Kotae Expo 2024 on vapaahetoisvoimin järjestettävä tapahtuma. Tapahtumaa tekemässä tullaankin näkemään suuri joukko innokkaita vapaaehtoisia, jotka mahdollistavat tapahtuman rakentumisen harrastajilta harrastajille.

Mikäli olet siis aina halunnut nähdä, kuinka tapahtumia järjestetään, ja mitä tapahtuman kulisseissa tapahtuu, on tämä artikkeli juuri sinua varten!


Kotae Expo 2024 etsii vapaahetoisia lukuisiin eri tehtäviin, kuten logistiikkaan, lipunmyyntiin, järjestyksenvalvontaan ja tekniikkaan. Avoimeen hakuun aukeaa paikkoja jopa 18 erilaiseen tehtävään! Vapaaehtoistyöllä voit kerryttää käytännön työkokemusta ainutlaatuisessa ympäristössä!

Lisätietoja eri tehtävistä voit lukea Vapaaehtoishaku sivultamme!

Huomaathan, ettei tapahtuman vapaaehtoisena olo tarkoita pelkkää puurtamista koko tapahtuman ajalle – vapaaehtoisena vuorosi rakennetaan niin, että sinulle jää aikaa nauttia rauhassa myös itse tapahtumasta! Pääset myös nauttimaan tapahtuman vapaaehtoisten oman taukotilan green roomin antimista, jossa tarjolla on koko tapahtuman ajan pientä syötävää ja juotavaa.

Vapaaehtoisten etuihin lukeutuvat green roomin ja tapahtuman sisäänpääsyn ohella myös lämmin ruoka lauantaille ja sunnuntaille, lattiamajoitus pe-la-su öille, työtodistus työskentelystäsi, sekä tapahtuman työvoima-merch (t-paita tai muu Kotae-brändätty tuote.)

Kaikki nämä edut varmistat itsellesi 8 tunnin työpanoksella tapahtuman aikana. Osa tehtävistä ajoittuu myös tapahtuma-aikojen ulkopuolelle, kuten tapahtumaa edeltävälle perjantaille tai tapahtumaa seuraavalle maanantaille.

Mikäli kahdeksan tunnin työpanos tapahtumassa kuulostaa liian pitkältä, on tapahtumaan tarjolla myös niin sanottuja ”minivuoroja”, joissa jo 4 tunnin työpanoksella, saat itsellesi päivälipun tapahtumaan, sekä lämpimän ruuan työvuoropäivänäsi! Päivälipun voit halutessasi päivittää koko viikonlopun lipuksi lipunmyynnissä tapahtumapaikalla.

Lisätietoja tapahtuman eduista sekä minivuoroista löydät Vapaaehtoishaku sivultamme!


Kotaen vapaaehtoishaku aukeaa 20.11.2023 klo 12:00

Haku kaikkiin vapaaehtoistehtäviin tapahtuu Kompassissa.


Haku on auki 11.3. klo 23:59 asti, muista hakea mukaan ajoissa!