Lattiamajoitus

Kotae Expo tarjoaa kävijöilleen mahdollisuuden lattiamajoitukseen tapahtumapaikalla tai sen läheisyydessä lauantain ja sunnuntain väliselle yölle. Suuri osa lattiamajoituspaikoista sijaitsee tapahtumapaikalla (A-hallissa), minkä lisäksi pyrimme järjestämään majoitustiloja myös lähistöllä sijaitsevien koulujen tiloista. Majoitus messukeskuksella on esteetön.

Lattiamajoituspaikan hinta lauantai-sunnuntai väliselle yölle on 15 €

 

Majoituspaikkojen myynti tällä hetkellä vain myymälä Metkusessa ja tapahtumapaikalla.

Metkunen
Verkatehtaankatu 8
33100 Tampere

Mitä lattiamajoituspaikkaan sisältyy?

Lattimajoituksessa majoitut Tampereen Messukeskuksen A-hallissa, eli tapahtumapaikan sydämessä. Hallilta ei tarvitsekaan näin poistua koko viikonlopun aikana.

Lattiamajoituksessa sinulla on valittuna oma lattiapaikka, johon voit majoittua oman makuualustasi kanssa.

Messukeskukselta löydät myös pukuhuoneet ja suihkut peseytymistä varten, ja aamulla messukeskukselta löytyy erikseen ostettavaksi täyttävä aamiainen. Aamiainen sisältyy automaattisesti myös Super ja Ultimate VIP paketteihin!

Majoituksen aukioloajat

Majoitus aukeaa majoittujille lauantaina A-hallissa kello 21:00 jolloin on hyvä tuoda majoitustarvikkeet majoitukseen, majoituksessa hiljaisuus ja valot sammuvat klo 22:00.

Herätys ja valot majoitukseen tulevat klo 7:00 ja majoitus sulkeutuu klo 8:00.

Suihkut ovat käytettävissä majoituksen aukioloaikana läpi yön klo 21:00-08:00, suihkut sijaitsevat majoituksen ja pääovien välisellä käytävällä.

Mitä mukaan lattiamajoitukseen?

Majoittuaksesi lattiamajoituksessa, tarvitset mukaasi oman makuualustan, makuupussin/peiton sekä tyynyn. Varautua kannattaa myös tarvittavilla hygieniatuotteilla tapahtumapaikalla peseytymistä ajatellen.

Huomioithan, että yhdellä henkilöllä makuualausta ei saisi ylittää 80-94cm leveyttä. Mikäli suunnittelet tuovasi suuremman patjan, siinä olisi hyvä majoittua kahden nukkujan.
Mikäli käytössäsi on cpap laitteita, ilmoithan siitä etukäteen, saota [at] kotae.fi , niin osaamme varautua sähköllä varustetulla paikalla (ja varata sinulle sellaisen.)

Mikäli käytät makuualustanasi ilmapatjaa, käythän täyttämässä sen heti majoituksen avautuessa, ja valmistelemassa nukkumapaikkasi ennakkoon, vaikka vielä sen jälkeen suuntaisit iltabileisiin tai cosplay tanssiaisiin. Ilmapatjojen täyttämisestä aiheutuva ääni häiritsee yöllä hallissa muita nukkujia.

Majoituksessa ovat koko illan ja yön ajan läsnä tapahtuman majoitusvalvojat, jotka huolehtivat nukkumatilojen rauhallisuudesta ja järjestyksestä. He osoittavat sinulle hallista myös paikan johon voit asettaa patjasi.

Hotellitarjoukset

Omenahotelli Tampere

Hämeenkatu 7, 33100 Tampere,  

https://www.omenahotels.com/fi/

  • 1-2hh: 82€
  • 3hh: 92€
  • 4hh: 102€
  • Hinnat sis. alv
  • Ei sis. aamiainen

Lisää vain alennuskoodi NSNKOTAE2024 varaukseesi Omenahotellin sivulla.

Huoneita on näillä hinnoilla saatavuuden mukaan.

Dream Hostel & Hotel

Åkerlundinkatu 2, 33100 Tampere

-10% alennus majoituksesta hostellin petipaikoilla 29.6.-30.6.2024 välisenä aikana.

Alennuksen saadakseen varaus tulee tehdä suoraan Dream Hostelin kanavien kautta, mieluiten sähköpostilla. Varauksen yhteydessä tulee mainita ”Kotae Expo.”

Tampere Camping Härmälä

Leirintäkatu 8, 33900 Tampere

-15% alennus majoituksesta 29.6.-30.6. välille varattuna Camping Härmälän verkkokaupasta etukäteen.

Koodilla: kotaeexpo

Scandic Hotels Tampere

Alennusta kaikista Tampereen alueen Scandic Hotels -hotelleista varauskoodilla EVNT. Varaukset tehdään osoitteessa scandichotels.fi.

Huoneet ovat varattavissa hotellin varaustilanteen mukaan viimeistään 10 päivää ennen saapumista.