Kotae Expon ensimmäiset vahvistetut ohjelmat ovat löytäneet alustavat paikkansa. Jos siis mietit vielä esimerkiksi päiväkohtaisten ennakkolippujen ostoa, nyt on oikea hetki!

Tiedossa on kaikenlaista inspiroivaa ja kiinnostavaa ohjelmaa. Kotae Expossa pääset kuuntelemaan niin kotimaisten, kuin virtuaalisesti vierailevien kansainvälisten kunniavieraiden Q&A-hetkiä. Voit seurata jännittäviä kilpailuja niin cosplayn kuin tanssinkin saralta tai hypätä itse mukaan vaikkapa parapara-tanssitunnille!

Jos pidät rauhallisemmasta menosta, löytyy ohjelmasta myös luentoja, mahdollisuus kokeilla cosplay -croquista, ihailla pukuloistoa lolitamuotinäytöksessä tai vaikkapa rentoutua hetken kaverin kanssa lautapelikirjastossa. Kurkkaa ohjelmatarjonta -sivulta parhaat tärpit!

Ohjelma tulee täydentymään kevään aikana – pysy siis kuulolla, mutta varmista paikkasi Kotae Expossa ja osta lippusi nyt! Jokainen ennakkoon ostettu lippu viestii meille, että voimme toteuttaa tapahtuman juuri niin isona ja ainutlaatuisena, kuin olemme sen suunnitelleetkin!

Psst. Tiesithän, että liput voit maksaa Tiketin verkkosivuilla myös kulttuuriseteleillä?

Huomioithan, että pidätämme oikeudet muutoksiin.