Tule mukaan rakentamaan uutta japanilaisen ja korealaisen popkulttuurin tapahtumaa sekä varmistamaan sen jatkuvuus! Kotae Expo lanseeraa tänään Mesenaatti.me-sivustolla joukkorahoituskampanjan, mistä on siis kyse?

Kotae Expo tapahtuu tänä kesänä Tampereen messu- ja urheilukeskuksessa kesäkuun viimeisenä viikonloppuna 29.-30.6.2024, alle kahden kuukauden kuluttua! Uutena tapahtumana jokainen ostettu ennakkolippu on meille elintärkeä. Lipunmyynti onkin sujunut tasaisesti, mutta viime vuosina tapahtuma-alalla vallitsevien trendien mukaisesti varsin rauhallisesti. Olemme kuitenkin iloisia, että Kotae Expo on saanut paljon kiinnostusta ja tukea eri kanavissa alan harrastajilta, aihealueista kiinnostuneilta ja sidosryhmiltä! 

Kyseessä on vastikkeellinen joukkorahoituskampanja, auttamalla meitä voit lunastaa upeaita Kotae Expo -tuotteita tai elämyksiä!

Miksi siis loimme joukkorahoituskampanjan?

Vaikka Kotae Expo on herättänyt monien mielenkiinnon ja saanut paljon tukea taakseen, tarvitsemme edelleen lisäpotkua tapahtuman rahoitukseen, jotta saamme varmasti tarjottua parhaan mahdollisen kokemuksen erityisesti teille kävijöille tämän kesän tapahtumassa.

Kuten mainittua, Kotae Expo on täysin uusi tapahtuma, joka ei vielä ole ehtinyt vakiinnuttaa paikkaansa harrastajien keskuudessa. Tapahtuman kulisseissa toimii noin 60:n hengen vapaaehtoisen vastaavan joukko, joista iso osa on toiminut con-skenessä sekä tapahtuma-alalla jo pidempään. Moni meistä on myös oman vastuualueensa rautaisia ammattilaisia ja tekee tätä täysin rakkaudesta lajiin! 

Haluamme rakentaa Kotae Exposta tapahtuman, joka tulee palvelemaan ja antamaan lukuisia unohtumattomia muistoja harrastajille myös tulevina vuosina. Tavoitteemme on vakiinnuttaa paikkamme Suomen coniscenessä ja harrastajien sydämissä. ♥

Kotae Expo 2024 tullaan järjestämään kesäkuussa riippumatta kampanjan lopputuloksesta. Ei siis kannata huolestua, mikäli ennakkoliput taskusta löytyvät jo!

Miksi Mesenaatti?

Valitsimme Mesenaatin rahoitusväyläksi, koska sen avulla pystymme selkeästi viestimään rahoituksen tarpeesta sekä tavoittamaan tukijoita myös omien tiedotuskanaviemme ulkopuolelta. Lisäksi Mesenaatti tarjoaa helpon tavan seurata rahoituksen edistymistä sekä tarjoaa turvaa rahoittajille.

Mihin kerätty rahoitus tultaisiin käyttämään?

Kampanjan saavuttaessa vähintään minimitavoitteensa pystymme panostamaan lisää tämän vuoden tapahtumaan, esimerkiksi vapaaehtoisten taukotilojen varustukseen ja kaikille avointen hengailualueiden sisustukseen sekä taidenurkkauksen tarvikevalikoimaan. Saavutettaessa päätavoitteemme, pystyisimme näiden lisäksi esimerkiksi maksamaan osan tilojen varausmaksusta ensi vuoden tapahtumaa varten!

Miksi Kotae Expo ansaitsee tukesi?

Kotae Expon tulevaisuus on vielä kirjoittamaton. Kunnianhimoinen, mutta saavutettavissa oleva, unelmamme on olla Pohjoismaiden suurin japanilaisen ja korealaisen populaarikulttuurin tapahtuma. Tiesitkö, että tapahtuman nykyiset tilat sallivat tapahtumamme kasvun tällaiseksi? 

Meillä on siis täysi mahdollisuus kotiutua tapahtumana nykyisiin tiloihimme sekä kasvaa tapahtumana vuosi vuodelta. Tarvitsemme enää sinun tukesi!

Olemme voittoa tavoittelematon järjestö, joten emme itse hyödy rahallisesti tapahtumasta. Kaikki tulot menevät siis lyhentämättömänä tapahtumamme mahdollistamiseen. Meitä ei aja tuotto vaan halu järjestää harrastajien näköinen ja heille tarkoitettu tapahtuma. Meillä on uutena tapahtumana vielä mahdollisuus muotoutua myös kävijöiden näköiseksi tapahtumaksi.

Tarjoamme ainutlaatuisen tilaisuuden olla osana Suomen japanilaisen ja korealaisen popkulttuurin historiaa. Auttamalla meitä, voit lunastaa itsellesi valitsemasi tuotteen tai elämyksen! Tai ehkä haluaisit auttaa jotakuta, jolla ei muutoin olisi mahdollisuutta kokea tapahtumaamme Hope ry:n haltiakummilipulla? 

Mitä vastikkeita tarjoamme tukijoille?

Olemme pyrkineet keräämään monipuolisen valikoiman erilaisia vastikkeita, mitä tarjota potentiaalisille rahoittajille. Valikoimasta löytyy Kotae Expon oheistuotteita, tapahtumassa koettavia lisäelämyksiä sekä hyväntekeväisyysvaihtoehtona Hope ry:lle lahjoitettavat kummiliput. 

Oheistuotteista avaimenperiä sekä Kotae-tuotepaketteja on saatavilla vain rajoitettu erä, joten emme voi taata niiden saatavuutta itse tapahtumassa.

T-paidat ja vetoketjuhupparit ovat saatavilla ainoastaan Mesenaatin kautta rajoitetun ajan. Jos siis halajat näitä, niin pidäthän huolen, että varmistat paitasi rahoittamalla Kotae Expoa ennen kampanjan loppumista!

Tutustu kaikkiin tarjoamiimme vastikkeisiin Mesenaatti-kampanjan sivulta!

Suuri kiitos tuesta jokaiselle tapahtumaan ennakkolipun ostaneelle, Mesenaatti-kampanjaan osallistuneelle sekä kaikille, jotka ovat tukeneet meitä somessa, levittäneet julisteita ja uskoneet meihin! Nähdään kesällä!

♥: Kotae Expon vastaavat sekä vapaaehtoiset

Osta liput kesän 2024 Kotae Expoon lippukaupasta (suora linkki Tikettiin)