Löydä tiesi Kotae Expoon!

Kotae Expo järjestetään Tampereen Urheilu- ja Messukeskuksella, joka sijatisee noin kuuden kilometrin päässä Tampereen keskustasta. Hurjimmat saattaisivatkin siis lähteä kävellen vaeltamaan tämän matkan, mutta paikan päälle pääsemiseen on olemassa helpompiakin vaihtoehtoja.
Teidän kävijöiden elämää helpottamaan olemmekin tähän koonneet eri vaihtoehtoja Messukeskuskelle pääsemiseen!

Bussit – Lähiliikenne

Linja 12 Rautatieasema – Messukeskus

Linja 12 liikennöi rautatieasemalta Tampereen Messu-­ ja Urheilukeskukseen n. 30 minuutin välein. Reitti kulkee keskustasta Rautatieaseman (pysäkkitunnus E 0526), Ratinan kauppakeskuksen (pysäkkitunnus 0120) ja Hatanpään valtatien (pysäkkitunnukset 2502 ja 2506) kautta. Ajoaika Rautatieasemalta Messukeskukselle on noin 15 minuuttia ja bussipysäkki on pääsisäänkäynnin edessä: Messukeskus B (2560). Paluubussit takaisin lähtevät Messukeskus A (2554)-pysäkiltä.

Linja 101 Keskustori – Messukeskus

Linja 101 kulkee keskustasta Keskustori M pysäkiltä (pysäkkitunnus 0041), Linja-autoaseman(pysäkkitunnus 0522) ja Hatanpään valtatien (pysäkkitunnukset 2502 ja 2506) kautta Messukeskuksen edessä olevalle pysäkille. Paluubussit takaisin lähtevät Messukeskus A (2554)-pysäkiltä.

Linja 8 Keskustori – Härmälä (HUOM! 10 min kävely!)

Linja numero 8 liikennöi Keskustorilta (pysäkkitunnus E 0011), Linja-autoaseman (pysäkkitunnus 0522) kautta Härmälänrannan pysäkille (pysäkkitunnus 2558), mistä on noin 10 minuutin kävelymatka Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen pohjoiseen sisäänkäyntiin.

Bussit – Kaukoliikenne

Tampereen linja-autoasemalle liikennöi moni kaukoliikenteen liikennöitsijä kuten Onnibus, Matkahuolto ja ExpressBus.
Linja-autoasemalta kätevintä on hypätä Nyssen linjan 12 bussiin, jonka pysäkki sijaitsee linja-autoaseman takana Kauppakeskus Ratinan edustalla. Linja-autoaseman läpi pääsee kätevästi kulkemaan.

Junalla

Tampereen rautatieasemalta helpointa on hypätä Nyssen linjan 12 kyytiin rautatieaseman edustalta löytyvältä pysäkiltä (pysäkkitunnus E 0526).

Autolla saapuminen

Tampereen Urheilu ja Messukeskus
Ilmailunkatu 20, 33900 Tampere

Kävijöille on varattu parkkipaikkoja Messukeskuksen E-hallin tuntumasta P2 -parkkialueelta. Pysäköinti Kotae Expon aikana on maksullista ja parkkilipukkeen pystyt itsellesi ostamaan paikan päällä tapahtuman lipunmyyntipisteltä. Maksutapoina käy kortti, lähimaksu sekä käteinen.


 Parkkilippu, voimassa koko viikonlopun – 15€

Tapahtumapaikalla on myös reilusti invapysäköintipaikkoja, jotka löytyvät pääsisäänkäynnin läheisyydestä.

Sähköauton latauspaikkoja on hyvin rajatusti näytteilleasettajien parkkialueella P2. Emme siis pysty takaamaan mahdollisuutta sähköauton lataamiselle.

Muita tapoja kulkemiseen?

Tampereen Messukeskukselle pääsee kätevästi myös Kaupunkipyörällä sekä sähköpotkulaudalla kuten Tierillä.

Taksi Tampere palvelee numerosta 0100 4131.