Kotaen oheistuotteet ja Tokin megabileiden lipunvaihto myyntipöydältämme!

Tarkkasilmäisimmät kävijämme ja vapaaehtoisemme ovatkin jo mahdollisesti huomanneet tapahtumamme nimeä kantavan myyntipöydän viestinnässämme. Kotae Shopissa sinua tervehtivät tapahtuman vapaaehtoiset. Shopissa myydään tapahtuman aikana tarroja, tapahtuman kaulanauhoja, sekä pienet määrät rahoituskampanjastamme ylijääneitä pinssejä ja muita tuotteita! Huomaathan, että ylimääräisiä myytäviä mesenaattituotteita on vain muutamia kappaleita jäljellä, joten myyntipöydälle kannattaa suunnata nopeasti!

Myyntitoiminnan ohella Kotae shop toimii myös mesenaattikampanjamme tuotteiden noutopisteenä, rahoituskampanjaamme osallistuneille kävijöille ja vapaaehtoisille. Mesenaattituotteiden noutoa varten, sinun tarvitsee Kotae Shopilla vain ilmoittaa nimesi, sekä tilauksen yhteydessä käytetty sähköpostiosoite. Luovutamme tilatut tuotteet näitä tietoja vastaan. Mikäli mesenaattina olet itse estynyt pääsemästä paikalle, voit myös tarvittaessa pyytää tapahtumalipun ostanutta luotettavaa perheenjäsentä tai ystävää hakemaan tuotteet puolestasi vapaamuotoisella valtakirjalla, josta käyvät ilmi pyydettävät tiedot. Tilatut mesenaattituotteet voi noutaa myös jälkeenpäin Ropeconista tai Traconista Kotaen edustuspöydältä, mikäli Kotaesta tuotteen nouto ei onnistu! Mesenaatin kautta lunastetut tuotteet onkin siis varattu niille, jotka ovat tuotteet ostaneet kampanjan kautta. Jo maksettuja mesenaattituotteita ei myydä eteenpäin.

Kotae shop on auki myyntipöytäsalin aukioloaikojen mukaisesti. 
 
Kotae shopin aukioloajat
Lauantaina klo 12-19 
Sunnuntaina klo 10-16.

 

Tapahtumamme sulkeutumisen jälkeen Kotae Shop muuntautuu Tokin megabileiden lipunvaihtopisteeksi ja palvelee kävijöitään koko bileiden ajan.

Olethan rohkeasti yhteydessä, mikäli sinulla on mesenaatin tuotteiden noutoon, tai yleisesti Kotae Shoppiin liittyviä kysymyksiä!