Kotae Expo 2024 tuo tapahtumapaikalle erilaisia vieraita japanilaisen ja korealaisen populaarikulttuurin aiheiden ympäriltä. Tässä artikkelissa pääset tutustumaan kunniavierasduoomme ZoneVD ja Herbalisti!

ZoneVD & Herbalisti

ZoneVD ja Herbalisti, eli Joona Leppälä ja Juuso Karikuusi, ovat molemmat suomalaisia tubettajia ja sisällöntuottajia, jotka ovat nousseet suuren yleisön tietoisuuteen muun muassa YouTube kanaviensa kautta.

Kaksikkoa yhdistää tubettajan urien lisäksi myös vahva kiinnostus Japanilaiseen kulttuuriin ja sen ilmiöihin, ja he ovatkin vierailleet Japanissa useamman kerran, julkaisten myös paljon sisältöä matkoiltaan.

Oletko aina halunnut tietää lisää Japanissa vierailusta tai siellä asumisesta? Tule kuulemaan aiheesta lisää ZoneVD:n ja Herbalistin yhteiseen puheohjelmaan! Ohjelman lisäksi ZoneVD ja Herbalisti nähdään tapahtuman aikana Meet & Greet tilaisuudessa – olethan sinä jo valmis tapaamaan heidät livenä?

Tutustu kaksikkomme sisältöihin tarkemmin heidän kanavissaan:

Instagramissa ZoneVD, Herbalisti

YouTubessa ZoneVD, Herbalisti

Twitchissä ZoneVD

TikTokissa Herbalisti

X:ssä ZoneVD, Herbalisti

ZoneVD

ZoneVD, Joona Leppälä, on suomalainen YouTube persoona, joka tunnetaan ennen kaikkea hänen hauskoista ja uniikeista videoistaan. Videoissaan hän käsittelee aiheita, jotka ovat hänelle itselleen tärkeitä, minkä vuoksi hänen kanaviltaan löytyykin laajasti erilaisia sisältöjä, kuten sketsi-, peli-, ja tiedeaiheisia videoita.

Tubettamisen ohella Leppälä on myös kirjoittanut kirjoittanut suureen suosioon nousseita lasten ja nuorten tietokirjoja, kuten ZoneVD Uskomattoman ja kiehtovan tiedon jäljillä, sekä ZoneVD pelottavan tiedon jäljillä, joista jälkimmäisessä sivutaan myös Japaniin liittyviä teemoja paikallisten kauhutarinoiden kautta. Näiden lisäksi ZoneVD:ltä nähdään 2024 syksyllä myös uusi kirja julkaisu Jännittävän Japanin jäljillä!

Herbalisti

Herbalisti, Juuso Karikuusi, on suomalainen tubettaja, viihdetaiteilija, sisällöntuottaja sekä tiedottaja. Hän on tullut tunnetuksi erityisesti YouTube kanavansa kautta, mutta on sen ohella aktiivinen myös muualla sosiaalisessa mediassa. Videoiden teemoissa hänenkin kanavallaan nähdään laajasti eri aiheita, ja hän kehottaakin seuraajiaan aina odottamaan odottamatonta.

Tubettamisen ohella Herbalisti on urallaan ennättänyt julkaista musiikkia, voittaa Vuoden viihdyttäjä -palkinnon Tubeconissa, sekä osallistua eri televisiosarjoihin. Intohimo omia juttuja kohtaan, sekä oman tekemisen kehittämiseen onkin siivittänyt uraa myös näillä osa-alueilla.

ZoneVD + Herbalisti

ZoneVD ja Herbalisti ovat julkaisseet paljon somesisältöä myös yhteistyössä. Näistä yksiä näkyvimmistä yhteistyöprojekteista ovat olleet kaksikon vierailut Japanissa, ja sieltä kuvattu sisältö.

Tiesitkö, että ZoneVD ja Herbalisti ovat myös asuneet Japanissa kaksi kuukautta? Mukana matkassa olivat reissussa myös Sami Koivisto sekä Leppälän tyttöystävä. Matkan aikana ryhmä ennätti asua ja tutustua muun muassa Tokioon, Kiotoon sekä Osakaan.

Ohjelmat joissa ZoneVD ja Herbalisti Kotaessa nähdään:

Matkalla Japanissa – Puheohjelma
Meet & greetissä!

Ohjelmien ajankohdat ja tarkemmat tiedot julkaistaan tapahtuman lähestyessä.