Tiesitkö että myös videopelit ovat osa Kotae Expo 2024 tapahtumaa?

Kotae Expo tapahtuman pääpaino on japanilaisessa ja korealaisessa populaarikulttuurissa, johon kuuluvat omalta osaltaan myös videopelit, jotka ovat olleet osa kaupunkien katukuvaa.

Videopelialalla erityisesti Japani on yksi suurimpia vaikuttajia, ja maan videopelituotannolla onkin ollut suuri vaikutus siihen, millaisena videopelit nykypäivänä näemme. Japanista ovatkin nousseet monet suuren yleisön rakastamat pelit, kuten Super Mario, Legend of Zelda, Sonic ja Final Fantasy -pelisarjat sekä Kingdom Hearts -pelit. Nintendon ja Segan videopeleistä löytyy myös monia muita klassikkoja, minkä lisäksi tuttuja pelinimiä saattavat olla muun muassa Devil May Cry, Resident Evil, Silent Hill kauhupelisarja, sekä Nier: Automata, Dark Souls ja Tekken.

Mistä maasta sinun suosikkipelisi on kotoisin?

Videopelit Kotae Expossa

Kotae Streams

Kotae Expossa pääset tutustumaan videopeleihin muun muassa tuttujen striimaajien kautta!

Kotae Streams on tapahtumapaikalla oma alueensa, jossa striimaajat pääsevät valmiiksi varustelluilla konepaikoilla pelaamaan ja striimaamaan pelejä livenä tapahtumapaikalta.

Kotae Streams kulmauksessa pääset tapaamaan suosikkistriimaajiasi livenä, sekä seuraamaan kulmauksen livelähetyksiä! Saatat myös tutustua tapahtuman aikana uusiin striimaajiin!

Striimaajaksi Kotae Expoon?

Haluaisitko osallistua Kotaeen striimaajana? Tai haluaisitko nähdä suosikki striimaajasi Kotaessa?

Kotae Streams nurkkauksessa sinua odottavat täysin varustellut konepaikat pelaamista ja lähetyksen aloittamista varten. Pelaamisen ohella KotaeStreams kulmauksessa voidaan toteuttaa myös muita livelähehtyksiä, kuten lautapeli-, musiikki- tai taidelähetyksiä.

Voit hakea mukaan Kotae Streams kulmaukseen striimaajana, tai ilmiantaa meille suosikki striimaajasi, niin olemme häneen yhteydessä!

Ilmianna suosikkisi tai hae mukaan Kotae Streamssiin tästä!

Kotae Expon muusta videopeliohjelmasta julkaistaan lisätietoja aktiviteettien vahvistuessa ja tapatuman lähestyessä.