honkai Star rail, FFXIV, FFXVI, sekä Monster Hunter. Fanarttia sarjoista kuten Jojo’s Bizarre Adventure ja Chainsaw man myös tullaan näkemään! Tuotteet vaihtelevat tutuista printeistä, charmeista ja tarroista akryylistandeihin, muistilappuihin, lanyardeihin ja kangaskasseihin, joten eiköhän jotain pientä kivaa löydy jokaiselle! Tervetuloa!

PrettyinInk_kuvake

Pretty in Ink

Pretty in Inkin omistaja Niina on toiminut tatuoijana jo 15 vuotta ja hänet tunnetaan erityisesti anime-, sarjakuva- ja videopeliaiheisista tatuoinneistaan. Pöytämme valikoimaan kuuluu avaimenperät, charmit, tarrat & kangaskassit ja sen lisäksi voit tulla selaamaan portfoliota, vapaita tatuointimalleja ja juttelemaan tatuointi-ideoistasi!

raccoon logo

RaccoonFoxArt

Olemme kaksi harrastelija taiteilijaa, jotka pääsääntöisesti piirtävät originaaleja ja fanitaidetta omista suosikki sarjoista/peleistä. Mukaan mahtuu niin uusia kuin vanhempiakin sarjoja ja tuotteita on laidasta laitaan. Söpöys ja kimallus paistaa meidän kohdalla ja siltä ei voi välttyä! ♡

reshi

Reshi

Teen kuvituksia ja erilaisia tuotteita anime- ja pelifanart painotuksella, mukana myös ripaus sisältöä original hahmoista. Olen harrastanut taidekujailua ja kaikkea siihen liittyvää vuodesta 2015 alkaen. Asun Tampereella ja kovin innoissani uudesta tapahtumasta täällä.

riikkusga

Riikkusga

Värikkään iloista ja abstraktia akryylimaaleilla tehtyä taidetta. Suurella intohimolla ja rakkaudella luovuutta ja värejä kohtaan. Taiteessani korostuu sen hetkiset tunnetilani ja omanlaiseni näkemys pensselin jälkeineen. Aiheina taiteessani korostuvat erityisesti mm. luonto, symboolisuus, rakkaus ja henkisyys. Taiteen avulla käsittelen ja pohdin asioita elämässäni löytäen elämääni lisää merkitystä ja rakkautta päivittäin.

Saida

Saida

Moikka, olen Saida! Pöydältäni löytyy vähän kaikenlaista; mm. printtejä, tarroja, magneetteja ja pinssejä. Valikoimasta löytyy fanitaidetta eri sarjoista, kirjoista, animeista, peleistä, jne. Pöydältä löytyy myös liuta eläinaiheisia tuotteita sekä tuotteita joissa esiintyvät omat hahmoni.

selarah crockets logo

Selarah Crochet

I am a French crochet artist living in Helsinki. I make handmade crochet plush toys related to anime, video games and cute animals in general. You will find plushies of all sizes for all tastes 🙂
 
shogaistudio
Welcome to Shogai Studio, your gateway to a world of distinctive creativity and self-expression. We are a small, artisanal business dedicated to bringing you a captivating collection of merchandise and accessories.
sinisartsy_logo
Moikka! Olen Sini. Piirrän hauskoja kuvituksia eläimistä ja luonnosta, välillä ihmisistä. Kaikki mun värikkäät piirustukset perustuu mun omiin hahmoihin. Teen myös erilaisia käsitöitä, esimerkiksi pehmoja. Mun taidetta voi käydä kurkkaamassa ig:ssä käyttäjältä @sinisartsy. Toivottavasti taiteeni saa sinut hymyilemään!
sivellinsiili
Hei! Sivellinsiili on tamperelainen 4H-yritys, joka tekee erilaisia käsintehtyjä koruja ja muita asusteita. Pöydältäni tulee löytymään kaikenlaista söpöä ja kukkaista korua, mutta myös paljon muutakin! Jos etukäteen kiinnostaa katsella mitä pöydältä saattaa löytyä niin kannattaa tsekata Instagramista @sivellinsiili!
susitse.art logo

Susitse.art

Tervehdys! Susitse.art, eli minä, olen kauhu-ja surrealismiteemaisia susia luova taiteilija. Tämä siis visuaalisella tasolla. Tämän lisäksi, jokainen työni käsittelee myös syvempiä mielenterveyteen liittyviä teemoja ja tarinoita. Teen taidetta itselleni sekä kaikille heille joille susien tähdittämä taide sekä mahdollinen itsetutkiskelu on sydäntä lähellä. Pisteeltäni tulet löytymään kauniita, pelottavia ja kenties koskettaviakin susi-ja eläinteoksia taideprinttien, tarrojen, vihkojen, pinssien, avaimenperien ja monen muun tuotteen muodossa. Tervetuloa moikkaamaan!

Si3art

Si3art

I’m an artist from Estonia and I love to paint and craft. I mostly paint with watercolors mixed with inks and markers. These illustrations are made into prints, stickers, pins, keychains. For crafted items I have embroidered patches and handmade animal ears on a headband.

St4rfighter

st4rfighter

St4rfighter is an Estonian artist making embroidered patches and keychains, acrylic charms, enamel pins and more. At this table you can find stuff for fandoms both eastern and western, as well as a bunch of original art! Most importantly, everything is really pink and cute.

sysirauta

Sysirauta

Olen Sysirauta, fantasiaotusartisti. Teen niistä kuvituksia perinteisellä medilla ja intensiivisin värein. Mukana kulkee myös jokunen normaaliksi luokiteltu eläin. Pöydältä löytyy printtejä, kortteja, tarroja, magneetteja, pinssejä, kangasmerkkejä, ja muutakin. 

Tiitcha logo

Tiitcha

Moikka! Tämän positiivisen piipertäjän teosten teemoina koreilevat usein elämän ilo ja ihmetys. Oman taiteen lisäksi tuherran myös fanitaidetta erilaisista kiinnostuksen kohteistani. Myytäviin tuotteisiini kuuluuvat mm. erikokoiset printit, charmit/avaimenperät, pinssit, magneetit, washi-teippi, tarrat sekä huovutetut pöllöt ja -ketut. Tervetuloa!

Valpuri logo

Valpuri Kerttula

Valpuri Kerttula on kuvittaja Lahdesta. Valpurin tuotteissa ilahduttavat runsaat värit, ilmeikkäät eläin- ja ihmishahmot sekä lempeä huumori. Valikoimaan kuuluvat itse suunnitellut ja pääosin Suomessa valmistetut vanerikorut ja magneetit, washiteipit, postikortit, läppäritarrat, muistilehtiöt sekä taideprintit.

velhox logo

Velhox

Olen tamperelainen digitaiteilija, ja teen fanitaidetta eri animesta, videopeleistä ja muusta fiktiivisestä mediasta. Tykkään käyttää töissäni kirkkaita värejä sekä silmiinpistäviä sommitelmia. Tällä hetkellä työstän lukuisia charmeja, joten niitä tullaan näkemään pöydälläni paljon kesällä. Sen lisäksi myyn printtejä, photocard holdereita, tarroja ja muuta kivaa!

Visual Meri

Visual Meri

Visual Merin valikoimasta löydät erilaisia eläinaiheisia ovitarroja, postikortteja, julisteita, heijastimia ja muita upeita paperituotteita.