Miksi hankkia liput ennakkoon tapahtumaan, jossa lippuja yritetään saada riittämään kaikille?

Olemme koonneet tähän artikkeliin muutamia ennakkolipunmyyntiin liittyviä etuja! Tutustu aiheeseen, ja varmista paikkasi vuoden siisteimpään spektaakkeliin!

 

Tilaa liput täältä!

 

1. Lippuja ovelta vain, jos niitä riittää

Suuresta lippukapasiteetistaan huolimatta Kotae Expon lippuja myydään ovelta vain, jos niitä on tapahtuma-viikolla riittävästi jäljellä.

Jos lippuja jää tapahtuman ovelta ostettavaksi, on lippujen hinta ovelta ostettaessa myös korkeampi kuin ennakkolipuilla. Tapahtumapaikalta et myöskään pysty ostamaan kaikkia tapahtuman lipputyyppejä, sillä sekä päivä- että VIP-liput ovat saatavilla vain ennakkoon. Lue lisää lipputyypeistä.

Ennakkolipunmyynnillä pystymme myös varmistamaan, että tapahtuma toteutuu juuri niin näyttävänä, kuin millaisena siitä haaveilemme, eikä tapahtuman palveluista tai tiloista tarvitse karsia mitään pois. Tapahtuman suunnittelussa joudumme jatkuvasti arvioimaan, paljonko lippuja saatetaan ovelta tosiasiassa myydä, ja minkälaisen taloudellisen riskin olemme tapahtumana valmiita ottamaan.

2. Palvelut rullaavat

Tapahtumaan hankittujen ennakkolippujen vaihtaminen tapahtuman rannekkeisiin käy ovella ostamista ripeämmin. Käytössäsi ovat messukeskuksella myös kaikki lipunvaihtopisteet, kun taas maksupäätteitä on käytössä vain muutamia. 

Tämän lisäksi ennakkoliput antavat vastaavillemme suuntaviivoja siitä, millaiselle kävijämäärälle tuotamme palveluita, ja millaiseen kapasiteettiin pisteissä on hyvä varautua etenkin ruuhka-aikoina ihan koko tapahtumassa!

Esimerkiksi tapatuman narikka, teemakahvila @torii ja lipunvaihto suunnittelevat vapaaehtoistensa määrät ja vuorot myytyjen ennakkolippujen perusteella. Pisteet tilapäisesti ruuhkautuvatkin väistämättä, jos yli puolet tapahtuman osallistujista päättää hankkia liput vasta ovelta. Hankkimalla lipun ennakkoon, autat siis paitsi meitä, varmistat myös omalta osaltasi itsellesi ja muille sujuvat palvelut!

3. Näytteilleasettajat varautuvat

Vastaavien ohella, on myytyjen ennakkolippujen määrä arvokas tieto myös tapahtuman näytteilleasettajille ja tapahtumapaikan ravintoloitsijalle. 

Näytteilleasettajat osaavat varautua riittävällä määrällä suosituimpia tuotteita, kun pystymme kertomaan heille ennakkoon tietoa potentiaalisten asiakkaiden määrästä. Tällä varmistamme, etteivät pitkät jonot ja tuotteiden loppuminen tapahtuman alkumetreillä aiheuta haasteita! Samalla tiedolla myös tapahtumapaikan ravintoloitsija pystyy varautumaan parhaiten ruokailijamääriin, eikä ruoka pääse loppumaan kesken! 

4. Tapahtuman rajat elävät

Tiesitkö, että mikäli liput näyttäisivät loppuvan kesken jo aikaisin keväällä, on tapahtuman laajentaminen uusille alueille vielä mahdollista! Kyllä, luit ihan oikein!

Tapahtumapaikallamme seinät eivät tule ensimmäisenä vastaan, vaan toiveenamme on tapahtuma, johon mahtuvat myös esimerkiksi kilpailijoiden ja esiintyjien omat kannustusjoukot, perheet ja muut aihepiireistä yleisesti uteliaat!

Tilojen laajennus ei kuitenkaan onnistu kädenkäänteessä, joten pystymme tähän vain jos osaamme varautua laajennukseen ajoissa. Tahtotilana meillä on, että meille mahtuisivat mukavasti kaikki. Se kuitenkin onnistuu vain, jos tiedämme että sinäkin olet tulossa!

5. Tapahtuman toteutuminen

Siinä missä tilojen laajentaminen on mahdollista ennakkolipunmyynnin onnistuessa odotettua paremmin, joudumme arvioimaan tarkasti myös tapahtumasta aiheutuvia taloudellisia riskejä. Mikäli siis sattuisi käymään niin hassusti, ettei ennakkolipunmyynti olisi odotetulla tasolla, saatamme joutua luopumaan osasta tiloja, tai karsimaan palveluista.

Tapahtuman peruuntuminen näyttää kuitenkin erittäin epätodennäköiseltä jo nyt, joten siitä ei lippua hankkiessa tarvitse kantaa huolta! Jos tapahtuma sattuisi kuitenkin jostakin odottamattomasta syystä peruuntumaan, käyvät kaikki ostetut liput seuraavaan aikataulutettuun Kotae Expo tapahtumaan sellaisenaan, tai voit peruuttaa ostetun lipun.

 

Mistä liput?

Mikäli tiedät saapuvasi Kotaeen, kannattaa siis pääsyliput napata taskuun jo nyt!

Kotae Expon lipunmyynti verkossa on käynnissä ja tapahtumaan on saatavilla päivälippuja, viikonloppulippuja ja erilaisia VIP-lipputuotteita!

VIP-liput sisältävät sisäänpääsyn ohella mm. lipunvaihdon oman VIP-kaistan, VIP-tuotepaketin, aikaisemman pääsyn taidekujalle ja myyntipöydille, sekä osa lipputyypeistä myös lounaslippuja ja majoituksen! VIP-lipulla saat myös mahdollisuuden jäädä odottamaan kirpputorin aukeamista, ennen kuin myyntipöytähalli aukeaa muille kävijöille!

 

Lue lisää lipputuotteista täällä!

 

Tapahtuman liput myydään Tiketin lippukaupassa.

Siirry lippukauppaan tästä!

 

Tutustuthan lipunmyynnin ehtoihin ennen ostoa. Huomaathan, ettei Kotaen lippuja voi myydä eteenpäin muualla kuin Tiketin omassa LiputOn kanavassa. Suhtauduthan siis varauksella mahdollisiin jälleenmyynti-ilmoituksiin muissa myyntikanavissa.

Varmista pääsysi vuoden siisteimpään spektaakkeliin jo nyt!