Den superpopulära loppmarknaden kommer även att ses på Kotae Expo i år, kanske större än någonsin!

Kotaes loppmarknad kommer att bli den största av finska anime-evenemang, så det kommer säkert att finnas tillräckligt med plats för alla att komma och göra upptäckter och sälja produkter under helgen. Produktutbudet kommer att omfatta manga, anime, spel, japansk och koreansk musik, cosplay-kostymer och street fashion, mjuka leksaker, figurer och andra tillbehör.

Dessutom innehåller loppisen det traditionella ”gratisspelet”: Vill säljarna inte ha tillbaka sina osålda varor kan de ta bort dem i slutet av eventet gratis!

Välkommen till loppisen för att göra upptäckter och/eller ta med dina begagnade varor att sälja!

 
Endast kontanter tas emot på loppis!

De närmaste Otto-maskinerna till lokalen finns:

  • K-Citymarket Pirkkala – Palmrothintie 2, 33950 Pirkkala
  • Köpcentrum Veska – Saapastie 2, 33950 Pirkkala
  • Prisma Pirkkala – Kenkätie 4, 33950 Pirkkala

Dessutom finns det flera Otto- och uttagsautomater i centrala Tammerfors, bland annat nära tågstationen och fjärrbussterminalen!

Öppettider

Loppisen ligger i A-hallen och har öppet enligt följande:

  • Lördag VIP öppettider: 10.00 – 11.00
  • Lördag: 11.00 – 20.00
  • Söndag: 9.00 – 14.00
 

Att bli säljare?

Har du anime-, manga-, idol-, spel- eller cosplayobjekt som kan leta efter en ny ägare? På loppmarknaden kan du sälja alla produkter relaterade till evenemangets ämne.

Föremål som tas med till loppmarknaden för försäljning ska läggas in i säljsystemet innan evenemanget. Varudeklarationen öppnar måndagen den 3 juni. och stänger den 24/6. Kirppu fungerar som försäljningssystem.

Gå till Kirppu här!

Försäljning på loppis är gratis, men du behöver ett eventarmband för att komma in på loppmarknaden för att ta och hämta dina föremål. Du kan ta med dig dina prylar till loppisen på lördag från kl 9 och vinster och prylar ska hämtas senast kl 16 på söndag. Dessutom kan du ta med och hämta varor när som helst under loppmarknadens öppettider, vilket innebär att du kan ha dem till försäljning antingen en dag eller hela helgen.

Volontärer på eventet hjälper säljarna med visningen och dessutom sköter de försäljningen av produkterna så att säljningen inte tar upp för mycket tid från ditt event.

Vid problem och frågor som stör dig, vänligen kontakta talous@kotae.fi via e-post.