Koe ja Toki ovat tonttuystävänsä kanssa saaneet leivottua jouluiset leivonnaiset, sekä valmistettua joululaatikot ja muut maistuvaiset eväät valmiiksi aattoa varten. Joulukuusikin on nostettu sisälle, ja koristelaatikko kuusen vieressä odottaa jouluaaton aamua, jolloin kuusen saa viimein koristella.

Nyt kun kaikki on valmista, voi kaksikkomme käpertyä peiton alle lämpimän takan eteen, ja nauttia lämpimästä kaakaosta kirjan lukemisen ja värityskuvien parissa. Mutta sitä ennen ehkä yksi erä lumisotaa kirpeässä pakkassäässä!

Enää yksi yö jouluun.

Enää yksi yö lahjoihin!

Enää yksi yö viimeiseen joulukalenteri luukkuun!

Enää pienen pieni hetki välipäivien lumileikkeihin,

Enää pienen pieni tovi uudenvuoden tähtisateeseen!

Koe ja Toki siirtyvätkin nyt joululomalle. > Palaamme somekanaviemme ääreen uusien vastausten kanssa 2.1.2024.

Hyvää joulua ja rauhallista uutta vuotta!

♡:lla Koe & Toki