Kotae Expo tarjoaa kävijöilleen mahdollisuuden lattiamajoitukseen tapahtumapaikalla tai sen läheisyydessä lauantain ja sunnuntain väliselle yölle. Suuri osa lattiamajoituspaikoista sijaitsee tapahtumapaikalla (A-hallissa), minkä lisäksi pyrimme järjestämään majoitustiloja myös lähistöllä sijaitsevien koulujen tiloista. Majoitus messukeskuksella on esteetön.

Lattiamajoituspaikat myydään ennakkoon Tiketin lipunmyyntijärjestelmässä.

Tiedotamme majoituspaikkojen myynnin avautumisesta sekä tarkemmista hinnoista talven 2023-2024 aikana.

Mitä mukaan lattiamajoitukseen?

Majoittuaksesi lattiamajoituksessa, tarvitset mukaasi oman makuualustan, makuupussin/peiton sekä tyynyn. Varautua kannattaa myös tarvittavilla hygieniatuotteilla tapahtumapaikalla peseytymistä ajatellen.

Huomioithan, että yhdellä henkilöllä makuualausta ei saisi ylittää 80-94cm leveyttä. Mikäli suunnittelet tuovasi suuremman patjan, siinä olisi hyvä majoittua kahden nukkujan.
Mikäli käytössäsi on cpap laitteita, ilmoithan siitä etukäteen, niin osaamme varautua sähköllä varustetulla paikalla (ja varata sinulle sellaisen.)

Mikäli käytät makuualustanasi ilmapatjaa, käythän täyttämässä sen heti majoituksen avautuessa, ja valmistelemassa nukkumapaikkasi ennakkoon, vaikka vielä sen jälkeen suuntaisit iltabileisiin tai cosplay tanssiaisiin. Ilmapatjojen täyttämisestä aiheutuva ääni häiritsee yöllä hallissa muita nukkujia.

Majoituksessa ovat koko illan ja yön ajan läsnä tapahtuman majoitusvalvojat, jotka huolehtivat nukkumatilojen rauhallisuudesta ja järjestyksestä. He osoittavat sinulle hallista myös paikan johon voit asettaa patjasi.