Kotae Expon 2024 oheistuotteet myydään Mesenaatissa

Tuoteita ja palveluita pystyy hankkimaan vain mesenaatin kautta ja ovat saatavilla 31.5.2024 asti. Lue alempaa lisää toimitustavasta.

2024 T-paita
2024 T-paita
Kotae Huppari
Kotae Huppari
Avaimenperä POKITOKI
Avaimenperä POKITOKI
Tuotepaketti
Tuotepaketti
Emojipaketti
Emojipaketti
Kummilippu
Kummilippu
Karaoke: Yksityisaika
Karaoke: Yksityisaika
Teemakahvila: Yksityisaika
Teemakahvila: Yksityisaika

Mikä mesenaatti?

Kotae Expo on lanseerannut toukokuun alussa Mesenaattikampanjan. Mesenaatti on vastikkeellinen joukkorahoituskampanja, millä pystyt tukemaan meitä lunastamalla itsellesi upeita Kotae Expo -tuotteita tai elämyksiä! Lue lisää aikaisemmasta uutisestamme Tehdään Kotae Expoa yhdessä nyt ja tulevaisuudessa, miksi tarvitaan tukea, mihin varat sijoitetaan sekä miksi valitsimme mesenaattin.


Mesenaattikampanjaan

Oheistuotteet

Olemme keränneet monipuolisen valikoiman erilaisia vastikkeita, mitä tarjota haluamme tarjota mahdollisille rahoittajille. Valikoimasta löytyy Kotae Expon oheistuotteita, tapahtumassa koettavia lisäelämyksiä sekä hyväntekeväisyysvaihtoehtona Hope ry:lle lahjoitettavat kummiliput. Olemme suunnitelleet vastikkeet, mitä haluaisimme itsekin hankkia.

Tuotteilla toimitustapana ainoastaan nouto joko kesän Kotae Expo -tapahtumasta tai tapahtuman jälkeen Kotae Expon edustuspöydiltä muissa tapahtumissa. Edustustapahtumat

Kotae Expo 2024 t-paita – 35€

Kotae Expon virallinen 2024 t-paita tapahtuman maskotti Koen painatuksella! Androidi Koen painatus komeilee paidan etuosassa. T-paidasta on saatavilla koot S-5XL. B&C T-paita on 100% esikutistettua puuvillaa. B&C puuvilla tuotteet ovat osa vastuullisemman puuvillan tuottamista, Better Cotton.

Toimitustapana ainoastaan nouto joko kesän Kotae Expo -tapahtumasta tai tapahtuman jälkeen Kotae Expon edustuspöydiltä muissa tapahtumissa.

Ostamaan?


Tilaamaan

Vetoketjuhuppari – 55€

Musta huppari, jossa vetoketju edessä ja painatus selässä. Selkää komistavassa kuvituksessa on tapahtuman maskottihahmo, tosin hieman mekaanisemmassa muodossa kuin yleensä, kotaeläin Toki! Hupparista on saatavilla koot S-4XL. Huppari on Fruit of the Loom PREMIUM vetoketjullinenhuppari. Hupparin edessä on edessä kaksitaskua ja huppu on vuorellinen.

Kotae Expon hupparit ovat saatavilla vain ennakkotilaamalla Mesenaatin kautta. Huppareita ei ole tulossa myyntiin tapahtumaan. Hupparit ovat myynnissä 31.5.2024 asti. Toimitustapana ainoastaan nouto joko kesän Kotae Expo -tapahtumasta tai tapahtuman jälkeen Kotae Expon edustuspöydiltä muissa tapahtumissa.


Tilaamaan

Kotae Expo tuotepaketti – 25€

Kotae Expon tuotepaketti, johon sisältyy kaulanauha, kangasmerkki, tarra-arkki ja rintanappi. Tuotepakettia on rajoitettu erä jos haluat varmistaa tuotepaketin päätyvän sinun kotiin kannattaa hankkia paketti mesenaatin kautta viimeistään 31.5.2024.

Tarra-arkissa sekä sateenkaarevassa rintanapissa esiintyy tapahtuman maskottihahmo Toki, kun taas kangasmerkki ja kaulanauha ovat tech wear -muodin inspiroimia.

Toimitustapana ainoastaan nouto joko kesän Kotae Expo -tapahtumasta tai tapahtuman jälkeen Kotae Expon edustuspöydiltä muissa tapahtumissa. Jos Kotae-tuotepaketit eivät myy loppuun Mesenaatin aikana, tulevat loput tuotepaketit myyntiin Kotae Expoon


Tilaamaan

PokiToki-avaimenperä – 15€

Oletko toivonut, että maskotistamme Tokista olisi taskukokoinen versio, joka voisi kulkea mukanasi kaikkialle? PokiToki on silloin juuri sinulle! 

Tämä n. 5 cm korkea papukaijalukolla varusteltu ystävänmuotoinen avaimenperä on valmistettu akryylistä ja sen pyöreys on viimeistelty epoksipäällysteellä. Näitä taskukokoisia ystäviä on rajoitettu erä. PokiTokeja voi ostaa 31.5.2024 asti tai niin kauan kun niitä riittää. 

Tilaa sekä maksa Mesenaatissa ja nouda tapahtumasta oma taskuystäväsi.


Tilaamaan

Toki-emojipaketti – 10€

Haluaisitko Tokin ilahduttamaan jokaista päivääsi ja auttaa sinua ilmaisemaan tunteesi paremmin pikaviesteissä tai etkä jaksa kirjoittaa, mutta emojeissasi ei ole mitään sopivaa? Toki to the rescue! Onko tiukka paikka? Hikoileva Toki tai järkyttynyt Toki pelastaa tilanteen. Tokeja löytyy myös huikeisiin ja ihastuttaviin tilanteisiin.

Sisältää yhteensä 30 erilaista emojia, joissa seikkailee Kotae Expon maskottihahmo Toki! Emojeja voit käyttää esimerkiksi Discord- ja Slack-pikaviestimissä.

Olemme päässeet minimitavoitteeseen, joten emojien toimittaminen rahoittajien sähköposteihin on aloitettu. Emojeja lähetetään muutaman päivän välein.


Tilaamaan

Kummilippu + eksklusiivinen taidekortti – 45€

Haluaisitko toimia salaisena kummina ja antaa jollekin mahdollisuuden päästä kokemaan Kotae Expo? Nyt se on mahdollista!

Lahjoitamme jokaista kummilippua kohden Kotae Expon viikonloppulipun Hope ry:lle, joka jakaa liput vähävaraisille tai muusta syystä lipun hankkimiseen tukea tarvitseville.

Lisäksi saat Kotaen taiteilijoiden suunnitteleman taidekortin, joka on suunniteltu yksinomaan kummilipun rahoittaneille. Toimitus postitse viimeistään vuoden 2024 loppuun mennessä.


Tilaamaan

Ei tässä vielä kaikki..

Mesenaatissa tarjoamme vielä kaksi lisäelämyksiä tapahtumassa. Elämyksiä on hyvin rajattu määrä yksityisaikoja karaokeen on saatavilla vain 5 ja teemakahvila @Toriin 1 kappale.

Yksityisaika: Karaoke + snakcit (max. 20 hlö) – 100€

Miltä kuulostaisi yksityinen karaokehetki nostattamaan tunnelmaa ennen iltabileitä tai niiden aikana?

Varaa Kotae Expossa oleva karaokehuone yksityiskäyttöön max. 20 hengelle yhdeksi tunniksi. Varausajat sijoittuvat lauantaille 29.6.2024 klo 19-24 välille. Useamman varauksen tapahtuessa ajat arvotaan kaikkien varaajien kesken. 

Varaukseen sisältyy virvoitusjuomat sekä pikkupurtavaa koko porukalle.

Huom! Karaokeen osallistuaksesi sinulla täytyy olla lauantai- tai viikonloppulippu Kotae Expoon.


Tilaamaan

Yksityisaika: @Torii-kahvila sis. tarjoilut (max. 10 hlö) – 450€

Oletko aina halunnut yksityisajan teemakahvilaan läheisimpien ystäviesi kanssa ja ottaa kuvia yhteisestä ajastanne kahvilassa?

Varaa Kotae Expossa olevaan @Torii-teemakahvilaan n. 1,5 tunnin yksityisaika enintään 10 hengelle. Aika on lauantaina 29.6. 2024 klo 20 jälkeen. 

Hintaan sisältyy ruuat ja juomat etukäteen laaditusta menusta sekä polaroid-kuvat jokaiselle vierailijalle. 

Kahvilassa ei ole käynnin aikana muita kävijöitä. Tarkka aika sovitaan ostajan kanssa. Jokainen vierailija tarvitsee joko Kotae Expon lauantai- tai viikonloppulipun.

Lisätietoa @Torii -teemakahvilasta


Tilaamaan

Olemme kiitollisia kaikesta saamastamme tuesta!

Jakamalla Kotaen Mesenaatti-kampanjaa autat meitä ”Sharing is caring”.

Tehdään Kotae Exposta joka vuoden kohokohta!