Kotae Expon aikana saamme nauttia kaksin käsin iltabileistä!

Lauantaina 29.6. tapahtumapaikalla Tampereen Messukeskuksella järjestettävät Tokin Megabileet ovat ikärajattomat iltabileet kaikille!

Kotae Expon yhteistyökumppanin Bar & Cafe Lategamen tiloissa järjestettävä Koe Lounge taas ovat ikärajalliset bileet, jonne täysi-ikäiset kävijämme voivat suunnata astetta rauhallisempaan illanviettoon.

Tokin Megabileiden käytänteet

Tokin Megabileet starttaavat klo 21:00 E-hallin päälavalla. Sisäänkäynti E-halliin tapahtuu klo 21:00 alkaen Tampereen Messukeskuksen Eteläisen sisäänkäynnin kautta. Tokin Megabileisiin et tarvitse erikseen pääsylippua, vaan sisäänpääsy bileisiin sisältyy Kotae Expon lauantain, ja viikonlopun pääsylippuun.

Kotae Expon muut tilat (A-halli, Seminaarikeskus, Kokouskäytävä) suljetaan lauantaina 29.6. klo 20:00, mutta Messukeskuksen pääaula sekä pukuhuoneet ovat kävijöille avoinna klo 20:00 eteenpäin. 

Kotae Expon narikka sijaitsee pääaulassa, ja on Kotae Expon kävijöille ilmainen. 

Pääaulassa sijaitsee myös Fanalona Cafe, joka on auki klo 20:00 saakka. Lähialueen kauppakeskusten ravintolat ovat auki vaihtelevasti, ja tietoa ravintoloiden aukioloajoista saat parhaiten kauppakeskusten sivuilta.

Karaokehuone Siriuksessa on iltabileiden kävijöiden käytössä klo 22:30 – 01:00 välisenä aikana. Kulku karaokehuoneeseen tapahtuu Eteläiseltä sisäänkäynniltä. Jos tarvitset karaokehuoneeseen esteetöntä kulkua, iltabileiden infosta tai järjestyksenvalvojalta voit pyytää apua hissin käyttöön.

Iltabileiden tiloissa sekä sen ympäristössä päivystävät Kotae Expon järjestyksenvalvojat sekä häirintäyhdyshenkilöt, joihin voit ottaa yhteyttä koko illan ajan. Häirintäyhteyshenkilöiden yhteystiedot löydät täältä.

Messukeskuksen ovet sulkeutuvat klo 03:00.

Koe Lounge Bar & Cafe Lategamen tiloissa

Bar & Cafe Lategamen osoite on Kuninkaankatu 19, 33210 Tampere.

Lategamen yhteystiedot voit löytää heidän verkkosivuiltaan täältä.

Kotae Expon virallinen ohjelma starttaa Lategamen tiloissa klo 21:00, ja päättyy klo 02:00 kun tilat suljetaan.

Koe Lounge on ikärajallinen tapahtuma. Osallistuaksesi Koe Loungeen tarvitset mukaasi henkilöllisyystodistuksen todistamaan täysi-ikäisyytesi. Koe Loungeen et tarvitse erikseen pääsylippua, vaan sisäänpääsy Loungeen sisältyy Kotae Expon lauantain ja viikonlopun pääsylippuun.

Esiintyjäohjelmien lisäksi Cafe & Bar Lategamen tiloissa kävijöiden käytössä ovat myös erilaiset konsoli-, lauta-, ja tanssipelit, sekä tarjoilussa on teemaan sopivia drinkkejä.