Kotae Expo 2024 tuo Tampereen Messu- ja Urheilukeskukselle erilaisia vieraita japanilaisen ja korealaisen populaarikulttuurin aiheiden ympäriltä!

Kunniavierasohjelmiemme aikataulut:

Lauantaina 29.6.

klo 11:30, Sirius-sali, Namikolinx – Namin juttuhetki ja Q&A

klo 13:30, A-halli, Namikolinx – Meet & Greet

klo 14:00, Sirius-sali, Gen Takagi – Mitä on Manzai? Esitys ja Q&A

klo 16:00, A-halli, Gen Takagi Meet & Greet

klo 16:00, Sirius-sali, ZoneVD & Herbalisti – Matkalla Japanissa -puheohjelma

klo 17:00, A-halli, ZoneVD & Herbalisti – Meet & Greet

klo 17:30, Sirius-sali, Daiki Yoshikawa – Q&A

Sunnuntaina 30.6. 

klo 11:00, A-halli, Daiki Yoshikawa, Meet & Greet

klo 12:30, Sirius-sali, Makoto Yukimura – Q&A (virtuaalinen kunniavieras)

klo 12:30, Päälava, Jarmo Koski, Cosplay esityskilpailun tuomari

klo 13:00, A-halli, Gen Takagi – Meet & Greet

klo 14:00, Sirius-sali, Tasuku Hatanaka – Q&A (virtuaalinen kunniavieras)

klo 15:30, Sirius-sali, Jarmo Koski, Q&A

 

Tutustu vielä kaikkiin kunniavieraisiimme:

Makoto Yukimura (virtuaalinen kunniavieras)

Makoto Yukimura on japanilainen mangaka. Hänen tunnetuimpia töitään suomalaiselle yleisölle lienee Vinland Saga, jota on julkaistu vuodesta 2005 alkaen, ja jonka julkaisut jatkuvat edelleen. Muita Yukimuran teoksia ovat: 

– Planetes (2001-2004, science fiction)
– Sayōnara ga Chikai node (2004, kertajulkaisu)
– Vinland Saga sarjan erilaiset yhteistyö julkaisut

Tasuku Hatanaka (virtuaalinen kunniavieras)

Tasuku Hatanaka on japanilainen näyttelijä, ääninäyttelijä ja laulaja.

Tasuku Hatanaka tunnetaan muun muassa rooleistaan sarjoissa & elokuvissa: Yu-Gi-Oh! Zexal, Ushio and Tora, My Hero Academia, Ultraman Z, Maboroshi, Bubble

Hän on tähdittänyt urallaan myös monia videopelejä, joihin lukeutuvat muun muassa Genshin Impact, Final Fantasy, Shadowverse, Fire Emblem Warriors: Three Hopes, ja Kingdom Hearts.

Jarmo Koski

..monen suomalaiseen mieleen jäänyt Seppo Taalasmaana Salatuista Elämistä, jonka lisäksi monilahjakkuuden työsuoritukset ääninäyttelijänä ovat kasvattaneet monta sukupolvea. Esimerkiksi monen suomalaisen rakastaman Nalle Puhin suomalaisäänenä toimii juurikin Koski.

Koski on kovan luokan esitystaiteiden moniosaaja, joka tunnetaan monista roolisuorituksistaan televisio- ja teatterituotannoissa, sekä ääninäyttelijänä lukuisissa animaatioissa. Karismaattisen näyttelijän ura alkoi jo 1970-luvulla ja Koski on viihdyttänyt sieltä asti suomalaisia monien sukupolvien ajan.

Namikolinx

Namikolinx on suomalainen sisällöntuottaja ja sosiaalisen median vaikuttaja, joka tunnetaan erityisesti positiivisista ja hauskoista YouTube videoistaan. Hän on julkaissut sisältöä jo vuodesta 2013

Tiesitkö, että Namikolinxin oma kirja On rankkaa olla tyhmä julkaistiin tammikuussa 2024?

Kotaessa sinulle tarjoutuu tilaisuus kysyä aiheesta lisää, sillä Namikolinx nähdään Kotaessa muun muassa Namin juttuhetki Q&A ohjelmassa! Saatat myös päästä tapaamaan Namin henkilökohtaisesti meet & greet tilaisuudessa!

ZoneVD & Herbalisti

ZoneVD ja Herbalisti, eli Joona Leppälä ja Juuso Karikuusi, ovat molemmat suomalaisia tubettajia ja sisällöntuottajia, jotka ovat nousseet suuren yleisön tietoisuuteen muun muassa YouTube kanaviensa kautta.

Oletko aina halunnut tietää lisää Japanissa vierailusta tai siellä asumisesta? Tule kuulemaan aiheesta lisää ZoneVD:n ja Herbalistin yhteiseen puheohjelmaan! Ohjelman lisäksi ZoneVD ja Herbalisti nähdään tapahtuman aikana Meet & Greet tilaisuudessa – olethan sinä jo valmis tapaamaan heidät livenä?

Gen Takagi

Gen Takagi on Suomeen muuttanut japanilainen koomikko.

Vieraamme unelmana on yhdistää Suomen ja Japanin komediaa tuomalla japanilaista komediatyyliä pysyvästi Suomeen, ja tulemmekin Kotaessa kuulemaan esiintymisen ja Q&A tilaisuuden myötä lisää muun muassa manzai komediaesitysformaatista!

Daiki Yoshikawa

Daiki Yoshikawa on Japanista Suomeen muuttanut Youtube-vaikuttaja ja mikrobloggaaja. Yoshikawa on kerännyt Youtubessa jo yli 13 tuhatta seuraajaa ja viestintäpalvelu X:ssä häntä seuraa liki 9 000 seuraajaa. Hän jakaa sosiaalisen median kanavillaan arkeaan kahden kulttuurin välillä.