Kotae Expo-tävlingar söker domare!

Tävlingar som behöver domare på Kotae Expo 2024 är cosplay-tävlingar, CMV-tävlingar och Kotae-Pop-danstävlingar. Som domare kan du gå med i juryn för att utvärdera deltagarnas prestationer, och slutligen belöna de bästa!

Domarna i alla tävlingar förväntas vara opartiska och kunna utvärdera deltagarna rättvist. Domare förbinder sig till tävlingsschemat och förväntas sätta sig in i tävlingsreglerna i förväg och döma enligt dem.

När du ansöker om att bli domare för Cosplay- och Kotae-Pop-tävlingar, kom ihåg att även ange i din ansökan vilka kategorier du vill döma, eller om du bara är tillgänglig för en kategori. Vi rekommenderar även att öppna upp eventuella tidigare bedömnings-, tävlings- eller hobbykunskaper inom den sport du dömer – hur sporten du dömer har varit en del av din egen hobby och varför du skulle vara ett bra val för juryn.

Sökandet efter domare för evenemanget Kotae Expo 2024 har avslutats. 
Tack till alla som sökt. 

Vi kommer att ha kontakt med alla inblandade i sökandet under de kommande veckorna. Om du inte har hört från oss den 29.2. senast, vänligen kontakta kotaery [a] gmail.com

Domareansökan till Kotae-Pop-tävlingen

Kotae-Pop-tävlingar innehåller tre olika tävlingsserier.

Domarna är individuella K-pop Solo-tävlingen, K-pop Group-tävlingen och Jokeri-serien, där bakgrundsmusiken är något annat än K-pop! I Jokeri-serien kan även flera dansstilar ses. Målet med varje serie är att skapa ett omslag av det valda originalverket så korrekt som möjligt vad gäller koreografi och atmosfär.

Ansök om Kotae-Pop för att döma tävlingar här!

Vänligen bekanta dig med tävlingsreglerna innan du ansöker. Kom ihåg att i din ansökan noga fylla i vilken eller vilka serier du skulle vara intresserad av att bedöma. Du kan också berätta om du själv planerar att delta i någon av tävlingsserierna.

Domareansökan för cosplay-tävlingar

Kotae Expos cosplay-tävlingar har upp till fem olika tävlingsserier.

Följande serier ingår i juryns sökning:

   • Cosplay show tävling, där man tävlar både ensam och i grupp.
   • Individuell kostymtävlingsserie
    • Erfaren
    • Hobbyister
    • Nybörjare
   • Tema – Demihuman

Ansök om att bli domare i cosplaytävlingen här!

Innan du ansöker, vänligen bekanta dig med tävlingens olika serier. Kom ihåg att i din ansökan noga fylla i vilken eller vilka serier du skulle vara intresserad av att bedöma. Du kan också berätta om du själv planerar att delta i någon av tävlingsserierna.

Domareansökan till CMV-tävlingen

Det finns en serie som ska bedömas i Kotae Expos CMV-tävlingar.

Ansök om att bli CMV-tävlingsdomare här!

Vänligen bekanta dig med tävlingsreglerna innan du ansöker. Kom ihåg att fylla i din ansökan noggrant. Du kan också berätta om du ansöker eller planerar att ansöka om att döma andra tävlingar i Kotae.

Svårt att välja? Du kan ansöka om att döma mer än en typ av tävling! Tävlingarna är inte samtidigt, så om du vill kan du vara domare i både Kotae-Pop och cosplay-tävlingar till exempel!

Fördelar:

Valda domare har rätt till samma förmåner som evenemangsvolontärer. Dessa inkluderar:

  • Inträde till evenemanget under hela evenemanget
  • Varm mat på lördag och söndag
  • Tillgång till volontärernas eget pausrum (green room), där även snacks och drycker finns
  • Merch för evenemangsarbetare (t-shirt eller annan Kotae-märkt produkt)
  • Om du önskar, gratis boende fre-lör-sön
  • Om du vill, ett arbetsintyg

Om du ansöker om att bli Kotae Expo-domare behöver du inte oroa dig för att köpa en biljett ännu. Kotae Expo säkerställer biljettförsörjning för alla som deltagit i arbetskrafts- och programsökningar. Så oroa dig inte, även om du inte blir vald i år. Du kommer definitivt att komma till Kotae!