Boende på våningen

Kotae Expo erbjuder sina besökare möjligheten till våningsboende på eller i närheten av lokalen för natten mellan lördag och söndag. En stor del av våningsboendet ligger vid evenemangslokalen (i A-hallen) och utöver det siktar vi på att anordna boende även i närliggande skolor. Boende på mässan är tillgänglig.

Priset för ett våningsboende för natten mellan lördag och söndag är 15 €

 

Boende är till salu online

Vad ingår i våningsboendet?

I våningsboende bor du i A-hallen i Tammerfors Messukeskus, det vill säga i hjärtat av lokalen. Du behöver inte lämna hallen så här under hela helgen.

I våningsboendet har du valt din egen golvplats, där du kan bo med ditt eget liggunderlag.

På mässcentret kan du även hitta omklädningsrum och duschar för tvätt och på morgonen kan du köpa en mättande frukost på mässcentret separat. Frukost ingår också automatiskt i Super och Ultimate VIP-paketen!

Boendets öppettider

Boendet öppnar för gäster på lördag i A-hallen kl 21:00 då det går bra att ta med sig logimaterial till boendet, boendet är tyst och ljuset släcks kl 22:00.

Väckarklockan och lamporna för boendet tänds klockan 7:00 och boendet stänger klockan 8:00.

Duscharna finns tillgängliga under boendets öppettider hela natten från 21:00 till 08:00, duscharna finns i korridoren mellan boendet och huvuddörrarna.

Vad ska man ta med golvboende?

För att bo på golvboende behöver du ett eget liggunderlag, sovsäck/filt och kudde. Det är också värt att förbereda dig med nödvändiga hygienprodukter för tvätt på platsen.

Observera att liggunderlagets bredd inte bör överstiga 80-94 cm för en person. Om du planerar att ta med en större madrass skulle det vara bra med plats för två personer.
Om du använder cpap-enheter, vänligen meddela oss i förväg, skicka [at] kotae.fi, så vet vi hur vi förbereder oss för en plats med el (och reserverar en åt dig.)

Om du använder en luftmadrass till ditt liggunderlag, fyll på det så fort boendet öppnar och förbered din sovplats i förväg, även om du ska på kvällsfest eller cosplaybal även efter det. Ljudet som orsakas av att fylla luftmadrasserna stör andra sovande i hallen på natten.

På boendet finns evenemangets boendehandledare på plats under hela kvällen och hela natten som sköter lugnet och ordningen på sovplatserna.De kommer också att visa dig en plats i hallen där du kan lägga din madrass.

 

Hotellerbjudanden

Omenahotelli Tampere

Hämeenkatu 7, 33100 Tampere,  

https://www.omenahotels.com/fi/

  • 1-2pers. rum: 82€
  • 3pers. rum: 92€
  • 4 pers. rum: 102€
  • Priser inkl. moms
  • Frukost ingår ej

Lägg bara till rabattkoden NSNKOTAE2024 i din bokning på Omenahotell sida.

Rum till dessa priser erbjuds i mån av tillgång.

Dream Hostel & Hotel

Åkerlundinkatu 2, 33100 Tampere

-10 % rabatt på boende i hostell mellan 29.6-30.6.2024.

För att få rabatten måste bokningen göras direkt via Dream Hostels kanaler, gärna via mail. I samband med bokningen, nämn ”Kotae Expo.”

Tampere Camping Härmälä

Leirintäkatu 8, 33900 Tampere

-15 % rabatt på boende 29.6.-30.6. bokas i förväg från Camping Härmäläs nätbutik.

Med koden: kotaeexpo

Scandic Hotels Tampere

Rabatt på alla Scandic-hotell i Tammerfors-området med bokningskoden EVNT. Bokningar görs på scandichotels.fi.

Rummen kan bokas enligt hotellets bokningsstatus senast 10 dagar före ankomst.