Olemme saavuttaneet Mesenaatti-kampanjan minimitavoitteen, 3 000 €! Kiitos jokaiselle kampanjaan jo osallistuneelle tuesta ja uskosta tapahtumaamme. Mesenaatin toimintaperiaatteiden mukaisesti kampanja tulee siis toteutumaan ja vastikkeet toimitetaan kunkin tuotteen kohdalla mainittujen menettelyjen mukaan.

Kotae Expoa järjestää voittoa tavoittelematon yhdistys Kotae ry. Uutena tapahtumana jokainen tuen osoitus on konkreettinen viesti vastaavillemme, että tapahtumamme on kaivattu lisä Suomen coniskeneen. Vaikka pääsimme minimitavoitteeseen, voi vastikkeita edelleen hankkia Mesenaatin kautta 31.5.2024 saakka. Päätavoitteemme kampanjassa on kunnianhimoinen 10 000 €, sillä unelmamme ovat suuria ja haluamme tarjota Teille unohtumattoman kokemuksen. Jokainen hankittu t-paita tai muu mesenaattituote on askel lähemmäs Kotae Expon järjestämistä tulevinakin vuosina.

Jokaisen tukijan apu on korvaamatonta!

Jotta saamme toteutettua juuri niin suuren ja upean tapahtuman, kuin olemme visioineet, tarvitsemme siis vielä apuasi. Tällä hetkellä jokaista vastiketta on vielä jäljellä ja osa tuotteista tilataan vain Mesenaatti-kampanjaan osallistuneille! Osaa tuotteista on saatavilla tapahtumasta, mikäli ne eivät myy loppuun Mesenaatissa – varmin keino varmistaa siis esimerkiksi suloinen Pokitoki-avaimenperä itsellesi on hankkia se Mesenaatin kautta.

Tuotteet lunastetaan ensisijaisesti kampanjan päätyttyä Kotae Exposta. Mikäli et itse pääse tapahtumaan, voit noutaa tuotteet sovitusti edustuspisteeltämme esimerkiksi Traconista tai Ropeconista. Voit myös valtuuttaa luotettavan henkilön lunastamaan vastikkeen puolestasi.

Jakamalla kampanjaa ystävillesi ja tuttavillesi somessa pääsemme tavoitteeseemme nopeammin!

Voit lukea lisää Mesenaatti-kampanjasta täältä: Tehdään Kotae Expoa yhdessä – nyt ja tulevaisuudessa!

Mesenaatti-kampanjaan: Mesenaatti.me: Tehdään Kotae Expoa yhdessä – nyt ja tulevaisuudessa!