Kotae Expo tarjoaa kävijöilleen mahdollisuuden lattiamajoitukseen tapahtumapaikalla tai sen läheisyydessä lauantain ja sunnuntain väliselle yölle. Suuri osa lattiamajoituspaikoista sijaitsee tapahtumapaikalla (A-hallissa), minkä lisäksi pyrimme järjestämään majoitustiloja myös lähistöllä sijaitsevien koulujen tiloista. Majoitus messukeskuksella on esteetön.

Lattiamajoituspaikat varataan ennakkoon Tiketistä.

Liput tulevat myyntiin 19.4.2024 klo 9:00!

Lattiamajoituspaikan hinta lauantai-sunnuntai väliselle yölle on 15 €

Mitä lattiamajoituspaikkaan sisältyy?

Lattimajoituksessa majoitut Tampereen Messukeskuksen A-hallissa, eli tapahtumapaikan sydämessä. Hallilta ei tarvitsekaan näin poistua koko viikonlopun aikana.

Lattiamajoituksessa sinulla on valittuna oma lattiapaikka, johon voit majoittua oman makuualustasi kanssa.

Messukeskukselta löydät myös pukuhuoneet ja suihkut peseytymistä varten, ja aamulla messukeskukselta löytyy erikseen ostettavaksi täyttävä aamiainen. Aamiainen sisältyy automaattisesti myös Super ja Ultimate VIP paketteihin!

Majoituksen aukioloajat

Majoitus aukeaa majoittujille lauantaina A-hallissa kello 21:00 jolloin on hyvä tuoda majoitustarvikkeet majoitukseen, majoituksessa hiljaisuus ja valot sammuvat klo 22:00.

Herätys ja valot majoitukseen tulevat klo 7:00 ja majoitus sulkeutuu klo 8:00.

Suihkut ovat käytettävissä majoituksen aukioloaikana läpi yön klo 21:00-08:00, suihkut sijaitsevat majoituksen ja pääovien välisellä käytävällä.

Mitä mukaan lattiamajoitukseen?

Majoittuaksesi lattiamajoituksessa, tarvitset mukaasi oman makuualustan, makuupussin/peiton sekä tyynyn. Varautua kannattaa myös tarvittavilla hygieniatuotteilla tapahtumapaikalla peseytymistä ajatellen.

Huomioithan, että yhdellä henkilöllä makuualausta ei saisi ylittää 80-94cm leveyttä. Mikäli suunnittelet tuovasi suuremman patjan, siinä olisi hyvä majoittua kahden nukkujan.
Mikäli käytössäsi on cpap laitteita, ilmoithan siitä etukäteen, saota [at] kotae.fi , niin osaamme varautua sähköllä varustetulla paikalla (ja varata sinulle sellaisen.)

Mikäli käytät makuualustanasi ilmapatjaa, käythän täyttämässä sen heti majoituksen avautuessa, ja valmistelemassa nukkumapaikkasi ennakkoon, vaikka vielä sen jälkeen suuntaisit iltabileisiin tai cosplay tanssiaisiin. Ilmapatjojen täyttämisestä aiheutuva ääni häiritsee yöllä hallissa muita nukkujia.

Majoituksessa ovat koko illan ja yön ajan läsnä tapahtuman majoitusvalvojat, jotka huolehtivat nukkumatilojen rauhallisuudesta ja järjestyksestä. He osoittavat sinulle hallista myös paikan johon voit asettaa patjasi.