Oletteko tulossa Kotae Expoon koko perheen voimin ja pienempiä alkaa messuhallissa kiertely väsyttämään? Huoli pois, sillä Kotae Exposta löytyy lastennurkkaus!

Lastennurkkauksessa lapset voivat jäädä leikkimään, piirtämään ja värittämään, lukemaan tai rakentelemaan palikoilla! Lastennurkauksen hengähdyshetki voi tapahtua joko lapsen huoltajan valvonnassa, tai lastennurkkauksen hoitajien seurassa.

Lastennurkkauksessa paikkojen määrä on rajoitettu paikalla olevien hoitajien määrän mukaisesti. Mikäli lastennurkkaus on täynnä, saat tästä tiedon hoitajilta. He osaavat myös kertoa, milloin nurkkauksesta olisi seuraavaksi vapautumassa tilaa.

_

Lastennurkkauksen ohjeistukset

  • Lapsen voi jättää lastennurkkauksen hoitajien valvontaan enintään 1,5 tunniksi kerrallaan.
  • Lapsen nimi, sekä vanhemman puhelinnumero kirjataan tarralapulle ylös lapsen saapuessa nurkkaukseen, ja tarra kiinnitetään lapsen vaatteisiin.
  • Lastennurkkauksen paikkamäärä on rajattu, joten keskustelethan aina paikalla olevien hoitajien kanssa ennen lapsen jättämistä nurkkaukseen, vaikka hän olisi käynyt siellä jo aikaisemmin.
  • Hoitajat valvovat lasten leikkejä, ja avustavat aktiviteettien parissa. Hoitajat ohjaavat aktiviteetteja niin, että nurkkaus säilyy turvallisena myös nurkkauksen pienimmille leikkijöille.
  • Lastennurkkauksessa ei ole kiinteää ikärajaa. Suositusikä lastennurkkauksen leikkijöille on 3-10 vuotta, mutta emme kysy tai tarkista lasten ikää nurkkaukseen saavuttaessa. Huoltajan vastuulla on huolehtia siitä, että lapsi jätetään nurkkaukseen yksin vain niin pitkäksi aikaa, kuin minkä lapsi pärjää ilman huoltajiaan.
  • Hoitajat voivat käyttää lapsen vessassa hoitojakson aikana, mutteivät hoida esimerkiksi vaippojen vaihtoja, vaan ovat vahingon sattuessa yhteydessä huoltajaan.
  • Hoitajat eivät tarjoa lapsille eväitä tai juotavia (edes omia mukana tuotuja), eväiden mahdollisen sekoittumisen ja siitä aiheutuvan allergiariskin vuoksi.
  • Huomioithan, että lastennurkkauksessa lapset eivät ole tapahtuman puolesta vakuutettuja, vaan lapset ovat tapahtumassa aina huoltajansa vastuulla. Huolehdithan lapsen vakuutusturvan voimassaolosta.

Lastenvaunut

Tapahtumapaikkamme on esteetön myös lastenvaunujen kanssa liikuttaessa. Kulku eri kerrosten välillä onnistuu hissillä. Ohjelmasaleissa, sekä erityisesti kokouskäytävällä, voi kuitenkin ajoittain ilmetä ruuhkia ja jonoja, jolloin liikkuminen vaunujen kanssa saattaa olla vaikeaa.

Vaunut voit halutessasi jättää säilöön tapahtuman isotavaranarikan yhteyteen.