Kotae Expo tuo tapahtumapaikalle erilaisia vieraita japanilaisen ja korealaisen populaarikulttuurin aiheiden ympäriltä. Tässä artikkelissa pääset tutustumaan yhteen kunniavieraistamme, Daiki Yoshikawaan.

Daiki Yoshikawa 

Daiki Yoshikawa on Japanista Suomeen muuttanut Youtube-vaikuttaja ja mikrobloggaaja. Yoshikawa on kerännyt Youtubessa jo yli 13 tuhatta seuraajaa ja viestintäpalvelu X:ssä häntä seuraa liki 9 000 seuraajaa. Hän jakaa sosiaalisen median kanavillaan arkeaan kahden kulttuurin välillä.

Yoshikawa muutti Suomeen opiskelemaan maisterintutkintoaan Jyväskylän yliopistossa. Valmistuttuaan hän on asunut ja työskennellyt ympäri suomea, tällä hetkellä hän asuu ja työskentelee pääkaupunkiseudulla kansainvälisen liiketoiminnan ja markkinoinnin parissa. 

Seuraa Daiki Yoshikawaa somessa:

Youtube : https://www.youtube.com/c/DAIKIFinlandLife

X (Twitter) : https://twitter.com/Okonomiyakiguy 

Ohjelmat, joissa Daiki Yoshikawa tullaan näkemään:

Q&A – tarkempi ajankohta tullaan julkaisemaan lähempänä tapahtumaa. 

Kysymyksiä kunniavieraille voi lähettää Kotae Expon Instagramissa!