Kotae Expo on vapaaehtoisvoimin järjestettävä tapahtuma, eikä sen järjestäminen olisi mahdollista ilman kymmeniä innokkaita vapaaehtoisia, jotka työskentelevät tapahtuman parissa ympäri vuoden!

Muodostammekin parhaillaan tapahtuman vastaavien joukkoa, joka yhdessä vastaa koko tapahtuman järjestämisestä. Käytännössä puhumme jopa 60 henkilön joukkosta aktiiveja! Vastuuta koko tapahtumasta ei siis tarvitsekaan kantaa harteillaan yksin, vaan takanasi on aina joukko osaavia tapahtumien tekijöitä, jotka vuoden aikana tukevat kukin toinen toisiaan tehtävissään.

Vastaavien työ tapahtuan parissa on ympärivuotista, ja vaatii usein jonkin verran ennakkotietoa vapaaehtoistöistä, tapahtumanjärjestämisestä ja/tai projektihallinnasta. Kokemus kuitenkin karttuu myös tehdessä, ja pystymme auttamaan sinua alkuun pääsemisessä, joten varsinaista vastaavakokemusta et tehtävissä välttämättä tarvitse. Voit myös ottaa tehtävästä koppia yhdessä kaverin kanssa!

Lue lisää avoimista tehtävistämme ja vastaavahausta tämän linkin takaa.Mikäli osa-alueen vastaavuus kuulostaa vielä liian suurelta harppaukselta, älä huoli! Haku tapahtuman vapaaehtoisten eri tehtäviin avautuu 2023-2024 talven aikana! Tiedotamme siitä verkkosivuillamme ja sosiaalisen median kanavillamme haun avautuessa.
Tapahtuman vapaaehtoisilla työt ajoittuvat tapahtuma viikonlopulle ja osassa tehtävistä (esim. logistiikka) sen ympärille.