Kotae Expo 2024 tuo tapahtumapaikalle erilaisia vieraita japanilaisen ja korealaisen populaarikulttuurin aiheiden ympäriltä. Pääset tutustumaan julkaistuihin vieraisiimme tällä sivulla. Vieraidemme nimiä klikkaamalla pääset myös heistä kertovaan uutisartikkeliimme, josta löydät heistä tarkempia lisätietoja.

Kaikki tapahtuman vieraat julkaistaan kevään 2024 aikana.

Gen Takagi

Gen Takagi on Suomeen muuttanut japanilainen tubettaja ja koomikko, joka tunnetaan YouTube-kanavastaan GEN TAKAGI | KORKEALINNA.

Vieraamme unelmana on yhdistää Suomen ja Japanin komediaa tuomalla japanilaista komediatyyliä pysyvästi Suomeen, ja tulemmekin Kotaessa kuulemaan esiintymisen ja Q&A tilaisuuden myötä lisää muun muassa manzai komediatyylistä!

Manzai on komediaesityksen muoto, jossa koomikot esiintyvät lavalla mikin edessä ja naurattavat yleisöä etukäteen käsikirjoitetulla hauskalla keskustelulla.

Ohjelmat joissa Gen Takagi Kotae Expossa nähdään:

Lauanatai: TBA

Sunnuntai: TBA


Namikolinx

Namikolinx on suomalainen sisällöntuottaja ja sosiaalisen median vaikuttaja, joka tunnetaan erityisesti positiivisista ja hauskoista YouTube videoistaan.

Tiesitkö, että Namikolinxin oma kirja On rankkaa olla tyhmä julkaistiin tammikuussa 2024?

On rankaa olla tyhmä, on lause, jota olen pyöritellyt paljon mielessäni, vaikka se ei edes ole totta. Kuka tämän ajatuksen minun päähäni on istuttanut? Kiusaajat? Opettajat? Tuntemattomat netissä?”

Tämä voimauttava itsetuntokirja käsittelee aiheita, joihin monen on helppo samaistua. Kotaessa sinulle tarjoutuu tilaisuus kysyä lisää, sillä Namikolinx nähdään Kotaessa muun muassa Namin juttuhetki Q&A ohjelmassa! Saatat myös päästä tapaamaan Namin henkilökohtaisesti meet & greet tilaisuudessa!

Ohjelmat joissa Namikolinx Kotaessa nähdään:

Lauanatai: TBA

Sunnuntai: TBA