Kotae Expo 2024 tuo tapahtumapaikalle erilaisia vieraita japanilaisen ja korealaisen populaarikulttuurin aiheiden ympäriltä. Tässä artikkelissa pääset tutustumaan vieraaseemme Namikolinx!

Namikolinx

Namikolinx on suomalainen sisällöntuottaja ja sosiaalisen median vaikuttaja, joka tunnetaan erityisesti positiivisista ja hauskoista YouTube videoistaan. Hän on julkaissut sisältöä jo vuodesta 2013

Tiesitkö, että Namikolinxin oma kirja On rankkaa olla tyhmä julkaistiin tammikuussa 2024?

Kotaessa sinulle tarjoutuu tilaisuus kysyä aiheesta lisää, sillä Namikolinx nähdään Kotaessa muun muassa Namin juttuhetki Q&A ohjelmassa! Saatat myös päästä tapaamaan Namin henkilökohtaisesti meet & greet tilaisuudessa!

Tutustu Namin some sisältöihin tarkemmin hänen kanavissaan:

Instagramissa

YouTubessa

TikTokissa

On rankkaa olla tyhmä

On rankaa olla tyhmä, on lause, jota olen pyöritellyt paljon mielessäni, vaikka se ei edes ole totta. Kuka tämän ajatuksen minun päähäni on istuttanut? Kiusaajat? Opettajat? Tuntemattomat netissä?”

On rankkaa olla tyhmä, on suosikkitubettajan voimauttava itsetuntokirja, joka käsittelee kaikille elämässä vastaan tulevia teemoja. Meistä kaikista tuntuu välillä tyhmältä. Joskus ei itse ymmärrä jotain tai sitten tuntuu, ettei kukaan muu ymmärrä sinua.

Kirja on kirjoitettu jokaiselle, joka ajattelee olevansa yksin näiden ajatusten kanssa. Niille, jotka eivät pärjänneet helpolla koulussa, ovat kokeneet kiusaamista tai eivät uskalla olla täysin oma itsensä. Kenenkään toisen ei pitäisi määritellä sitä, mihin pystyt.

Kirja koostuu 12 luvusta, joissa Namikolinx kertoo tarinan siitä, miten hänestä lopulta kasvoi sellainen tyyppi kuin hän tänä päivänä on. Nämä kokemukset voivat inspiroida myös sinua muovaamaan elämästäsi itsesi näköisen, olitpa sitten entuudestaan tuttu Namikolinxin tuotannon kanssa tai et!

Ohjelmat joissa Namikolinx Kotaessa nähdään:

Namin juttuhetki Q&A -tilaisuudessa.
Meet & greetissä!

Ohjelmien ajankohdat ja tarkemmat tiedot julkaistaan tapahtuman lähestyessä.