Artesaaniesittelyt

Ensimmäisen erän esittelyt on julkaistu, tutustu tapahtumamme artesaaneihin jo ennakkoon!

Ehdit vielä hakea mukaan artesaaniksi tai taidekujalle, tutustu tarkemmin täällä.

Untitled Artwork

Altvmn

Olen digitaalinen taiteilija Tampereelta. Teen fanitaidetta animangoista ja peleistä mm. Chainsaw Man, Nana, Jujutsu Kaisen, Bungou Stray Dogs, Genshin Impact, Studio Ghibli ja monia muita! Pöydältäni tulee löytymään printtejä, pinssejä, tarroja ja avaimenperiä näistä aiheista. Tule rohkeesti moikkaamaan ja kenties keskustelemaan yllämainituista tuotannoista!

kuvake 200x200

Canis-Infernalis

Canis-Infernalis erikoistuu luomaan aavemaista, synkkää ja kauhuelementtejä sisältävää taidetta. Myytäviä tuotteita ovat mm. t-paidat, lippikset ja pipot alkuperäisillä kuvituksilla. Näiden lisäksi voit löytää tuotevalikoimasta hihamerkkejä, pinssejä, tarroja, avaimenperiä, printtejä ja muuta kivaa. Pöytäni tarjoaa pääosin muuta kuin fanitaidetta, mutta voit löytää muutamia fanituotteita esim. Dead by Daylight -pelin kauhuhahmoista!

carmeval_avatar_200

Carmeval

Moikka! Oon peliartisti Helsingistä ja mun pöydält löytyy pääosin fanitaide-tuotteita. Edustettuna mm. Spiderverse, Apex Legends, Omori, Splatoon, Chainsaw Man, Chi’s Sweet Home, Cyberpunk, My Hero Academia, Sk8 the Infinity, Demon Slayer… Tuu ihmees kurkkaa ja moikkaa! c:

ellumir_elppidraws_avatar

ellumir & elppidraws

Kahden taiteilijan duo, jonka yhteisenä intohimona ovat erityisesti vahvat, kypsät naishahmot ja sarjakuvat. Pisteeltämme löytyy printtitaidetta, oheistuotteita ja omakustannesarjakuvia moneen aikuisempaan makuun.

feelingjellyarts_icon_200x200

FeelingJellyArts

Sytytkö animen sankaritarinoista ja tykkäät söpöistä pojista? Fanitaidetta kaikista suosikkisarjoista, mm. Chainsaw Man, Spy x Family, My Hero Academia, Demon Slayer, Jujutsu Kaisen, Tokyo Revengers, Haikyuu ja Free. Pöytäni kohokohta ovat pehmoiset hahmo-tyynyt, mutta myös perinteisempiä tuotteita, kuten charmeja, pinssejä ja tarroja löytyy pöydältäni.

minilogo

Feryares

Feryares on epoksihartsista valmistettuja pieniä kodinsisustusesineitä ja koruja myyvä yhden naisen taideprojekti.Työn keskipisteenä ovat erityisesti meriteemaiset esineet, galaksiteemat sekä peleihin (ja aiempiin teemoihin!) liittyvät pienet korut ja avaimenperät. Lisäksi valikoimassa on runsaasti erilaisia uniikkeja yksittäiskappaleita, jotka vaihtuvat tapahtuman teeman ja vuodenajan mukaan. 

fowappi

Fowappi

Olen 23-vuotias taitelija Suomesta, ja olen viettänyt viimeiset pari vuotta kiertäen eri Euroopan con-tapahtumia. Rakastan tavata ihmisiä jotka jakavat intohimoni niitä lähdemateriaaleja kohtaan joita taiteeni käsittelee, sekä mahdollisuutta uusille kokemuksille!  

from_scr4tch_piirretty_ikoni

from_scr4cth

Heipsu! Olen taiteilija joka kuluttaa aikansa liimaten sormiaan yhteen. Luon kierrätysmateriaaleista scifi/fantasia aiheisia originaali/fanart figuureja ja dioraamoja. Valikoimaan kuuluu myös postikortteja, tarroja ja mahdollisesti pinssejä.

hallanvalo

Hallanvalo

Hallanvalo on Oululainen kuvataiteilija ja sammakoiden ystävä! Hänen pöydästään voit löytää monipuolisesti söpöjä originaaleja kuvituksia, sekä erilaisia anime-ja länsimaisten fandomeiden printtejä ja tuotteita.

huolihukka

Huolihukka

Huolihukka on sarjakuvapiirtäjä ja kuvataiteilija Tampereelta. Tuotevalikoimastani löytyy omakustannesarjakuvia, printtejä, tarroja, pinssejä sekä kangasmerkkejä, ja pian myös muita vaatteita!

ideaputiikki

Ideabutiikki

Tiedätkö mistä sana ”revontuli” tulee? Tai miksi muinoin peijaisten lopuksi karhun kallo asetettiin korkealle puun oksalle? Tuotteemme ammentavat inspiraatiota Suomen myyteistä ja luonnosta. Ennen vanhaan moniin eläimiin liittyi mitä merkillisempiä uskomuksia, esimerkiksi joutsenen sanottiin voivan matkata elävien ja kuolleiden maailmojen välillä ja karhua pidettiin jumalana sekä ihmisten esi-isänä. Valikoimaamme kuuluu vanerisia koruja, avaimenperiä, pinssejä ja magneetteja sekä taideprinttejä ja tarroja, ja myös Suuri sienijahti-lautapeli!

inkaruska

Inka Ruska

Inka Ruskan takana pyörii luonto- ja eläinrakas taiteilija ja pienyrittäjä, joka pitää kaikesta taianomaisesta, maagisesta ja leikkisästä. Se näkyykin taiteessa erilaisina taika-eläiminä, keijuina ja muina mielikuvituksellisina fantasia-aiheina. Tuotevalikoimasta löytyy vanerisia koruja, taideprinttejä, tarroja, magneetteja, avaimenperiä, washiteippejä sekä postikortteja. Kaikki tuotteet ovat itse suunniteltuja, ja osa valmistuu alusta loppuun omassa kotistudiossa. 

Ötökkä profiilikuva-200x200px-01

Kilatora Design

Moikka! Olen Kirsi, harrastetaiteilija ja designtekstiili opiskelija Salosta. Myyntipöydältäni löytyy käsin valmistettuja tekstiilituotteita penaalien, avainlenkkien ja kangaskassien muodossa. Myös muuta kivaa löytyy, kuten pinssejä, magneetteja, avaimenperiä ja postikortteja. Ammennan inspiraationi Suomen luonnosta ja eläimistä. Tykkään käyttää paljon värejä ripauksena hieman synkkyyttä.

kisun_kioski-ava

Kisun Kioski

Tervetuloa hattaranmakuiseen unelmaani! Kisun Kioski tarjoilee sinulle ihania kawaii-henkisiä asusteita. Koko kioski on yhden opiskelija naisen pyörittämä. Kaikki tuotteet ovat itse tehtyjä ♡

kuu_arts-ava

Kuu Arts

Kuu Arts tuottaa paperituotteita käsin suomessa. Valikoimiin kuuluu tarroja, koruja, postikortteja, avaimenperiä sekä muita ihania lahjaksi sopivia tuotteita.

logo 200px

Lamppu Art

Moikka! Olen Lamppu, kuvittaja Tampereelta. Valikoimastani löytyy originaalia taidetta söpöjen eläinten, LGBTQ+ aatteen sekä omien hahmojen muodossa. Fanitaidetta taas löytyy Genshin Impactista ja Honkai: Star Railista! Tervetuloa!

latecrafts

LateCrafts

Pöydältäni löytyy mm. amigurumeja, magneetteja, seinäkoristeita, sekä tarroja. Työt ovat lähinnä originaaleja, painottuen eläimiin ja fantasiaan, mutta mukana saattaa olla fanitaidettakin.

Leorppa_Ikoni2023

Leorppa

Minut tunnetaan Taival sun luo -nimisen nettisarjakuvan tekijänä. Teen myös paljon fanitaidetta, figuureja, muraaleja ja originaalitöitä. Myyn kawaii/alternative/pastel goth -tyylisiä custom pehmoleluja. Teen myös pieniä ja söpöjä figuureja, magneetteja, charmeja, sekä originaali- ja fanart-printtejä.

avatar2023

lucinferos

Olen tamperelainen fanartisti, jonka myyntipöydältä löytää lukuisia printtejä, tarroja, avaimenperiä ja muita tuotteita kaikista lempifandomeistani. Tämänhetkisiin mielenkiinnon kohteisiini kuuluvat mm. spiderman, resident evil, genshin impact ja rytmipelit!

myrntai_esittelykuva

Myrntai

Olen Tampereelle pesiytynyt kuvittaja, joka tykkää kokeilla ja leikkiä erilaisten tekniikoiden kanssa. Muste, digitaaliset värikkäät jutut ja linopaino on tällä hetkellä lähimpänä sydäntä. Teoksiin eksyy otuksia ja palasia oman pään sisältä ja nyt sinne sekaan on löytänyt tiensä vaikutteita roolipeliharrastuksestani. Pöydälläni on myynnissä erilaisia printtejä, käsin vedostettuja vedoksia, tarroja, kirjanmerkkejä, washiteippiä, korvakoruja ja zinejä/sarjakuvaa.

shibe

Nokitorppa

Kahdeksi maailmaksi jakautunut pöytä sisältää kauhupainotteisia digimaalauksia, luukoruja, sekä vastapainoksi suloisia eläinhahmoja, sekä herkkiä luontoaiheita. Jotain jokaiselle! Teokset valloittavat pöytää niin korkealaatuisten printtien, avainnauhojen ja avaimenperien, kangaskassien, puupinssien sekä korujen muodossa.

kappaPinkkiPyorea_400px

norapiirsi

Heippa! Olen taiteilija joka piirtää enimmäkseen originellia taidetta fantasian, taruolentojen ja japanilaisen kulttuurin innoittamana. Valikoimaan kuuluu printit, charmit, vinyylitarrat ja pinssit, ja kausittaisen innostukseni myötä esim käsinmuovailtuja minifiguja, miniryijyjä tai virkattuja kukkaroita.

reshi_icon

Reshi

Teen kuvituksia ja erilaisia tuotteita anime- ja pelifanart painotuksella, mukana myös ripaus sisältöä original hahmoista. Olen harrastanut taidekujailua ja kaikkea siihen liittyvää vuodesta 2015 alkaen. Asun Tampereella ja kovin innoissani uudesta tapahtumasta täällä.

riikkusga-ava

Riikkusga

Värikkään iloista ja abstraktia akryylimaaleilla tehtyä taidetta. Suurella intohimolla ja rakkaudella luovuutta ja värejä kohtaan. Taiteessani korostuu sen hetkiset tunnetilani ja omanlaiseni näkemys pensselin jälkeineen. Aiheina taiteessani korostuvat erityisesti mm. luonto, symboolisuus, rakkaus ja henkisyys. Taiteen avulla käsittelen ja pohdin asioita elämässäni löytäen elämääni lisää merkitystä ja rakkautta päivittäin.

saida_200px

Saida

Moikka, olen Saida! Pöydältäni löytyy vähän kaikenlaista; mm. printtejä, tarroja, magneetteja ja pinssejä. Valikoimasta löytyy fanitaidetta eri sarjoista, kirjoista, animeista, peleistä, jne. Pöydältä löytyy myös liuta eläinaiheisia tuotteita sekä tuotteita joissa esiintyvät omat hahmoni.

Si3art avatar 200pix

Si3art

I’m an artist from Estonia and I love to paint and craft. I mostly paint with watercolors mixed with inks and markers. These illustrations are made into prints, stickers, pins, keychains. For crafted items I have embroidered patches and handmade animal ears on a headband.

icon

st4rfighter

St4rfighter is an Estonian artist making embroidered patches and keychains, acrylic charms, enamel pins and more. At this table you can find stuff for fandoms both eastern and western, as well as a bunch of original art! Most importantly, everything is really pink and cute.

sysirauta

Sysirauta

Olen Sysirauta, fantasiaotusartisti. Teen niistä kuvituksia perinteisellä medilla ja intensiivisin värein. Mukana kulkee myös jokunen normaaliksi luokiteltu eläin. Pöydältä löytyy printtejä, kortteja, tarroja, magneetteja, pinssejä, kangasmerkkejä, ja muutakin. 

visualmeri

Visual Meri

Visual Merin valikoimasta löydät erilaisia eläinaiheisia ovitarroja, postikortteja, julisteita, heijastimia ja muita upeita paperituotteita.