Liity kannattajajäseneksi!

Kotae Expo -tapahtumaa järjestää voittoatavoittelematon Kotae ry.

Kotae ry tarkoituksena on lisätä, kehittää ja ylläpitää mahdollisuuksia japanilaisen populaarikulttuurin harrastamiseen, erityisesti tapahtumajärjestämisen keinoin!

Jos haluat olla mukana tukemassa yhdistyksen toimintaa ja tapahtumia nyt ja tulevaisuudessa, voit liittyä yhdistykseen jäsenenä tai kannattajajäsenenä!

Kotae ry:n varsinainen jäsenyys kaudella 1.10.2023-30.9.2024 on maksuton. Varsinainen jäsen voi halutessaan maksaa vapaaehtoisen 10 euron jäsenmaksun. Ilmoitathan hakemuksessasi mikäli olet kiinnostunut vapaaehtoisesta jäsenmaksusta. Toimitamme laskun erikseen sähköpostitse kiinnostuksensa ilmaisseille hyväksytyille jäsenille.

Kannattajajäsenmaksu kaudella 1.10.2023-30.9.2024 on 50 euroa. Ilmoitathan hakemuksessasi mikäli olet kiinnostunut kannattajajäsenyydestä. Toimitamme laskun erikseen sähköpostitse kiinnostuksensa ilmaisseille hyväksytyille kannattajajäsenille.

Hakemuksen löydät Kompassista.