Artesan introduktioner

Artesan platserna är fyllda. Du kan fråga om en platshållare för potentiellt inställda hantverkar platser via e-post: kotaery@gmail.com Alternativt kan du boka en lämplig försäljningsplats i eventområdet. 

Altvmn

Altvmn

Jag är en digital artist från Tammerfors. Jag gör fan art av anime och spel, t.ex. Chainsaw Man, Nana, Jujutsu Kaisen, Bungou Stray Dogs, Genshin Impact, Studio Ghibli och många andra! På mitt bord hittar du tryck, pins, klistermärken och nyckelringar om dessa ämnen. Kom gärna och hälsa och diskutera om nämnda produktioner!

Anni K.

Jag är Anni K. från Tammerfors och jag ritar serier på nätet (Transfusions & The Witch Door). Utöver tillbehör produkterna i min onlineserie erbjuder jag andra originalkonst, fan art, t.ex. från The Sandman och Spider-verse filmerna, och såklart serietidningar.

logo aroaava

Aroaava

På mitt bord kan du hitta t.ex. många olika magneter, pins, klistermärken, konsttryck och nyckelringar. Originalkonst ämnen finns bland annat egna karaktärer, natur och djur. Fan art finns t.ex. Resident Evil, Final Fantasy och Ghibli-produktion.

blushingbeetle logo

Blushing Beetle

Ett litet företag som drivs endast av en konstnär som landat i Nådendal och erbjuder färgstark konst och hantverk. Inspirationen är naturen, ljusa färger och speciellt insekter! I urvalet kan du hitta magneter, tryck, klistermärken och många andra coola saker!

Canis-Infernalis

Canis-Infernalis

Canis-Infernalis har specialiserat sig på att skapa kuslig, mörk och skräckkonst. Produkter till försäljning inkluderar t.ex. t-shirts, kepsar och mössor med originalillustrationer. Utöver dessa kan du hitta märken, pins, klistermärken, nyckelringar, tryck och annat fint. Mitt bord erbjuder främst annat än fankonst, men du kan hitta några fanprodukter av t.ex. skräckkaraktärerna i Dead by Daylight!

carmeval

Carmeval

Hejsan! Jag är en spelartist från Helsingfors och på mitt bord finns det främst fan art-produkter. Representeras av bl.a. Spiderverse, Apex Legends, Omori, Splatoon, Chainsaw Man, Chi’s Sweet Home, Cyberpunk, My Hero Academia, Sk8 the Infinity, Demon Slayer… Kom å koll å häls på! c:

avatar_claimtheskies

claimtheskies

Jag är främst en digital konstnär och jag ritar både fanart och originalprodukter från serier, spel och ämnen som intresserar mig vid varje given tidpunkt. Många sorters djur och växter förekommer ofta i min konst. Du hittar alla möjliga saker på mitt bord, t.ex. tryck/prints, klistermärken, nyckelringar, bokmärken och canvasväskor, kom gärna och bekanta dig!

Damatris logo

Damatris

Mjukisar, tryck, broderier, klistermärken, tryckprodukter och annat fint.

eastersunnday ja kaarne logo

Estersunnday & Kaarne_

Vi är två vänner från södra Finland. Vårt urval av verk består av fanart med anime/manga och videospelstema, t.ex. One piece, Jujutsu kaisen, Bungou stray dogs ja FNAF. På vårt försäljningsbord kan du hitta tryck, klistermärken, charms, och mycket mer. Kom och ta en titt och bekanta dig med oss!

ellumir & elppidraws

ellumir & elppidraws

En duo av två artister vars gemensamma passion är särskilt starka, mogna kvinnliga karaktärer och serier. På vår försäljningsbord kan du hitta tryckt konst, accessoarer och egenpublicerade serier för många fler vuxna smaker.

faunoracreations logo

Faunora Creations

Hard du alltid velat äga en söt svans eller söta kattöron? Look no further, Faunora Creations skapar unika fluffiga accessoarer och konst, även på beställning! Tillbehören är handgjorda samt unika och professionellt gjorda. Välkommen att hitta din inre fluffighet!

feeling jelly arts

FeelingJellyArts

Blir du tänd på anime-hjältehistorier och gillar söta pojkar? Fanart från alla dina favoritserier, t.ex. Chainsaw Man, Spy x Family, My Hero Academia, Demon Slayer, Jujutsu Kaisen, Tokyo Revengers, Haikyuu och Free. Höjdpunkten på mitt försäljningsbord är plush figur kuddarna, men även mer traditionella produkter som charms, pins och klistermärken finns!

Feryares

Feryares

Feryares är ett konstprojekt för en kvinna som säljer små heminredningsföremål och smycken gjorda av epoxiharts. Fokus för arbetet är särskilt föremål med havstema, galaxteman och små smycken och nyckelringar relaterade till spel (och tidigare teman!). Dessutom innehåller urvalet ett brett utbud av unika individuella stycken som ändras beroende på temat för evenemanget och säsongen.

fowappi

Fowappi

Jag är en 23-årig artist från Finland, och jag har tillbringat de senaste åren med att turnera i olika europeiska convent. Jag älskar att träffa människor som delar min passion för källmaterialet som min konst handlar om, samt möjligheten till nya upplevelser!

from_scr4tch

from_scr4cth

Hallå! Jag är en konstnär som ägnar sin tid åt att limma ihop fingrarna. Jag skapar sci-fi/fantasy original/fanart figurer och diorama av återvunnet material. I urvalet finns även vykort, klistermärken och eventuellt pins.

hallanvalo

Hallanvalo

Hallanvalo är en bildkonstnär från Uleåborg och grodors vän! Vid hans bord kan du hitta en mängd söta originalillustrationer, såväl som olika tryck och produkter från anime och western fandoms.

haruempathy logo

Haruempathy

Jag heter Harue, jag är en italiensk illustratör som bor i Finland. Vid mitt bord hittar du alla mina favorit fandoms, som Nier Automata, Genshin, Honkai Star Rail, Sailor moon, Tokyo Mew Mew, Violet Evergarden med flera! Du kommer också att hitta konstverk av min ursprungliga karaktär Ruru, som också är min Twitch-avatar och mascotte. Min katalog är bred och inkluderar speciella holo-folietryck och bokmärken, nyckelringar, standee, shakerber charm, pins, nyckelband och klistermärken.

huolihukka

Huolihukka

Huolihukka är en serietecknare och bildkonstnär från Tammerfors. Mitt produktutbud omfattar egenutgivna serier, tryck, klistermärken, pins och tygmarkörer och snart även andra kläder!

ideaputiikki

Ideabutiikki

Vet du var ordet ”norrsken” kommer ifrån? Eller varför i forna tider, i slutet av jakten, placerades björnens skalle på en hög trädgren? Våra produkter hämtar inspiration från finska myter och natur. Förr i tiden förknippades många djur med de mest märkliga trosuppfattningar, till exempel sades svanen kunna resa mellan levande och döda världar och björnen ansågs vara en gud och människors förfader. Vårt urval inkluderar plywoodsmycken, nyckelringar, nålar och magneter, samt konsttryck och klistermärken, och även brädspelet Great Mushroom Hunt!

Illves logo

Illves

Vi är ett passionsprojekt av två queernördar, specialiserade på alternativt mode inklusive Gothic Lolita, Fairy Kei och Yami- och Kimokawaii. Illves älskar allt sött och läskigt, vilket återspeglas i våra produkters estetik. Vårt utbud av produkter inkluderar mer prisvärda pappersvaror, såsom vinylklistermärken, klistermärken, kort, tryck och bokmärken, utöver det erbjuder vi bruksföremål som musmattor, nyckelsnöre och städdukar, samt ett stort urval av olika smycken, accessoarer och kläder. Inklusivitet är viktigt för oss, och vi har fokuserat på det, från klädstorlek till LGTBIQ+-ämnen och till stimulans nyckelringar som är lämpliga för personer med autism. Alla illustrationer som används i produkterna är våra egna, och de flesta av dem är tryckta i Europa med ett öga på etik. Vi monterar smyckena och syr tillbehören själva.

Inka Ruska

Inka Ruska

Bakom Inka Ruska står en natur- och djurälskande konstnär och småföretagare som gillar allt magiskt, magiskt och lekfullt. Det kan i konsten ses som olika magiska djur, älvor och andra fantasifulla fantasimotiv. I produktutbudet finns plywood smycken, konsttryck, klistermärken, magneter, nyckelringar, washitejp och vykort. Alla produkter är egendesignade och en del färdigställs från början till slut i vår egen hemmastudio.

ilosa keramiikkapaja logo

Keramiikkapaja Ilosa

Hejsan! Vi är två, Laura och Ida, grundarna av Keramiikkapaja Ilosa. Med hjälp av två självlärda keramiker har vi skapat konst som glädjer ögonen och sinnet. I vårt utbud hittar du vackra koppar, praktiska skålar, unika lerskulpturer och inspirerande keramikkurser. Kolla in våra konstverk och hitta glädje i din vardag.

Kilatora Design

Kilatora Design

Hallåj! Jag är Kirsi, hobbykonstnär och designtextilstudent från Salo. På mitt försäljningsbord kan du hitta handgjorda textilprodukter i form av pennfodral, nyckelringar och tygpåsar. Det finns även andra fina saker, pins, magneter, nyckelringar och vykort. Jag hämtar min inspiration från finsk natur och djur. Jag gillar att använda mycket färg med en touch av mörker.

Kisun Kioski

Kisun Kioski

Välkommen till min sockervadd smaksatta dröm! Kisun Kioski serverar härliga tillbehör med kawaii-anda. Hela kiosken drivs av en kvinnlig student. Alla produkter är hemgjorda/självgjorda ♡

kiutiu logo

Kiutiu

Mitt produktutbud inkluderar unika smycken och accessoarer inspirerade av lolitamode och vintage. Som djurälskande person föredrar jag djurämnen. Jag gillar att göra allt sött och romantiskt.

Koreenalogo

Koreena Design

Koreena Design gör coola smycken av finsk björkplywood samt konsttryck från olika ämnen. Färger har inte sparats i smyckesdesignerna och motiv kan hittas från magiska föremål till söta djur och tatueringsstil. En av Koreena Designes viktiga värderingar är jämlikhet: alla får vara koreena! <3 Som en nyhet kommer en gammal leksaksautomat till mässan, med överraskningssmycken inuti.

kris keranen logo

Kris Keränen

Hej! Jag är en konstnär från Helsingfors och jag gillar att rita och måla djur av alla slag, insekter och monster. Vid min försäljningsdisk kan du hitta vykort, tryck, nyckelringar, pins och klistermärken för alla tillfällen. Välkommen! ★

krottikestit logo

Krottikestit

Hos Krottikestit kan du hitta allt från klistermärken till t-shirts. Ämnena varierar mycket från djuphavsfisk till popkultur och vidare.

Kuu Arts

Kuu Arts

Kuu Arts tillverkar pappersprodukter för hand i Finland. Urvalen inkluderar klistermärken, smycken, vykort, nyckelringar och andra underbara produkter som passar som presenter.

Lamppu Art

Lamppu Art

Hallå! Jag är Lamppu, en illustratör från Tammerfors. Mitt urval inkluderar originalkonst i form av söta djur, HBTQ+-idéer och mina egna karaktärer. Fan art finns i Genshin Impact och Honkai: Star Rail! Välkommen!

latecrafts

LateCrafts

På mitt försäljningsbord hittar du t.ex. amigurumi, magneter, väggdekorationer och klistermärken. Verken är mestadels original, med tonvikt på djur och fantasi, men det kan också förekomma fan art.

Leorppa

Leorppa

Jag är känd som författaren till webbserien Taival sun luo. Jag gör också mycket fan art, figurer, väggmålningar och originalverk. Jag säljer custom plushies i kawaii/alternativ/pastel goth-stil. Jag gör också små och söta figurer, magneter, berlocker och original- och fanarttryck.

lucinfernos logo

lucinferos

Jag är en digital fanartist från Tammerfors, och på försäljningsbordet kan du hitta många tryck, klistermärken, nyckelringar och andra produkter från alla mina favoritfandoms. Jag älskar allt som är sött, gay och läskigt \( ̄︶ ̄*\)) Till mina nuvarande intressen hör t.ex. Our Flag Means Death, Good Omens, Vocaloids, Genshin Impact och massor av andra videospel!

Mad Pots logo

Mad Pots

Unik handgjord skräckkeramik med surrealistiska inslag.

myrntai

Myrntai

Jag är en illustratör baserad i Tammerfors som gillar att experimentera och leka med olika tekniker. Bläck, digitala färgglada saker och linotryck ligger närmast hjärtat för tillfället. Varelser och bitar inifrån mitt eget huvud går vilse i arbetet, och nu har influenser från min rollspelshobby letat sig dit. Mitt bord har en mängd olika tryck, handbroderade tryck, klistermärken, bokmärken, washitejp, örhängen och zines/serier till salu.

naensut logo

Naensut

Dyster och romantisk konst tillgänglig. Fandoms vida omkring. Upptäck och bli kär!

Nokitorppa

Nokitorppa

Bordet, uppdelat i två världar, innehåller skräckinriktade digitala målningar, bensmycken, samt söta djurfigurer som motvikt, samt känsliga naturmotiv. Något för alla! Verken erövrar bordet i form av högkvalitativa tryck, nyckelband och nyckelringar, canvasväskor, tränålar och smycken.

norapiirsi

norapiirsi

Hejdå! Jag är en konstnär som mest ritar originalkonst inspirerad av fantasy, mytiska varelser och japansk kultur. I urvalet finns tryck, berlocker, vinylklistermärken och nålar, och med min säsongsbetonade entusiasm till exempel handformade minifigs, miniväskor eller virkade väskor.

Ookachaosl ogo

Ooka Chaos

Fantasi, rymd och drömmar kan ses i verk av Ooka Chaos. Det finns kort, tryck, pins och klistermärken till försäljning – inte att förglömma småpyssel som virkade nyckelringar och tygpåsar som kan rymma skatter! Inspiration till jobbet kommer bland annat från spel och böcker.

PrettyinInk_kuvake

Pretty in Ink

Niina, ägaren av Pretty in Ink, har arbetat som tatuerare i 15 år och är särskilt känd för sina tatueringar med anime, tecknad serie och videospel. Urvalet vid vårt bord inkluderar nyckelringar, berlocker, klistermärken & canvasväskor och dessutom kan du komma och bläddra i portfolion, gratis tatueringsdesigner och prata om dina tatueringsidéer!

raccoon logo

RaccoonFoxArt

hobbyartister som främst ritar original och fan art från sina favoritserier/spel. Både nya och äldre serier kan ingå, och det finns ett brett utbud av produkter. Gullighet och glitter lyser hos oss och du kan inte undvika det! ♡

reshi

Reshi

Jag gör illustrationer och olika produkter med tonvikt på anime och spelfanart, inklusive en touch av innehåll från originalkaraktärer. Jag har sysslat med konst och allt relaterat till det sedan 2015. Jag bor i Tammerfors och jag är väldigt upphetsad över det nya evenemanget här.

riikkusga

Riikkusga

Färgglad, glad och abstrakt konst gjord med akrylfärger. Med stor passion och kärlek till kreativitet och färger. I min konst lyfts mina momentana känslotillstånd och min egen vision med penselmärken fram. Som ämnen i min konst, t.ex. natur, symbolik, kärlek och andlighet. Med hjälp av konsten bearbetar och reflekterar jag över saker i mitt liv, och hittar mer mening och kärlek i mitt liv varje dag.

Saida

Saida

Hej, jag heter Saida! Jag har lite av allt på mitt bord; t.ex. tryck, klistermärken, magneter och pins. I urvalet finns fan art från olika serier, böcker, anime, spel etc. Bordet har även en hel del produkter med djurtema och produkter med mina egna karaktärer.

selarah crockets logo

Selarah Crochet

I am a French crochet artist living in Helsinki. I make handmade crochet plush toys related to anime, video games and cute animals in general. You will find plushies of all sizes for all tastes 🙂
 
shogaistudio
Welcome to Shogai Studio, your gateway to a world of distinctive creativity and self-expression. We are a small, artisanal business dedicated to bringing you a captivating collection of merchandise and accessories.
sivellinsiili
Hallå! Sivellinsiili är ett 4H-företag från Tammerfors som tillverkar olika handgjorda smycken och andra accessoarer. Det kommer att finnas alla sorters söta och blommiga smycken på mitt bord, men också mycket mer! Om du är intresserad av att se vad du kan hitta på bordet i förväg bör du kolla Instagram @sivellinsiili!
susitse.art logo

Susitse.art

Hälsning! Susitse.art, det vill säga jag, är en konstnär som skapar vargar med skräck- och surrealismteman. Så det här är på en visuell nivå. Utöver detta behandlar vart och ett av mina verk också djupare teman och berättelser relaterade till psykisk hälsa. Jag gör konst för mig själv och för alla dem för vilka konst med vargar och eventuell introspektion ligger dem varmt om hjärtat. På min punkt hittar du vackra, skrämmande och kanske till och med rörande varg- och djurverk i form av konsttryck, klistermärken, anteckningsböcker, pins, nyckelringar och många andra produkter. Välkommen!

Si3art

Si3art

I’m an artist from Estonia and I love to paint and craft. I mostly paint with watercolors mixed with inks and markers. These illustrations are made into prints, stickers, pins, keychains. For crafted items I have embroidered patches and handmade animal ears on a headband.

St4rfighter

st4rfighter

St4rfighter is an Estonian artist making embroidered patches and keychains, acrylic charms, enamel pins and more. At this table you can find stuff for fandoms both eastern and western, as well as a bunch of original art! Most importantly, everything is really pink and cute.

sysirauta

Sysirauta

Jag är Sysirauta, en fantasykonstnär. Jag gör illustrationer av dem med traditionella medier och intensiva färger. Det finns också enstaka djur klassat som normalt. Det finns tryck, kort, klistermärken, magneter, pins, tygmarkörer och mer på bordet.

Tiitcha logo

Tiitcha

Hallå! Livets glädje och under är ofta teman i denna positiva twittrares verk. Utöver min egen konst skapar jag även fan art utifrån mina olika intressen. Mina produkter till salu inkluderar t.ex. tryck i olika storlekar, berlocker/nyckelringar, pins, magneter, washitejp, klistermärken och tovade ugglor och rävar. Välkommen!

Valpuri logo

Valpuri Kerttula

Valpuri Kerttula är en illustratör från Lahtis. Rika färger, uttrycksfulla djur- och människofigurer och mild humor gör dig glad i Valpurs produkter. I urvalet finns egendesignade plywoodsmycken och magneter, främst tillverkade i Finland, washitejp, vykort, laptop-klistermärken, anteckningsblock och konsttryck.

velhox logo

Velhox

Jag är en digital artist från Tammerfors, och jag gör fanart från olika anime, tv-spel och andra fiktiva medier. Jag gillar att använda ljusa färger och iögonfallande kompositioner i mitt arbete. Just nu håller jag på med en hel del berlocker, så ni kommer att se många av dem på mitt bord under sommaren. Dessutom säljer jag prints, fotokortshållare, klistermärken och annat fint!

Visual Meri

Visual Meri

I Visual Meris utbud finns olika dörrklistermärken med djurtema, vykort, affischer, reflexer och andra underbara pappersprodukter.