Kotae Expon Cosplay kunniavieraat: Faroni Cosplay ja Hellu Cosplay! 

Cosplay kunniavieraat pitävät yhteistyössä työkalujen valmistajan Dremelin kanssa Dremel -työpajaa lauantaina klo 12-13:00, 13-14:00, 17:30-18:30 ja 18:30-19:30 sekä sunnuntaina klo 14:30-15:30 ja 15:30-16:30 A-hallin Dremel-osastolla!

Työpajoissa pääset cosplay-kunniavieraiden opastuksella testaamaan, miten Dremelin työkaluja voivat hyödyntää myös cosplay -harrastajat!

Esittelyt

faroni cosplay

Faroni Cosplay

”Faroni tässä moikka!

Olen harrastanut cossaamista vuodesta 2014 ja tavannut paljon taitavaa ja sydämellistä conikansaa. Yksi upeimmista coni kokemuksista oli Cosplayn NCC-kisat 2023 jossa sijoituin 1. sijalle. Odotan innolla Kotae expoa ja olen erityisen innoissani Dremelin sponsoroimasta workshopista! Nyt on mahdollisuus päästä kokeilemaan Dremelin työkaluja ja tekemään yhdessä!

Tulkaa siis moikkaamaan ja tsekkaamaan workshop!

Nähdään Kotaessa <3″

Hellu Cosplay

Hellu Cosplay

”Hei kaikki!

Olen Hellu ja cosplayta on tullut harrastettua kohta 16 vuotta. Sinä aikana olen tuomaroitua useasti erilaisissa tapahtumissa ja olen cosplay- kisoissa edustanut Suomea SM-titteliä kantaneena vuonna 2016 Nordic Cosplay Championship-finaaleissa Ruotsissa, sekä Cosplay World Masters-finaaleissa Portugalissa. Arvokisojen karsinnoista Suomessa löytyy myös useampi sijoittuminen ja viimeisimpänä suorituksena on 1.sija Assembly Summer’in 2019 ja 2022 kisoista.

Nykyään suurin osa tekemistäni asuista on niin uusista kuin vanhoistakin peleistä, mutta tilaustöiden ansiosta työpöydälle mahtuu projekteja laidasta laitaan . Materiaalien puolesta vahvuuksiani ovat Worblan, EVA- foamin ja raskaampien kankaiden parissa työskentely.

Olen Kotae Expossa tuomaroinnin lisäksi myös vetämässä Dremelin -työpajaa Faroni Cosplayn kanssa Lauantaina ja Sunnuntaina, joten nähdään siis siellä!