Kotae Expo 2024 on viimein ohi myös vastaavilta. Haluamme vielä kerran kiittää kaikkia Kotae Expon ja Kotae ry:n tukijoita tältä vuodelta. Ilman kaikkea teltä saamaamme tukea, ei Kotae Expoa olisi tapahtunut. Kiitos vielä kerran!

Se että 2024 tapahtuma on saatu maaliinsa, se kuitenkaan tarkoita sitä, että Kotae Expon järjestäminen olisi ohi! Meillä onkin suuri ilo julkaista tapahtuman vuoden 2025 päivämäärät!

Seuraava Kotae Expo järjestetään 22.- 23.11.2025!

Kotae Expon tapahtumapaikkana säilyy Tampereen messu- ja urheilukeskus. Olimme tyytyväisiä siihen, millaista tapahtumaa tiloissa pystymme järjestämään, ja pystymme nyt ensimmäisen vuoden kokemuksilla rakentamaan tapahtumasta entistäkin parempaa. Vaihdamme kuitenkin ajankohtaa kesältä vähemmän ruuhkaiseen aikaan vuodesta, joten tapaamme seuraavan kerran messarilla marraskuussa 2025!

Yhdistyksenä olemme vasta päässeet alkuun, ja seuraava Kotae Expo onkin jo suunnitteilla suurempana ja vielä parempana kuin edellinen. Toivomme aikaisempaa suuremman joukon osallistujia löytävän meidät tulevana vuonna, ja skaalaammekin tapahtuman tiloja toteutuvan osallistujamäärän mukaisesti! Saimme 2024 tapahtumassa paljon kiitosta tilojen avaruudesta sekä vapaiden istumapaikkojen määrästä hengailualueilla, emmekä aio luopua näistä ominaisuuksista tulevaisuudessakaan. 

Tiedotamme lipunmyynnin sekä vapaaehtois- ja ohjelmahaun, aloituksesta lähitulevaisuudessa.

Kotae Expo 2025 tapahtuman vastaavahaku sen sijaan alkaa nyt! 

Etsimme joukkoomme paljon uusia innokkaita tapahtuman tekijöitä. Järjestäjien joukkoon ovat tervetulleita paitsi konkarit ja alan ammattilaiset, myös ilman aikaisempaa vastaavakokemusta olevat vastavat! Haluamme tukea tapahtuma kentän kehitystä ja taata kannustava ympäristö kasvaa. Tule mukaan löytämään uusi con-perheesi ja löytämään uusia ystäviä 🧡  

Lue lisää vastaavahausta sekä haussa mukana olevista tehtävistä TÄÄLLÄ! Samalta sivulta löydät myös linkin ilmoittautumiseen! 

Tulethan myös moikkaamaan meitä Tracon perjantaina Hanamin meidokahvilan keittiöön teltassa ja la-su puistossa! Lauantaille ja sunnuntaille olemme pisteellemme suunnitelleet erilaista ohjelmaa ja pelejä päivän ratoksi!