Kotaen ohjelmahaut on käsitelty

Kiitos kaikille ohjelmahaussa hakeneille! Ohjelmahakemukset on nyt käsitelty ja kaikki hakijat ovat saaneet tästä tietoa sähköpostiinsa. Mikäli hait ohjelmahaussa, mutta et saanut sähköpostia aiheen tiimoilta ole herkästi yhteydessä meihin sähköpostitse.

Ohjelmahaussa ilmennyt mahdollinen tietosuojariski

Ohjelmahaun lomakkeessa huomattiin haavoittuvaisuus 20.5. joka korjattiin välittömästi muutaman tunnin sisällä havainnosta. Tilanteeseen johtanut virhe on tunnistettu ja asia on käsitelty sisäisesti järjestäjiemme kesken vastaavien tilanteiden välttämiseksi jatkossa.

Lomakkeen luonnissa tapahtuneen virheen takia lomakkeeseen vastannut hakija on voinut nähdä toisten ohjelmahakuun vastanneiden antamia tietoja. Lomakkeen lähetyksen jälkeen lomakkeen loppusivulla on ollut linkki ”näytä aiemmat vastaukset”, jota klikkaamalla lomakkeen lähettänyt henkilö on voinut päästä tietoihin käsiksi. On siis mahdollista, että ohjelmanpitäjät ovat nähneet toistensa lomaketietoja tässä yhteydessä. Linkki on näkynyt vain lomakkeen lähetyksen jälkeisellä kuittaussivulla joten sen ovat voineet nähdä vain lomakkeen lähettäneet henkilöt, jotka rajoittuvat tässä tapauksessa hyvin pieneen määrään Kotae Expon ohjelmanpitäjiä ja ohjelmapaikkaa hakeneita henkilöitä. Virallinen tiedote aiheesta on toimitettu tapahtuman ohjelmatiimin toimesta sähköpostitse kaikille ohjelmahakulomakkeen täyttäneille.

Olemme pahoillamme tilanteesta ja sen aiheuttamaa huolta. Lomakkeessa ollut virhe on korjattu ja tietoihin pääsee käsiksi enää vain Kotae Expon ohjelmajärjestyksen taholta. Saimme tästä tärkeän oppitunnin lomakkeiden toimintaan liittyen, ja vahingon johdosta lomakkeiden tietoturvaan tullaan jatkossa kiinnittämään erityistä huomiota.

Mikäli teillä herää huolia tai kysymyksiä tilanteen suhteen vastaamme mielellämme. Voit lähettää meille viestiä osoitteeseen kotaery[at]gmail.com.