Kotae Expo 2024 tuo tapahtumapaikalle erilaisia vieraita japanilaisen ja korealaisen populaarikulttuurin aiheiden ympäriltä. Tässä artikkelissa pääset tutustumaan vieraaseemme Gen Takagi!

Gen Takagi

Gen Takagi on Suomeen muuttanut japanilainen koomikko, joka tunnetaan myös YouTube-kanavastaan GEN TAKAGI | KORKEALINNA.

Vieraamme unelmana on yhdistää Suomen ja Japanin komediaa tuomalla japanilaista komediatyyliä pysyvästi Suomeen, ja tulemmekin Kotaessa kuulemaan esiintymisen ja Q&A tilaisuuden myötä lisää muun muassa manzai komediaesitysformaatista!

Voit tutustua Genin tuotantoon ja Manzai-projektiin hänen somekanavissaan:

Instagramissa

TikTokissa

YouTubessa

X:ssä

Mikä on manzai projekti?

Manzai projektin tarkoituksena on yleistää komediaesitysformaatti manzaita Suomessa, ja näin rikastaa ja monipuolistaa Suomen komediakulttuuria entisestään.

Manzai on komediaesityksen muoto samoin kuin esimerkiksi sketsi ja stand-up. Manzaissa koomikot esiintyvät lavalla mikin edessä ja he naurattavat yleisöä etukäteen keksityllä, käsikirjoitetulla hauskalla keskustelulla. Manzaita esittää yleensä 2 hengen duo, mutta sitä voidaan esittää myös 3 tai useamman hengen ryhmässä.

Manzaissa muuten tavallisesti käytetä mitään rekvisiittaa tai tiettyjä pukuja hahmoja varten, vaan kyse on koomikkojen välisestä hauskasta keskustelusta ja näiden välisestä vuorovaikutuksesta. Manzain pituus riippuu tilanteista. TV-ohjelmissa manzait ovat yleensä 2-6 minuutin mittaisia, mutta komediateattereissa keskustelun pituus voi olla 10-15 minuuttia.

Manzain tekemisessä tarvitaan vain hyviä ideoita ja näyttelemistaitoja, minkä vuoksi kuka tahansa voi tehdä manzaita! Löytyisikö Kotaesta suomalaisia manzaiduoja?

Ohjelmat joissa Gen Takagi Kotae Expossa nähdään:

Mitä on Manzai? Esitys ja Q&A tilaisuus.

Ajankohdat ja muu sisältö julkaistaan tapahtuman lähestyessä.