Eli kaikki mitä sinun tulee tietää pääsylipuista, lipputyypeistä ja rannekkeenvaihdosta!

Onko pääsyliput Kotae Expoon jo taskussa vai tapaatko ostaa liput vasta viime hetkellä? Mietityttääkö lippujen vaihto rannekkeeseen? 

Lippujen ennakkomyynti päättyy torstaina 27.6.2024 kello 23.59 – toimi siis pian! Jos et kuitenkaan ehtinyt ennakkolipunmyyntiin tai haluatkin viettää Kotae Expossa kaksi päivää yhden sijaan, ei hätää – tässä uutisessa kerromme kaiken, mitä pääsylipuista tarvitsee tietää!

Mitä maksaa?

Kotae Expon pääsylippujen ennakkomyynnin päätyttyä lippuja saa ostettua perjantaina 28.6.2024 VAIN lipunvaihtopisteeltämme, Metkusen myymälästä Tampereen keskustasta osoitteesta Verkatehtaankatu 8, 33100 Tampere. Lauantaina ja sunnuntaina jäljelle jäävät liput myydään Messukeskuksen ovelta.

Liput Metkuselta ja Messukeskuksen ovelta (mikäli lippuja riittää):

Viikonloppu (la-su) 45 €

Sunnuntai 25 €

Päivälippujen päivitys viikonloppulippuun (mikäli lippuja riittää):

Lauantain lipun päivittäminen koko viikonlopun lipuksi: 15 €

Sunnuntain lipun päivittäminen koko viikonlopun lipuksi: 19 €

Missä vaihdan pääsylipun rannekkeeseen?

Rannekkeenvaihto toimii perjantaina 28.6. klo 14.00–20.00 Metkusen myymälässä, osoitteessa Verkatehtaankatu 8. 

Lauantaina lipunvaihto aukeaa tapahtuman ulkopuolella klo 9.00 (huom. Ovet avautuvat klo 10.00)  ja sunnuntaina liput vaihdetaan rannekkeisiin tapahtuman aukioloaikoina lipunvaihtopisteellä. (Tampereen Messukeskus)

Huom! Jos omaat VIP-liput, vaihdetaan lippu rannekkeeseen Messukeskuksella omalla pisteellään, jolloin saat mukaasi myös VIP-tuotepaketin. Tätä lipputyyppiä siis EI voi vaihtaa Metkusella perjantaina!

Rannekkeeni on liian kireällä, voiko asialle tehdä jotain?

Infon työvoima auttaa sinua mielellään rannekkeen ollessa esimerkiksi liian kireällä! Ethän kuitenkaan irrota tai leikkaa vanhaa ranneketta itse, sillä tällaisessa tilanteessa emme voi olla varmoja, että alkuperäinen ranneke oli juuri sinulla. 

Vaihdamme rannekkeen sinulle veloituksetta tarvittaessa.

Käytin jo päivälippuni, mutta nyt haluankin tulla myös sunnuntaina?! 😥

Ei hätää! Lauantain päivälipun voit päivittää viikonloppulippuun missä vaiheessa päivää tahansa, kunhan lippuja on vielä saatavilla ja muistat pitää lauantain rannekkeen ranteessasi. 

Ethän siis tässäkään tapauksessa leikkaa ranneketta itse irti!

Tarvitsen majoituksen, mutten ostanut sitä ennakkoon, voiko lattiamajoitukseen ostaa lippuja lauantaina?

Kyllä! Lattiamajoituksen lippuja myydään Tampereen Messukeskuksen lipunvaihtopisteellä lauantaina. 

Lattiamajoituksen hinta on 15 €. Huomaathan, että tapahtumapaikka on täysin alkoholiton myös majoituksen aikana – ethän tule majoitukseen päihtyneenä!

Lattiamajoitukseen tarvitset oman makuualustan ja muut majoitustarvikkeet. Messukeskukselta löytyy myös pukuhuoneet ja suihkut peseytymistä varten.

En ostanut ennakkolippua, mutta pääsen Kotae Expoon vain lauantaina. Voinko ostaa yhden päivän lipun lauantaina?

Ennakkolippujen myynti loppuu torstaina 28.6. klo 23.59, jolloin Early Fox -lipputuotteet poistuvat myynnistä. 

Mikäli lippuja jää jäljelle ennakkomyynnin jälkeen, on 28.6.–30.6. (pe–su) saatavilla ainoastaan seuraavat lipputyypit: 

  • Last minute Fox -lippu (la–su) hintaan 45€ 
  • Sunday Fox / sunnuntain päivälippu hintaan 25€

Lisäksi lipputyypin päivittäminen onnistuu viikonlopun aikana, katso ohjeet yltä.

Voit myös kurkata Tiketin oman LiputOn-palvelun, mikäli toivomaasi lipputyyppiä olisi joku myymässä! 

Hukkasin pääsylippuni, täytyykö minun ostaa uusi?  

Mikäli sinulla on digitaalinen lippu, kannattaa lipun numero kirjata ylös paperille tai vaikka puhelimen muistioon. Lipunvaihdon työvoima voi löytää lippusi numerosarjan avulla. Tästä syystä älä jaa lippusi numeroa missään, välttääksesi sen joutumisen vääriin käsiin.

Paperisesta lipusta voit ottaa varmuuden vuoksi kuvan, jolloin lippusi on tallessa myös puhelimellasi tai muulla laitteella.

Tilanteessa, jossa lippu on kokonaan hukkunut tai unohtunut, ota yhteyttä Tiketin puhelinpalveluun (huomaa palvelumaksu):

  • Tiketin puhelinpalvelu 0600-1-1616 (1,78 € / min +pvm.) 
  • Avoinna: ma-la klo 9-21, su klo 11-19

Poikkeukset sisäänpääsymaksuissa

  • Alle 7-vuotiaat lapset maksavan vanhemman (yli 16-vuotiaan) henkilön seurassa pääsevät tapahtumaan veloituksetta. Otathan huomioon, että vanhempi henkilö lasketaan tällöin lapsen huoltajaksi, ja on vastuussa lapsesta tapahtuman ajan!
  • Avustajat:
    • Pyörätuolia käyttävän tai näkövammaisen maksavan kävijän avustaja pääsee tapahtumaan veloituksetta, kunhan avustaja saapuu lipunvaihtoon yhdessä avustajaa tarvitsevan kanssa. 
  • Avustaja pääsee tapahtumaan veloituksetta aina myös silloin, mikäli avustettavalla henkilöllä on EU:n vammaiskortti A-merkinnällä.
  • Tapahtumapaikkamme on esteetön. Tarvittaessa voit olla yhteydessä esteettömyys- tai lipunmyyntivastaavaamme esteettömän kulun varmistamiseksi. Lisää esteettömyydestä Kotae Expossa täällä.

Kotae Expo Tiketti.fi:ssä

Kotae Expo Tiketin LiputOn-palvelussa